1 MAJ: Undersökning: Största hittills – fler till första maj än som kom till Stockholm!

VECKANS FRÅGA. Fler kommer på 1 maj än som kom till Stockholm. Det kan komma 1 000 personer visar Nordfronts undersökning.

Efter de tre stora demonstrationerna i Stockholm, Falun och Göteborg, med 600-700 deltagare vardera, väntas årets 1 maj-demonstrationer bli de största. Nordfronts undersökning antyder att 1 000 svenskar kommer att demonstrera på en och samma dag, uppdelat på två orter.

541 personer som svarat på Nordfronts undersökning är garanterade deltagare, 211 är förmodade deltagare och hela 245 är fortfarande osäkra. Om alla dessa sluter upp blir vi 997 personer på 1 maj.

Denna undersökning kan jämföras med undersökningen inför 12 november-demonstrationen i Stockholm 2016 (se undersökningen HÄR ).

Då var det 536 garanterade, 207 förmodade och bara 138 som fortfarande var osäkra – alltså färre antal röster på alla dessa tre alternativen. Det kom 700 personer till Stockholm.

Demonstrationen i Stockholm är den hittills största i Nordiska motståndsrörelsens regi, men i den senaste demonstrationen i Göteborg kom 600 personer plus närmare 200 personer som nekades att komma in av polisen.

Även om vi inte kan säga att det var närmare 800 som demonstrerade så visade det ändå att det var många som hade för avsikt att demonstrera även under svåra förhållanden.

Inför 1 maj-demonstrationerna i Ludvika och Boden har polisen uppträtt på ett helt annorlunda sätt jämfört med i Göteborg och det kommer vara betydligt lugnare att demonstrera på vad som mer kommer att bli en folkfest.

Förra årets 1 maj-demonstration ägde rum i Falun och blev en massiv succé med några av Motståndsrörelsens absolut bästa tal. Med din hjälp ser vi till att årets 1 maj-demonstrationer blir ännu bättre och ännu större.

Massiva demonstrationer sänder en tydlig signal till makthavarna och resten av folket att svenskarna har vaknat och mobiliserar för sin rätt till sitt eget land. Det är viktigt att även DU sluter upp.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
1 MAJ: Undersökning: Ännu fler meddelar att de kommer | Nordfront.se"Jag är så grymt pepp inför första maj" | Nordfront.seAnnaRadio Regeringen #109: 1 maj med gäster | Nordfront.seMelvin Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Nathalie
Medlem

Tyvärr inte. Detta för att jag antingen kommer att vara nybliven mamma, ligga på förlossningen eller vara extremt höggravid. Men jag önskar alla som deltar ett stort lycka till och jag hoppas att ni klår deltagarantalet från fjol med hästlängder. Hell seger!

vörtis
Medlem

Borlänge kunde jag tyvärr inte ta mig till, men jag var i Falun och jag kommer i år också. Tänker dock inte här skriva om det blir Ludvika eller Boden.

Sanningen
Medlem

Svar: JA!

Christian Hamilton
Medlem

Det är en plikt att visa solidaritet mot kommande generationer som inte kan rå för vad deras nu levande släktingar ställt till med. Det är också en plikt att ställa upp på någon av demonstrationerna för att de sovande samt regimen att nu är det nog med dårskapen. Som Simon Holmqvist sa, de som inte ställer upp borde skämmas i det att de då visar underdånighet mot nuvarande system.

Christian Hamilton
Medlem

Jag hade för bråttom i en mening ovanför, den skulle lyda så här:

Det är också en plikt att ställa upp på någon av demonstrationerna för att de sovande samt regimen skall veta att nu är det nog med dårskapen.

Vera
Medlem

Ja om jag får och orkar.

Rokviken
Medlem

Hoppas att du kan och orkar.

Bitte
Medlem

Ser fram emot min femte demonstration med Nordiska motståndsrörelsen,och för min del blir det Ludvika.

André Devecseri
Medlem

Sluter som vanligt upp, och det i Ludvika.

Gunnar
Medlem

Självklart sluter man upp!

Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Jag kan tyvärr ej närvara vid någon demonstration pga familje situationen (Jag är 15 år)

Vera
Medlem

Har Du ingen fantasi? Hitta på något. Finns kamrater i närområdet är det inget problem annars får Du vara med oss i tankarna.

Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Jag kommer att vara med i tankarna och när det är en demonstration lite närmare mig så kommer jag definitivt att komma! :)

trackback

[…] Kommer du på folkfesten under första maj? Läs mer och diskutera här […]

Anonym
Medlem
Anonym

Vill gärna till Ludvika, ska kolla med nästet om vi kan samåka. Hoppas komma i väg!

trackback

[…] Kommer du på folkfesten under första maj? Läs mer och diskutera här […]

trackback

[…] Förra veckans fråga ställde Nordfront frågan till sina läsare hur många som kommer till 1 maj. […]