Knarkgarage i mångkulturella områden

INRIKES. Boendegarage i de mångkulturella orterna Tensta, Rinkeby och Husby har blivit hem för organiserad brottslighet. Polisen klarar inte av att lösa problemet.

Ett stort antal boendegarage i de invandrartäta orterna Tensta, Rinkeby och Husby har under en längre tid tagits över av organiserade kriminella gäng som nyttjar garagen för illegal verksamhet, exempelvis för drogförsäljning. Under nyårsaftonen nådde problemet med knarkgaragen nya nivåer då en man i 20-årsåldern sköts till döds i ett garage i vad man misstänker vara en uppgörelse inom den undre världen.

I ett desperat försök till att få bort de kriminella från garagen installerar allt fler bolag säkerhetsportar till sina garage för en kostnad på 400 000 kronor per port. Detta då många inte längre vågar parkera sina bilar i garagen de betalar för.

Polisen har inte heller lyckats göra något åt problemet. När de anländer till platsen försvinner de kriminella snabbt och återvänder så fort ordningsmakten avlägsnat sig, vartefter de ostört kan fortsätta med sina kriminella aktiviteter.

Källa:
Garage tillhåll för kriminella i Järva

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Det finns bara en lösning repatriera alla som inte har en garanterat vit härkomst.HELL SEGER.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan

Något att fundera över är hur Adolf Hitler såg på droger i doping och medicinsk syfte samt att han ej införde receptkrav för medciner som ej heller Weimarrepubliken hade. Hade det langats till minderåriga utan berörda minderåriga föräldrars tillstånd på den tiden så hade Adolf Hitler behövt införa hårda straff för just den formen av langning. Han hade ogillat starkt om det cirkulerat mycket pengar i droghandeln och handlats med smutsiga droger varken för dopingsyften eller medicinska syften och självklart ogillat om dessutom rasfrämlingar höll i det och sög ut ekonomin m.m. Inrikesproducerat rent med medicinska syften eller dopingsyften och… Läs mer »

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan
Reply to  Ramon

Dan Eliasson hade även en ”oro” för prisdumpningar, precis som att han vill att det ska cirkulera mycket pengar bland den smutsiga form av droghandel oftast sker.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Varken ockupationsregeringen eller polisledningen har en strategi att bekämpa knarkindustrin. Förutsättningen vore stängda gränser. Öppna gränser, oförmåga och främjande av ras- och kulturfrämlingar resulterar i kriminalitetsökning och samhällets förfall.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan
Reply to  Klaus

Burma har dödsstraff direkt på plats för minsta lilla befattning med illegala droger. Där flödar det för fullt ändå. Hade det i princip varit legaliserat, med inrikes produktion bruk och försäljning till vuxna samt generellt dödsstraff för att langa till minderåriga utan berörda minderårigas föräldars tillstånd så hade de haft betydligt mindre drogproblem.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Ramon

Din argumentation är typiskt gammal anti-vit multikulti. Hade våldtäkter i princip varit legaliserat som i många islamiska länder hade kriminaliteten sjunkit. Men kvinnor och flickor skulle inte vara tacksam. Med turkar kom knark och främmande kultur till Tyskland. Ingenting blev bättre. Många tyskarnas liv förstördes med knark. De socialdemokratiska förrädare framställde Sveriges liberalism som föredöme. Och så måste skattebetalare också betala för REHA-Center (rehabiliteringscentraler) där knarkmarionetter skulle kureras. Liberal mångkulturell eftergivenhet är komplett fel.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan
Reply to  Klaus

https://www.rechemco.to/en/eu-retail/cannabinoids/5f-cumyl-pinaca-eu/5f-cumyl-pinaca-eu.html

Där finns något att köpa som inte enligt nuvarande juridik är illegalt att beställa och langa till minderåriga för de som har 0 samvete. Det sistnämnda borde det dock vara dödsstraff på.

Det är extremt mycket starkare än rent THC. Förutom det är det extremt toxisk också.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan
Reply to  Klaus
Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan
Reply to  Klaus

Dextrometamfetaminhydroklorid 3mg kasplar använde 3:e rikets soldater i de längre marscherna. Då var det dock ett krävande krig som startats mot Tyskland, annars hade inte NSDAP-ledningen uppmanat sina soldater till det. Det låg inga större summor i droger då och idrotten hade ej börjat med sina dopingontroller då vilket bara medfört problem när det börjades med. Turkar fick ej bli medborgare NSDAP-Tyskland och varken skapa sig en existens genom bidrag eller arbete i Tyskland samt att det fanns raslagar. Hollywood hade då inte hunnit föra in droger på det sjuka sätt då som de gjort med tiden. Det är inte… Läs mer »

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan

Dtrissten skrev vad jag tolkar det halvt på skämt och halvt på allvar om att ”legalisera knark”. Han resonerade lite i att han kunde behöva Adderal mot sina ADHD-symptom, som han enligt honom själv har, men ej vill gå till en psykiatriker för att kanske få det på recept. Han har ca 140 i IQ så hans IQ är absolut inte lågt. Det 25% vänstervridna Levo-Amfetaminet i Adderal ger väl förvisso relativt lindriga biverkningar i låg dosering, men enbart biverkningar som är onödigt. Det 75% högervridna Dextroamfetaminet i Adderal ger mindre biverikningar och ger verkningar. Han vill egentligen vår ras… Läs mer »