Kidnappad man dök upp naken utanför bostad i Klippan – två män häktas

SKÅNE. Det var under natten till den 9 maj som en ung och naken man knackade på dörren till en bostad i Klippan. Han hade blivit utsatt för en rad grova brott och på fredagen häktades två unga män – varav en rasfrämling – misstänkta för bland annat människorov och grov misshandel.

Det var strax innan 02.30 under natten mot torsdagen som en man i 20-årsåldern knackade på dörren till en bostad i centrala Klippan. 20-åringen var helt naken och den chockade mannen som öppnade dörren kontaktade polis.

Den nakne ynglingen hade blivit utsatt för en rad grova brott och fick föras med ambulans till Lunds universitetssjukhus, där han fick vård under flera dagar. Enligt uppgifter till Nordfront har brottsoffret haft svåra skador och bland annat problem att andas själv.

Tidigt på torsdagsmorgonen greps två unga män, misstänkta för bland annat människorov, försök till utpressning och grov misshandel. De anhölls under torsdagsförmiddagen och redan på fredagen häktades de båda, misstänkta för rån, övergrepp i rättssak, människorov, försök till utpressning och grov misshandel.

De misstänkta männen är en rasfrämling vid namn Alexander Hamid (20010123-7295) och en 22-åring vid namn Emil Axelsson (19970219-7550), som båda är kriminellt belastade. Både Hamid och Axelsson är sedan tidigare dömda för bland annat narkotikabrott, rån, stölder och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Hamid är skriven på en bostad i Klippan medan Axelsson är skriven på en lägenhet i Katrineholm tillsammans med ett stort antal andra personer i olika åldrar, som inte tycks vara släkt med varandra.

Källor:
Nakne mannen i Klippan utsatt för människorov
Helsingborgs tingsrätt: Målnr B 3073-19

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments