Komikerjudinnan om anti-abortlag: ”Får mig vilja äta aborterade foster””

USA. Judinnan Sarah Silverman uttryckte under ett tv-program där man samlade in pengar för aborter att en ny anti-abortlag i delstaten Oklahoma får henne att ”vilja äta aborterade foster”.


Sarah Silverman med flera under pro-abortshowen ”Livet är en levande mardröm: Ett telethon för att fixa det”, som hostades av organisationen Lady Parts Justice League.

Det var i samband med tv-programmet ”Livet är en levande mardröm: Ett telethon för att fixa det” [”Life Is a Living Nightmare: A Telethon to Fix It”], där man samlade in pengar för pro-abortändamål, som den ökända komikerjudinnan Sarah Silverman återigen hamnade i blåsväder.

Silverman, som agerade programledare, kom under showen med flera uppseendeväckande uttalanden.

— Religionsfrihet brukade vara en sådan vacker sak för det var typ en sån här stor och inklusive grej i landet, och nu är det som en slöja för att legalisera hat och sån skit, sa Silverman bland annat.

I programmet hade man även charader där man skulle illustrera ”kassa abortlagar” för andra att gissa på. Abortcharaderna introducerades av en kvinna i en vaginakostym.

När en ny lag från delstaten Oklahoma kom på tal, som förbjuder ”tillverkning och försäljning av mat eller produkter som använder aborterade mänskliga foster”, sa Silverman:

— Om någonting har denna lag fått mig att vilja äta aborterade foster.

Oklahomalagen kom till efter att det avslöjats att flera matlaboratorier har använt stamceller för att ta fram konstgjorda smaker.

En lag som säger att aborterade foster måste kremeras eller begravas – och inte kastas bort som ”biologiskt avfall” som fallet är i exempelvis Sverige – provocerade Silverman när den togs upp för diskussion.

— Jävla begravningar för jävla aborterade foster? Jag skulle vilja tala på dessa begravningar. Han levde som han dog, han dog som han levde. Stor som ett sesamfrö och utan märkbar hjärnfunktion.

Judinnan Silverman har gjort en karriär på att komma med chockerande och olämpliga uttalanden. Angående att judarna låg bakom korsfästelsen av Jesus valde Silverman – till skillnad från många andra judar – att säga att det var något bra, men att det var ”de svarta” som gjorde det.

— Jag önskar att det var judarna som korsfäste Kristus. Helvete, jag skulle göra det igen när som helst!

Under 2012 års presidentval erbjöd hon också sexuella tjänster till den judiske miljardären Sheldon Adelson ifall denne skulle sponsra demokraten Barack Obama istället för republikanen Mitt Romney.

Källa:
Sarah Silverman: Pro-Life Law ‘Has Made Me Want to Eat an Aborted Fetus’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ThorAnders JonssonnordboMagnus WardmoVictor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Först skylla de svarta som judarna slavhandlade med och nu beskyller de vita för, fast de tyckte att det var bra med slavhandel så länge det var en lukrativ business, och sedan för att ha dödat Jesus, som de tycker var bra gjort och som de målande beskriver i sin egen heliga Talmud där de mördar Jesus flera gånger! Denna uppmärksamhetskåta judinna som har visat f*ttan i en inspelad duschsketch där hon snackar sk*t är alltså sugen på Talmudritual där (vita?) foster ska ätas för att markera deras värde och plats i den gudomliga hierarkin. Lika sjuk som den där… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

ja det är ju ingen nyhet att det finns ritualer där de dricker kristna eller muslimska barns blod https://www.youtube.com/watch?v=f8mvEApMT_U

Grottbjörnen
Medlem

det gör hon och hennes släktingar säkert också, det är väl därför de är besatta av att döda kristna barn

Klaus
Medlem

Judar har Talmud-perversiteter i blodet och det är därför att det finns Talmud, men uppenbarligen giller de också kannibalism. Och så är judar bakom ”pizzagate”. Jag kan inta skratta åt det.

Thor
Medlem

Läste nånstans att ordet ”kannibal” härstammar från Caananites som offrade barn till guden Baal.
Det var ett semitiskt folk som levde i Kaanans land, nuvarande Israel, för några tusen år sedan.
De har säkert förökat sig och finns kvar än i våra dagar.

Lotta
Medlem

Usch, vilken vidrig ’människa’

Peter
Medlem

Ja, dessa judar är vidriga och har så varit alltsedan de blev till. Jag är stolt och tacksam över Motståndsrörelsen som avslöjar allt och sätter saker och ting i sina rätta perspektiv, och det särskilt när man tänker på hur usel världen i övrigt är. Gud välsigne oss alla! -Hell den sanna Segern, som vi kämpar för i denna motiga tid!

Caesar-Aurelius
Medlem

Det senaste utspelet av dessa judar är att om ett ”foster” råkar födas eller ”tas ut ur” modern med kejsarsnitt och lever, då ska barnet hållas vid liv i en kuvös av sjukvårdare och barnmorskor – tills modern har fått tänka över sin nya livssituation. Om, mamman efter att ha funderat några timmar bestämmer sig för att hon hellre åker på tjejsemester till Kreta med allra bästa tjejgänget, då måste sjukhuspersonalen ”abortera” barnet. Med andra ord, feministjudinnorna kräver att det ska bli tillåtet att abortera barn som är både födda, vid liv efter flera timmar, ja dygn, efter födseln, om… Läs mer »

Victor
Medlem

Det går inte att ta miste på vilken folkstam hon tillhör i alla fall.

Magnus Wardmo
Redaktör

Maken till sjuka individer får man leta efter, det är så man inte tror det är sant.
Feminismen är en cansersvulst på folkkroppen och måste bekämpas.

nordbo
Medlem

En uppsättning människor från ett slutet mentalsjukhus som fått en uppgift att i grupp försöka gestalta vad för sorts politik som sker här i väst ..

Anders Jonsson
Medlem

Att vara äcklig och vidrig verkar vara ett JUDISKT genetiskt drag…