RL #15: Uvbergsmordet: Var det Gardist-Kalles son Albert som var mördaren?

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka! I avsnittet pratar man bland annat om det mystiska mord som skedde på Uvberget i Ludvika för 105 år sedan. Vem var egentligen mördaren?

Ikväll är det dags för ett kusligt bra avsnitt av Radio Ludvika där man kommer att diskutera det uppmärksammade mordet uppe på Uvberget för 105 år sedan och som än idag är olöst. Vem var det som egentligen mördade änkan och fembarnsmamman Sara-Lisa Jansson? Var det Albert Granlund? Eller kan det ha varit hans far Gardist-Kalle?

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson. Då varken Pär Sjögren eller Nicklas Norling hade möjlighet att delta i kvällens avsnitt så kommer Radio Ludvikas egna historiefröken Bitte Sjögren att ta deras plats ikväll.

I avsnittet diskuteras bland annat:

  • Hänt i Nästet.
  • Uvbergsmordet
  • Om man är i Ludvika på besök – vad kan man göra då?

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #15: Uvbergsmordet: Var det Gardist-Kalles son Albert som var mördaren?” on Spreaker.

Här finns yxhuggen som nämns i avsnittet efter första musikpausen.

Här finner du dessutom dokumentären vi talade om!

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kristoffer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Kristoffer
Medlem

Ludvika är universums mittpunkt.