Kartlade judisk makt i Nordamerika – anklagas nu för förintelseplaner

FAKE NEWS. Den tyske forskaren Heinz Kloss kartlade under 1940-talet judisk makt i USA och Kanada, vilket utmynnade i en bok som publicerades 1944. Nu har boken publicerats av kanadensiska myndigheter som menar att den är ett bevis för att de tyska nationalsocialisterna ville sprida ”förintelsen” till Nordamerika.

Boken ”Statistik, Presse und Organisationen des Judentums in den Vereinigten Staaten und Kanada” publicerades 1944 i Tyskland. Författaren, den tyske forskaren och lingvisten Heinz Kloss, hade kartlagt judenheten i USA och Kanada, troligtvis med syfte att bedöma judisk makt-rörelsens inflytande i de nordamerikanska länderna.

Men enligt kanadensiska myndigheter, som nu köpt in boken, är kartläggningen ett bevis på att den så kallade förintelsen skulle spridas till Nordamerika.

— Boken visar att förintelsen inte var en europeisk händelse, det var en företeelse som bara inte fick möjlighet att sprida sig utanför Europa, säger Michael Kent vid Kanadas riksarkiv till The Guardian.

Den judiskägda tidningen Dagens Nyheter skriver att boken ”ägdes av Adolf Hitler. Men DN:s källa The Guardian skriver följande i artikeln Nazi blueprint for North American Holocaust acquired by Canada archive:

Experter tror att boken en gång var en del av Hitlers omfattande bibliotek som fanns i hans alpinska fristad och den avlägsnades av allierade soldater eller dignitärer som besökte komplexet efter att nazisterna besegrats.

Boken kommer att visas upp för offentligheten i Kanada under lördagen i samband med att man firar ”förintelsens minnesdag”.

Nyligen publicerades en undersökning som visar att ungefär hälften av alla kanadensare inte tagit till sig den judiska mytologin om att sex miljoner judar ska ha gasats av Tyskland under andra världskriget – uppgifter som ”chockerade” landets judar.

Det återstår att se ifall det kanadensiska etablissemangets tolkning av Kloss bok kommer att kunna lyckas ändra på statistiken.

Källor:
Nazi blueprint for North American Holocaust acquired by Canada archive
Bok från 1944 visar att nazisterna ville sprida förintelsen till Nordamerika

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
André DevecseriKlausSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Dagen när folk uppnått förintelseutmattning, närmar sig. På engelska – ”holocaust fatigue”, som en del judar varnar för, då de förstår att detta eviga tjat om förintelsen, till slut inte längre fungerar, utan istället gör så att folk fattar att de blivit bedragna, och agerar därefter.
Vad skall juden gör då?

Klaus
Medlem

Då måste juden igen fly.

André Devecseri
Medlem

Vissa skulle säga att de lär spränga jorden med en kärnvapenbomb, men som jag sade i Radio Regeringen tror jag att de i slutändan främst vill rädda sina egna skinn, och helt enkelt lär gaa under jorden som de ynkryggar de är.