Katolska kyrkan skickar kardinal till Bilderbergmötet

SKUGGREGERING. För första gången någonsin deltar en kardinal från Katolska kyrkan på det ljusskygga Bilderbergmötet. Bland årets officiella mötesdeltagare återfinns nämligen Vatikanens utrikesminister kardinal Pietro Parolin.

Påven Franciskus med sin utrikesminister, kardinal Pietro Parolin, som kommer att delta på årets Bilderbergmöte.

Katolska kyrkan har historiskt motsatt sig hemliga och elitistiska sällskap och har bland annat haft som policy att exkommunicera kända frimurare. Men i år deltar en av kyrkans mäktigaste kardinaler, Vatikanens utrikesminister Pietro Parolin, när Bilderberggruppen sammanträder i italienska Turin.

Påven Franciskus har under sitt pontifikat vid ett flertal tillfällen uttryckt starkt stöd för den globalistiska agendan. Bland annat har han kämpat för massinvandring till Europa, motsatt sig Brexit, jämfört USA:s president Donald Trump med Adolf Hitler på ett negativt sätt och ”varnat” för populism och nationalism i Väst. Dessutom har påven vid ett flertalet tillfällen fällt uttalanden som kan tolkas som en flirt med den mäktiga homolobbyn, samt uttryckt att judar inte behöver konverteras till katolicismen eftersom de är ”Guds utvalda folk” och att katoliker istället bör fokusera på att ”bekämpa antisemitism”.

För sina många uppseendeväckande uttalanden har påven dessutom formellt anklagats för kätteri av en grupp teologer och präster.

Kardinal Pietro Parolin kommer mellan torsdag och söndag att diskutera frågor som ”populism i Europa”, ”Ryssland” och ”USA:s roll som världsledare” tillsammans med exempelvis den amerikanske juden Henry Kissinger och de nordiska bankir-bossarna Marcus Wallenberg (SEB) och Björn “Nalle” Wahlroos (Nordea).

Många menar att Kardinal Parolins deltagande kan tyda på att han är avsedd att efterträda Franciskus som påve över Katolska kyrkan.

Källa:
Analysis: Cardinal Parolin at the elite Bilderberg meeting

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Gabor says:

  När kommer en ny Martin Luther, som sopar ut alla dessa förrädiska kyrkofurstar och ulvar i fårakläder med denne påve i täten!? Den lutherska kyrkans ledargarnityr år väl så förtappad som den katolska kyrkans.

 • Efter Vatican 2 rådet i slutet på 50 talet så liberaliserades den Katolska kyrkan och övertogs helt av Frimurare/Judar, detta finns detaljrikt dokumenterat.

  Vatikanen hade tidigare en enorm Judemedvetenhet och kontrollerade dem framgångsrikt i över 1000 år.

  Är själv inte Katolik, men det verkar som att dem gjort mycket vettigt genom historien. SSPX är som jag förstått det den gren inom den Katolska kyrkan som många Nationella sökt sig till, denna gren erkänner inte dagens Påve,. är Judemedveten och håller fast vid traditionerna före Vatican 2.

  De enda Nationerna som lyckats stå emot Invandringen någorlunda i Europa är Ungern och Polen, båda Katolska nationer.

  Här finner ni en gratis bok som beskriver hur den Katolska Kyrkan infiltrerades av Judar och Frimurare:

  https://archive.org/details/ThePlotAgainstTheChurch_192

  • Karl A says:

   Instämmer i det du skriver, men Ungern är ingen katolsk nation. För tusen år sen var det katolskt, precis som större delen av Europa. Ungern har ingen statsreligion och katoliker utgör endast 39%av befolkningen, resten är till största delen lutheraner, kalvinister och ateister. Ungerns premiärminister Viktor Orbán är kalvinist.

   Befolkningsmässigt är Ungern och Sverige lika stora, men Ungern har bara hälften så många judar som Sverige – 0,1% av befolkningen. Muslimerna uppgår till 0.06%. Chansen/risken att se en livs levande muslim på ungerska gator är alltså långt mindre än att vinna på Triss.

   • Du har nog rätt … Tittade lite närmare på det och kanske det är mer korrekt att kalla Ungern för en Kristen nation. Ca 55% av den totala befolkningen ser sig själva som troende och ca 40% av dessa är Katoliker.

    Detta är ett utmärkt bevis på att Kristen tro och moral kan vara väldigt sunt. Och inte som många tror, något som nödvändigtvis måste leda till omfamnande av Israel och massinvandring. Svenska folkkyrkan fyllde en liknande funktion innan även den blev infiltrerad.

    Kvinnlig Katolsk patriot håller tal i Polen: https://youtu.be/HKN0K_SQucs?t=4

    • Karl A says:

     Samtidigt ska man inte förringa vad Påven och Vatikanen gjorde för det ungerska folket under den bolsjevistiska ockupationen från 1945 och ett par decennier framåt, då Vatikanen var Ungerns enda halmstrå till omvärlden – men det var då. Nu ägnar sig Vatikanen åt samma destruktiva agenda i Ungern som den svenska kyrkan i Sverige.

 • The New pope from the New World.

 • Grottbjörnen says:

  en 70-årig oskuld och cuck som klär sig i klänning, vad annat kan man förvänta sig?


 • Lämna ett svar