Klimat-Greta avslöjad som hycklare – hennes bil fylld med plastskräp

KLIMATHYCKLERI. Under det pågående FN-klimatmötet COP25 i Madrid upptäcktes att den kända klimatprofeten Greta Thunbergs bil var fylld med plastföremål. Rebel News frågade deltagarna på mötet om vad de ansåg.

Rebel News, som blev kända efter att ha fått Greta Thunberg att fly en intervju med kritiska frågor inför det kanadensiska valet i höstas, har under pågående FN-klimatmöte COP25 i Madrid avslöjat Greta som en hycklare.

De upptäckte att Klimat-Gretas Tesla var full med en stor mängd plastföremål och plastskräp och bestämde sig för att filma bilen. De visade sedan upp bilderna och frågade deltagare på mötet vad de ansåg.

Inte förrän efteråt berättade de att det var klimatlegendens bil som visats upp.

Deltagarnas reaktioner kan ses på videon ovan. Många blev väldigt förvånade och ville först inte tro på att det verkligen var den helgonförklarade Gretas bil.

Källa:
VIDEO: Klimataktivister i chock över Greta Thunbergs skräp

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
7 månader sedan

HAHAHA! Vilket underbart reportage.

Malin
Nybörjare
Malin
7 månader sedan

en hycklande lyxkonsumerande vänsterpopulist som trycker på för att Afrika, Asien, Kina och Indien skall få släppa ut betydligt mer CO2. Greta och vad hon representerar är inte lösningen, tvärtom, det är falska infantila aktivister som henne som är en del av världens miljöproblem.

Harald
Nybörjare
Harald
7 månader sedan

Hela hennes industri är hyckleri. Med besättningsmän som flyger kors och tvärs över jorden för att serva henne. Hela hon är ett bedrägeri. Kommunistjävel som skor sig på andra och leker frälsare. Dumma okunniga ungjävel.