Nyckelbiotoper, 130-åringens dag och Bunkerns återkomst
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll kommer Eklund och Holmqvist att diskutera hur ”miljöcertifierade” skogsbolag mystiskt avregistrerar skyddsvärda skogsområden för att kunna avverka dem. Dessutom minns man en man som i år hade fyllt 130 år.

OBS! Ny ström:

Ikväll är Studio Bothnia tillbaka med ett fullspäckat avsnitt. Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer att diskutera hur stora skogsbolag skövlar skogar som egentligen är registrerade som så kallade nyckelbiotoper, med andra ord skyddsvärda områden som är essentiella för flera utrotningshotade arter. Detta endast för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Dessutom minns man Adolf Hitler, som imorgon lördag föddes för exakt 130 år sedan.

Sist men inte minst bjuder Studio Bothnia på ett kärt återseende: Kulturbunkern är tillbaka och kommer att diskutera den nya black metal-filmen Lords of Chaos samt den gamla hippiefestivalen Woodstock.

Avsnittet sänds via Youtube klockan 19:00!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Hur och var firar vi 130 årsdagen?