Klimat-Greta poserade på golvet på tågbild – i själva verket reste hon första klass

KLIMATHYCKLERI. Den kända klimatpersonen Greta Thunberg publicerade under söndagen ett foto av sig själv sittande på golvet på ett tåg och skrev att hon äntligen var på väg hem till Sverige med ett fullpackat tåg. Tågbolaget kunde dock avslöja att hon i själva verket reste i första klass.

Greta Thunberg poserar på tåggolvet bland väskorna. Skärmbild: Twitter.

Klimatoraklet Greta Thunberg, som kallats ”Guds profet i vår tid” och med kopplingar till George Soros, är på väg hem till Sverige med tåg efter klimatkonferensen i Madrid.

På resan passade hon på att twittra. Hon lade upp ett foto av sig själv där hon sitter på golvet bredvid en hög med resväskor och skrev ”Reser på överbefolkade tåg genom Tyskland. Och jag är äntligen på väg hem!”.

Den klimatfanatiska 16-åringen ville kanske få läsarna att tolka tweeten som att hon fick åka på golvet bland väskorna och ville kanske även imponera med de umbäranden hon utstår för ”klimatets skull”. Järnvägsbolaget Deutsche Bahn kunde dock berätta hur det verkligen låg till.

De skrev nämligen i en tweet riktad till Greta att ”det hade varit ännu trevligare om du rapporterat om hur vänligt och kompetent du blev uppvaktad av vårt team på din plats i första klass”.

Greta fick ett avslöjande svar från järnvägsbolaget Deutsche Bahn. Skärmbild: Twitter.

Klimat-Greta förklarade då i en ny tweet, under den första, att hon satt på golvet i två olika tyska tåg och att hon ”fick en sittplats” först efter Göttringen.

Källa:
Greta poserar sittandes på golvet – tågbolaget avslöjar att hon reste i första klass

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Caesar-AureliusEthnySigfridKlausHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Harald
Medlem

Sankta Greta är en kommunistisk bedragare som inte kan någonting. Alla hennes utandningar med koldioxid skymmer hennes syn så hon ser inte att hon och hennes entourage belastar miljön med varenda kilometer hon och hennes assistenter flänger runt världen. Hon borde göra sitt förbannade klimat en tjänst och genast ge upp andan.

Klaus
Medlem

”Det överbefolkade Tyskland”. Det stämmer, men der är miljontals afrikaner och andra ras- och kulturfrämlingar som inte hör till Tyskland.

Sigfrid
Medlem

Greta är en ljugande vänsterextremist som vill få folkets förtroende kul att hon avslöjas som lögnare.Har hon ljugit en gång så har hon säkert gjort det många gånger tidigare utan att bli avslöjad.

Ethny
Medlem

Precis som du säger så är (((hon))) en vänsterextrem antivit AFA:it. Dennes föräldrar likaså: Ska även finnas en bild på hennes antivita perverterade och dekadenta fader som säljer ut sin dotter, även han i (((AFA)))-tröja likaså. Mamman kom med detta påstående angående tröjan ifråga: since neither she nor her mother said to have been aware of the extremist connections. – Angående tröjan, alltså. Hur i helvete kan man inte veta vad AFA står för? Finns liksom ingen möjlighet att inte veta, om man då inte har någon form av hjärnskada eller bott under en sten i 100 år. Äpplet faller… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Jag tycker mig minnas att det påstås att hon ska vara smart? Verkar som att räkna ut 1+1 är avancerad matematik.

Hon är mongoloid (Downs syndrom), dvs. har en utvecklingsstörning som kan variera från mycket lindrig till grav. Intelligenskvoten (IQ) vid Downs syndrom varierar mellan 20 och 85!

Notera vecket vid ögat som personer med Downs syndrom har.

comment image

comment image