Kapitulerande terrorister överlämnade israeliska vapen till Syrien

SYRIEN. När terrorister i den syriska huvudstaden Damaskus nyligen kapitulerade lämnade de även över vapen till den syriska armén. Nu har det avslöjats att en stor del av terroristernas vapenarsenal är tillverkad i Israel och har använts för att attackera civila.

Nyligen lämnade terrorister som hållit stånd i stadsdelarna Babila, Yelda och Beit Sahem i den syriska huvudstaden Damaskus över sina vapen till syriska regeringsstyrkor. Då upptäcktes att en stor del av dessa vapen har sitt ursprung i Israel. Det ska bland annat ha rört sig om maskingevär, krypskyttegevär, raketgevär, bomber och minor.

Sputnik News citerar en reporter från Syrian Arab News Agency (SANA) som bekräftar att vissa av dessa vapen dessutom nyligen använts i attacker mot civila, likväl som mot militära anläggningar i den syriska huvudstaden.

Källa:
Israeli Weapons Among Arms Handed Over to Syrian Army By Terrorists in Damascus

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments