RL #17: Spendrups vill ”rehabilitera bort” anställdas åsikter som de tycker är fel

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med sitt sjuttonde avsnitt. I avsnittet medverkar medlemmen Jesper Eriksson som nyligen blivit omplacerad på sin arbetsplats på Spendrups för att han enligt dem har åsikter som ska ”rehabiliteras bort” för att ett fortsatt gott samarbete ska kunna ske.

Ikväll är Radio Ludvika-gänget tillbaka med sitt sjuttonde avsnitt. Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson och aktivisten Nicklas Norling.

Även medlemmen Jesper Eriksson medverkar i kvällens avsnitt för att berätta om de åsiktstrakasserier han utsatts för av sin arbetsgivare Spendrups.

I kvällens avsnitt diskuterades bland annat:

  • Spendrups – den åsiktsförtryckande arbetsgivaren.
  • Bilbränder i Ludvika?
  • Mångkulturdagarna.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #17: Spendrups vill ”rehabiltera bort” anställdas åsikter som de tycker är fel” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 år sedan

Jag skulle endast bli glad och ta det som en komplimang om judiska Spendrups sa att jag inte delar deras ”värdegrund”. Det är inget företag jag som ns vill arbeta och slita åt förstås.

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Man förundras verkligen över hur utbrett åsiktsförtrycket blivit i dagens samhälle. Jag vet inte just vad för anställning Eriksson har där på Spendrups, men det är ju inte riktigt någon högstatusarbetsplats. Ändå får man inte ha åsikter ens privat där?

Faktum är att varken under McCarthy-perioden i USA, eller den tidigare politiska svartlistningen i Sverige (I.B.-affären, där det främst var fråga om halvmilitära befattningar och statsförvaltning) så har man trängt så långt ner i samhället.

Jag tror ärligen talat att Sverige slår rekord i världshistorien i detta avseende – den yttersta åsiktsdiktaturen. Att vara våldsvänster går däremot bra.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Spendrups producerar bl.a. Heineken öl med röd sovjetstjärna. Men muslimer dricker trots allt inget Heineken, inget öl alls. Vad är rätt åsikt?

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Klaus

Saknar ord.. Nu ska privata kapitalister få hjärntvätta sina anställda också räcker det inte att staten gör det? , tom. Erik Honecker skulle ha rodnat, de kanske skulle döpa om ölen till ”honecker” istället för heineken

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Jag lyssnar på hur en svensk arbetare trakasseras för sina politiska åsikter av sin arbetsgivare Spendrups.

Är det olagligt eller HMF att hata Spendrups (((ägare))) och (((ledning)))?

I så fall bekänner jag mig skyldig.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

”Rehabiliteras” är ett språkbruk taget direkt från det bolsjevistiska Sovjetunionen. Så lågt har alltså (((yttrandefrihetens högborg))) Sverige sjunkit.

Robin Palmblad
Nybörjare
1 år sedan

Stå på dig Jesper!