Kommun blundade för perverterad ”flyktings” övergrepp mot barn

MÅNGKULTUREN. ”Nysvensk” syrisk man med känd pedofil läggning fick hjälp med att etablera sig i Sverige och kunde därmed fortsätta sin jakt på oskyldiga barn.

Redan på asylboendet Hotell Wettern i Karlsborg begick mannen ofredanden, men trots sin perversa dragning till barn ansåg kommunen att han kunde placeras fritt ute i samhället.

Han fick hjälp med att skaffa sig en egen lägenhet dit han sedan lockade med sig små barn och utsatte för sina övergrepp.

Han har uppvisat en särskild förkärlek till yngre flickor och flera barn i området kände ett starkt obehag inför mannens kontaktsökande och alltför närgångna beteende.

Ett utav offren var en trettonårig flicka, som samvetsgrant ville följa en yngre pojke hem till mannen, då pojkens mor var bekant med syriern och pojken endast skulle lämna av en väska där en stund efter skolan.

Men väl där var rasfrämlingen påstridig och ville att de skulle stanna och leka i stället.

De vågade inte annat än lyda och ”kittellek” övergick snabbt till sexuella övergrepp på flickan när mannen tvingade sig på henne genom att bland annat lägga sig över henne och utföra samlagsrörelser.

Barnen lyckades så småningom ta sig ut ur lägenheten och flickan berättade efteråt om sin upplevelse och rädslan för att bli våldtagen för en lärare på sin skola, som i sin tur tog kontakt med flickans mamma.

Skolan ville dock ej ”bli inblandade i något trubbel”, varpå mamman kontaktade polisen. Det var då som det uppdagades att syriern hade tagit för vana att ge sig på småflickorna i området.

Flera barn har berättat om hur de sett honom smyga omkring och velat locka dem med sig, något som fått dem att känna sig otrygga och rädda.

Syrianen själv försöker bortförklara sitt sjukliga beteende med att han ”tycker om att prata med snälla barn”.

Mannen står nu åtalad för sexuellt ofredande, ofredande och olaga frihetsberövande.

Källa:
Syrier åtalas för övergrepp mot flickor i Karlsborg – drabbad flicka: ”Han hade ett stånd”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om