Knivhögg kvinna – kallade henne rasist för att hon sade nej till pussar

MÅNGKULTUREN. Rasfrämlingen Joseph Martelli knivhögg en vit kvinna sju gånger. Hon avböjde hans romantiska närmanden ”för att jag är svart”, hävdade han.

Joseph Martelli, våldsam rasistisk rasfrämling.

Den 23-årige rasfrämlingen Joseph Martelli i London har dömts för mordförsök på en vit kvinna som mirakulöst överlevt hans aggressiva knivattack.

Efter att kvinnan avböjt Martellis romantiska uppvaktning blev han ursinnig och högg henne sju gånger med en kniv, fyra gånger i buken och tre gånger i halsen.

Martelli säger att han gjorde det som ett svar på kvinnans rasism, vilken blev ”tydlig” när hon avvisade hans önskan om att pussas.

”Är det för jag är svart?” frågade han henne innan han knuffade henne i golvet och började strypa henne med händerna, och övergick sedan till att hugga henne med en kniv.

Vid förundersökningen framkom det att Joseph Martelli hade golvat och tagit strupgrepp även på sin före detta sexpartner – på samma golv.

Kriminalteknikerna kallar Martellis försök att dölja spåren efter knivhuggningen av kvinnan för ”klumpiga”, när han misslyckats med att tvätta bort hennes blod.

— Detta var en chockerande attack på en ung kvinna av en man som hon trodde var en vän, sade åklagaren Peter Nugent.

Under senare år har flera så kallade traumacenter uppförts i Storbritannien för att försöka ta hand om det eskalerande våldet i landet. Man beräknar att 1 656 knivoffer har räddats till livet sedan verksamheten startades.

Martellis offer är ett av dem som anses har räddats till livet på ett ”anmärkningsvärt” sätt på grund av traumacentrens existens.

Källa:
Khan’s London: Man Accuses Woman of Rejecting Him for Being Black, Stabs Her 7 Times

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Child-Of-GodEthnyJimRodaTobias Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Ja va fan tror du,vem vill frivilligt va i lag med en apmutant??

Roda
Medlem

Förhoppningsvis selekterar det naturliga urvalet bort dessa lågt stående incels.

Jim
Medlem

”Trodde han var en vän???
Se och lär!

Ethny
Medlem

Hoppas hon har lärt sig vilka det är man ska ha som vänner och vilka det är man ska undvika helt och hållet och inte ha något med att göra alls överhuvudtaget.

Fasligt ful f.ö, inte undra på att han blir desperat.

Child-Of-God
Medlem

kulturkrock.