Kippavandring stoppad efter hot

SIONISM. En så kallad kippavandring till stöd för judar i Tyskland fick stoppas efter hot mot deltagarna.

Efter att en syrisk migrant attackerat en israelisk medborgare med kippa i Berlin förra veckan har reaktionerna inte låtit vänta på sig. Landets kontroversiella förbundskansler Angela Merkel har bland annat gått ut och fördömt ”en annan typ av antisemitism”, alltså den som kommer från arabiska invandrare till Tyskland som ogillar terrorstaten Israels härjningar i deras hemländer. Merkel menade dessutom att kampen för judarna är en central fråga för Tyskland på grund av landets påstådda ”eviga skuld” för förintelsebluffen.

Organisationen Jüdisches Forum har också anordnat en manifestation i form av en kippavandring till stöd för stadens judar. Manifestationen fick dock brytas efter endast femton minuter på grund av hotbilden mot deltagarna.

Bland annat kan man på ett videoklipp se en man som stjäl den judiska statens fana medan en annan man spottar mot en deltagare.

Källor:
’Berlin Wears a Kippa’ Rally Against Anti-Semitism Stopped Amid Threats
Merkel denounces new anti-Semitism from Arab refugees

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RokvikenFredrikaAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anonym
Medlem
Anonym

Troligen ”hot” som de själva regisserat … och fakturerar oss européer för. Va smidigt att den som filmade hade bästa vinkeln för scenen vi fick se. Det är ju inte första gången i så fall. Dela dela på alla medier … det är ju så synd om (((dem))).

Fredrika
Medlem

Antagligen. För att (((Merkel))) ska kunna lansera en ny kamp mot den ”nya” antisemitismen, eller nåt. Som om judar över huvud skulle ha rätt att visa sig någonstans så som de skövlar världen. Militärt i Mellanöstern. Finansiellt med sin ockerverksamhet i Sovjet, USA och EU. ”Kulturellt” överallt. De är inte lite fräcka.

Rokviken
Medlem

Vi ser ju hur parasitsemiten poppar upp var som helst. När värddjuret i början inte förstår vad som händer och till slut begriper blir parasiten ett minne blott.