Kavanaugh ska stoppas med svart magi

USA. Donald Trumps utnämning av den konservative Brett Kavanaugh till ny domare i Högsta domstolen har väckt starka känslor hos landets vänsterliberala etablissemang. I ett nytt försök att stoppa den nyutnämnde domare har en grupp häxor meddelat att de ska lägga en förbannelse på honom.

Häxor som använder svart magi och förbannelser är bara den senaste i raden attacker mot Brett Kavanaugh.

Nyligen utsåg USA:s president Donald Trump den kontroversielle och konservative juristen Brett Kavanaugh till ny domare i landets högsta domstol. Ämbetet gäller livet ut och Kavanaughs utnämning markerar att USA:s vänsterliberala etablissemang hamnar i minoritet bland domstolens nio ledamöter, något som kommer att påverka hur landets konstitution tolkas i många år framöver.

Utnämningen har dock inte varit smärtfri och har följts av massiva protester över hela landet, men framförallt i öst- och västkustens stora städer där Demokraterna är starka.

Nu har dock en grupp kvinnor, som kallar sig för häxor, kommit på en ny metod för att stoppa den kontroversielle Kavanaugh – nämligen med svart magi.

Kvinnorna kommer från en krets kring en ockult bokhandel i Brooklyn, New York, och har gått ut i media för att förklara hur man tänker gå till väga. Med hjälp av recitation, tända ljus och en ritual som bland annat innefattar jord från en kyrkogård kommer man att lägga en förbannelse på domaren.

— Det hela kommer att bli renande, vare sig du tror det eller inte. Högern har sina kyrkor men vänstern är splittrad. Hos vänstern hittar du ateisterna, humanisterna, de sekulära, folk som följer otraditionella religioner. Så hur ska alla de samlas i oroliga tider? Det är vad vi gör här, berättar en av kvinnorna.

Man kommer också att sälja biljetter till dem som önskar att bevittna den ockulta ceremonin. Hälften av intäkterna kommer att gå till så kallade kvinnoorganisationer och välgörenhet.

Det återstår dock att se hur effektiv häxornas besvärjelser blir, då liknande förbannelser har lagts på president Trump – hittills utan framgång.

Källa:
Häxor tar till svart magi mot Kavanaugh

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RokvikenKlausKarl-Путин AGrottbjörnenAndré Devecseri Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Jaha, vad väntar snuten på?! Grip dem för mordförsök.

André Devecseri
Medlem

Antingen finns en hake i Kavanaughs tillträde eller saa faar Trump hjälp utifraan med att tackla Kushner etc.

Grottbjörnen
Medlem

skicka dom till afrika och säg att dom är häxor

Rokviken
Medlem

Kan tänka mig att de lokala häxdoktorerna uppskattar nya tillskott till verksamheten.

Karl-Путин A
Medlem

Jag tycker att häxorna i första hand bör hjälpa Madonna att suga av alla Hillary Clintons väljare, som hon lovade i valrörelsen.

Även om bara 27 156 901 amerikanska män röstade på henne och Madonna enligt egen utsago är bra på ”hantverket”, så bör det ta henne åtskilliga år att suga av alla.

Kom igen häxor, visa att ni har lite medsysterlig stake.

Klaus
Medlem

Kvinnorna är galna.
Kavanaugh och Trump är vita. Vi skulle snart se om den överste domstolen går mot antivita mordhetsare som den judiska universitetsprofessorn Fair.