Känd gangsterrappare avslöjar: ”Har festat mycket med bögar”

INRIKES. Leo ”Kinesen” Carmona har inifrån fängelset delat med sig om sina känslor kring Alexanders Bard kritik mot Black Lives Matter. ”Jag ska knulla din mamma bögjävel”, säger ”Kinesen”, men medger samtidigt att han gillar att festa och knarka med bögar.

Det var i slutet av veckan som opinionsbildaren Alexander Bard möttes av en kritikerstorm efter att ha kritiserat Black Lives Matter och afrikaners livsstil. Kritiken ledde till att han fick sparken av TV4 och som Nordfront tidigare rapporterat fått emotta hot av den så kallade gangsterrapparen Leo ”Kinesen” Carmona.

Kinesen är egentligen inte någon rappare utan har inifrån fängelset bara styrt rapgruppen ”Kartellen” som i princip bara bestod av den numera ”frälste” Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset.

— Alexander Bard din fucking bögpedofil, bög, horunge. Att du ens säger sådana saker om svarta och säger du sådana saker om svarta det betyder det att du tycker likadant om oss blattar din fucking horunge. Att TV4 ens har dig som host gör dem till horungar också förstår du din bögjävel. Jag hoppas inte jag ser dig. Du kommer höra från mig framöver din jävla fikus.

Men Kinesen pudlar något i slutet av klippet och avslöjar att han i verkligheten faktiskt gillar bögar och har umgåtts en hel del med homosexuella män under mer informella omständigheter.

— Men folk ska veta: Bögar är roliga att festa med, jag har dragit mycket ladd [kokain, reds. anm.] med dem i Spanien och så vidare. Inga konstigheter med bögar.

Klippet där Alexander Bard även hotades i chatten tycks vara raderat från Instagram men kan ses i sin helhet på Samhällsnytt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Nybörjare
Peter
1 månad sedan

Chinkonesen tycker alltså att det är kränkande att begära att afrikaner och andra svarta raser ska göra rätt för sig och sluta med kriminella våldsdåd!?

Det är dött lopp i tävlingen om vem som är mest lättkränkt bland de tävlande, nämligen judar, övriga mellanösternfolk och subsahariska folktyper!

Likheten på de tävlande är att alla är folk från icke skidåkande nationer!

Så mitt råd är: Börja åk skidor så känner ni er mindre lättkränkta, då får ni ju dessutom Wallah hur mycket ni vill! 👍🏻

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 månad sedan

Ingen är förvånad, det är bara en enda röra med degenererat avskräde. Och Bard är ju inget undantag med sin bakgrund som prostituerad och annat. Ett antal judar lär ha tömt nötsäcken i hans mustasch. Och den efterblivne jättebebisen Stakset lyftes fram som förebild, (K)ola Rapace tyckte Staksets texter var det bästa han hört. Om Carmona kan komma ut ur fängelset kan han säkert få ta över Bards plats i Talang bredvid den urblåsta Bianca. Eller så kan Carmona sköta rollen som talangdomare inifrån fängelset via internet, av allt att döma finns det inget som hindrar det.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 månad sedan

Hela denne verkar kunna summeras som .. liberal demokrati helt enkelt.

Advokat-Emma och Bodström hugger gärna tag i att försvara såna här kretsar – allt i ((demokratins)) tjänst såklart.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan

Perversa brukar hålla på med droger för deras samveten är förstörda. Homo/pedofil lobbyn har ett speciellt ord för företeelsen när de knarkar för att äckla sig på olika sätt; CHEMSEX.

Göm era barn för dem, hemskolning är en bra sak.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 månad sedan
Reply to  Child-Of-God

Du menar att även såna som han kommer ut som ´lärare´ senare i det djupt förljugna Sverige AB.

Hans ´lärande´ passar som handsken in i den ´svenska´ kyrkan av idag senare.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan
Reply to  nordbo

Med ”han” menas väl den fängslade kinesen och visst, det lär ju vara många säkert som ser upp till honom som en förebild, men det brukar väl sällan gå bra för de som hotar kändisar i det här landet. Vi har t-ex serbern som hotade den sittande konungen genom massmedia, och som snart trillade av pinnen.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 månad sedan
Reply to  Child-Of-God

hans springpojke Sebastian stakset är ju djupt religiös idag och har brutit banden med sitt gamla liv, annars var han ju också djupt nere i knarkeriet

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan
Reply to  Grottbjörnen

Jesus ät känd för att ta hand om de allvarligaste fallen. En lär ju knappast komma till Honom t-ex om man inte erkänner att man hatar sina närmaste..

Jag är också en gammal knarkare btw, tjyvade genom ungdomen och var nära på att mörda flera gånger.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 månad sedan

Drogdement idiot som sitter och yrar i sin bur