Komiker: ”85 procent av jordens befolkning måste elimineras”

POLITISK HUMOR. Stand up-komikern Bill Burr lanserar i en populär föreställning idén om att jordens resurs- och miljöproblem bara kan lösas om 85 procent av befolkningen elimineras.

Den amerikanske komikern och skådespelaren Bill Burr har gjort sig känd som en frispråkig underhållare som bland annat drivit med feminister, amerikanska judar och militären. I ett uppmärksammat klipp på Youtube pekar han på överbefolkningen i många delar av världen som en ödesfråga för människans överlevnad.

Klimatfrågan och jordens sinande resurser med en snabbt ökande befolkning är frågor som många politiker idag driver för att vinna röster bland bekymrade väljare. Men Bill Burr anser att de är hycklare:

— Räcker det om vi alla blir veganer? Om vi alla börjar köra elbilar? Ingen politiker har kurage nog att säga som det är: 85 procent av världens befolkning måste bort! Varför vågar de inte säga det? Därför att vi lever i en demokrati. Du kan inte säga sanningen i en demokrati. Då får du inga röster!”

I ett par meningar lyckas alltså Burr definiera den liberala parlamentariska demokratins problem. Hans förslag om eliminering ska förmodligen läsas som födelsekontroll och ansvarsfull befolkningspolitik i problemtyngda länder.

Burr är förvisso komiker, men han lyfter fram viktiga frågor om miljöförstöring, överbefolkning och resursbrist som experter och politiker i världen hittills misslyckats med att lösa. Med undantag för de svenska politikerna, som lanserat lösningen att alla människor i krisande och överbefolkade länder kommer till Sverige.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SlipsenJan HjelmAnnaValhallaPierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag är för det. Jag har också några förslag på populationer att eliminera:

* Negerarten
* Alla semiter
* Latinamerikaner
* Kineser (alldeles för många av dem, även om ett litet antal av dem bidrar positivt till vår värld)
* Indier (genomruttet folk)
* Batikhäxor

Med dessa grupper kan vi nog nå 85%.

Karl-Путин A
Medlem

Bra lista. Jag kompletterar med *yrkespolitiker och denna grupp kan naturligtvis inte elimineras genom mångårig familjeplanering, utan måste skyndsamt avlivas med ett nackskott. Odugliga byråkrater bör sättas i könsseparerade arbetsläger där de får jobba tills de eliminerat sig själva.

Valhalla
Medlem

Komplettering på önskelistan som jag inte skulle sakna om Naturen raderade bort: Veronica Palm, Täppas Fågelberg, Carl Bildt, Stefan Löven, Rossana Dinamarca samt alla journalister som plågat och hängt ut nationalister.

Pierre
Medlem

Jag skulle säga att alla grupper du nämner där ovan ingår i neberarten förutom kineserna.

Valhalla
Medlem

Hundätande kineser bör befrias från verkligheten på jorden.

Pierre
Medlem

Håller med , men jag tänkte mer i kognitiv bemärkelse för själva rasen..

Valhalla
Medlem

Han har helt rätt. En djurart, människan, har blivit alldeles för många och tar död pa allt annat levande. Om inte en ny pest tar bort två tredjedelar av människorna så måste en omfattande, tvingande, steriiseringsverksamhet igångsättas. Steriliseringarna måste främst omfatta afrikaner och araber då dessa skaffar enormt många barn på grund av deras totalt ansvarslösa barnalstrande. Om inte dessa alternativ inträffar snart så måste någon ansvarsfull ledare se till att hjälpa naturen med utrensningen genom att sprida ej botbara sjukdomar och vaccinera de klokaste folken så att bara dessa överlever. Hela planeten skulle då läkas och alla miljöproblem vara… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

0.53 min. gör han en subtil devil horns. Det är oss vita han driver med. Frimurare.

Jan Hjelm
Medlem

Överbefolkning kanske kan lösas om man bryter mönstret av barnalstrande i Afrika och Indien till en början med. Där sker förökningen för att säkra sin egen ålderdom. Med frivillig sterilisering av unga i utbyte mot en garanterad pension kan den onda cirkeln brytas. Kina försökte med ett barn tillåtet per familj men det föll ihop då flickebarn blev ”värdelösa” och pojkar blev bortskämda divor.

Slipsen
Medlem

95 %!