RL# 23: Vera Oredsson kommenterar den friande HMF-domen

RADIO LUDVIKA. Ikväll är gänget bakom Radio Ludvika tillbaka efter en längre julledighet. Därför bjuder de på ett fullspäckat avsnitt där bland annat Vera Oredsson kommenterar hovrättens beslut om att riva tingsrättens absurda HMF-dom efter en clown-vinkning. Missa inte!

Ikväll är äntligen Radio Ludvika-gänget tillbaka och det första avsnittet för i år inleds med ett fullspäckat avsnitt med intressanta ämnen.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson och Nicklas Norling. Även Bitte Sjögren medverkar för att prata lokalhistoria.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Vera Oredsson kommenterar hovrättens beslut om att riva tingsrättens absurda HMF-dom.
  • Bitte pratar historia – Spann-Karin
  • Afrosvenskarnas riksförbund går i taket på grund av ”Negerbyn” i Älvdalen.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #23: Vera Oredsson kommenterar den friande HMF-domen” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Imponerande att lyssna på Oredsson som har dessa personliga erfarenheter inom familjen med intoleranta miljöpartister som hindrar henne från att träffa släkten. En rakryggad och beundransvärd hållning från en sant god mor som föregår med gott exempel utan att fördöma dem som fördömer henne.

En bild i miniatyr av miljöpartisters och andra kulturmarxisters elaka ”goda” hat som offrar människor och samhälle för att slicka det främmande kapitalets sandaler.