RL #24: Terrorattentat på Spendrups?

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett avsnitt av intressanta ämnen – dock en halvtimme senare än vanligt. Bland annat kommer man att diskutera det absurda påståendet om att Motståndsrörelsen kan komma att utföra ett terrorattentat på Spendrups. Missa inte!

Ikväll klockan 20:30 är Radio Ludvika tillbaka med ett sprillans nytt avsnitt! Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson och nästeschefen Pär Sjögren.

Även medlemmen Jesper Eriksson kommer att medverka. Men inte nog med det – även Motståndsrörelsens Pär Öberg kommer att medverka i kvällens avsnitt.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Infiltrerar Motståndsrörelsen Spendrups med avsikten att förgifta den svenska befolkningen?
  • Pär Öberg åtalas för brott mot ordningslagen.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:30.
Listen to ”Radio Ludvika #24: Terrorattentat på Spendrups?” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments