WEBBTV:
Livestream direkt från Mynttorget — Julius Blomberg höll tal

LIVESTREAM. Nordfront TV bevakade under dagen manifestationen på Mynttorget där bland annat Julius Blomberg från Motståndsrörelsen höll tal.

Vid 13:30-tiden kommer Nordfront TV att direktsända ifrån manifestationen vid Mynttoget där bland annat Motståndsrörelsens Julius Blomberg ska tala.

På sin hemsida skriver arrangörerna:

Vårt mål är att spränga åsiktskorridoren.

Det gör vi genom att belysa den, från alla håll och vinklar. Men vi behöver DIN hjälp! Det är absolut nödvändigt att vi blir många på Mynttorget denna gång! Slut upp och ta med dig alla du känner!

Innan vi lyckats spränga Åsiktskorridoren kan vi inte rädda Sverige! Om vi inte kan tala klarspråk om problemen – hur ska vi då kunna lösa problemen?!

10 mars hoppas jag att många sluter upp Mynttorget! Alla som har råkat illa ut på ett eller annat sätt pga Åsiktskorridoren! Eller som riskerar att göra det. Om man inte själv drar sitt strå till stacken för att krossa Åsiktskorridoren… Då har man heller ingen rätt att beklaga sig över att man sitter fast i den!

Se på direktsändningen:

Har du problem att se streamen? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mathias_DH_JimFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Fantastiskt tal av Lasse Wihelmsson. Extremt väl genomtänkt tydligt och alldeles sant.

Jim
Medlem

Bra tal från samtliga, Julius var strålande!

_DH_
Medlem
_DH_

Med risk för att vara sarkastisk, men… Inkluderar ”samtliga” även han som hävdade att barn som utsattes för rockmusik löpte 40% ökad risk att bli brottslingar som vuxna? :-)

Summer
Medlem
Summer

Jättebra att Fritiof tog upp bankfrågan. Det är en väldigt viktig fråga.