Klanbråk i Malmö

Den mångkulturella staden Malmö förärades igår kväll med ytterligare ett ”klankrig”. Sent igår kväll deltog upp emot 200 personer i ett slag på en parkeringsplats i Oxie, strax utanför Malmö.

Två personer har gripits och fyra personer skadades, varav tre fördes till Universitetssjukhuset i Malmö med ambulans. Ingen av de tre ska ha fått allvarliga skador. Akutmottagningarna har spärrats av för att förhindra att några ska försöka ta sig in och fortsätta angreppen. Ett stort antal personer befinner sig utanför akuten.

Enligt polisen i Skåne började bråket på parkeringsplatsen i Oxie vid 19-tiden. Ett stort antal personer, från vad som av polisen beskrivs som två olika släkter, angrep varandra med knivar, slagträn och brädor och ett 30-tal poliser skickades till platsen för att stoppa slagsmålet.

”Från början var det tio personer som angrep fyra andra och misshandlade dem bakom Oxie centrum. Sedan gick djungeltelegrafen och som mest var det omkring 200 personer på platsen från båda sidorna”, säger Hans Nilsson som är vakthavande befäl på Skånepolisen till DN.se.

Polisen i Skåne förbereder sig nu för att ytterligare personer kan vara på väg till Oxie från andra håll i Sverige. Den kommendering som befinner sig på Malmöfestivalen kan komma att kopplas in när festivalen är slut senare i natt.

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

7 Kommentarer till "Klanbråk i Malmö"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

Vi förkastar det mångkulturella samhället utkast eftersom han beseglade undergång av vårt folk i sitt eget land. Man måste alltid komma ihåg: Indianerna har kämpat inte bara misslyckats eller mot de utländska inkräktarna, och idag bor de i reservationer
Brotherhood 1291

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Lasermannen 3 och 4 , sätt skräck i Malmö och Göteborgs förorter.

johan
Gäst
Nybörjare
johan

Det är ju utmärkt att dom har ihjäl varandra. Tråkigt ingen dog dock. Kanske nästa gång.

finnjäveln
Gäst
Nybörjare
finnjäveln

yeep, alla deras interna bråk är bara hemåt för oss!
Man skulle kunna låta dem hållas , så sköter de det skitiga jobbet själva!
Vem bryr sig ändå om förorterna där det till 99% bor främlingar?
Låt dem ha ihjäl varandra bara , så kan vi städa upp bara de själva slagit ut varandra!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Självsanering!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Vem sörjer bara självsanering låt dom ha ihjäl varandra sen kan vi skicka dit slamsugare som städar.

David Stenbom
Gäst
Nybörjare
David Stenbom

Synd att ingen dog.

wpDiscuz