Känd danslärare från Ghana våldtog barn

INRIKES. En danslärare från Ghana som deltagit i Melodifestivalen döms till fyra års fängelse för flera våldtäkter mot unga flickor.

Den 26-årige Benjamin Tagoe (19920306-6056), ursprungligen från Ghana, döms av Solna tingsrätt till fyra års fängelse för flera våldtäkter mot unga flickor. Hans yngsta offer var bara 12 år gammal.

Benjamin Tagoe har verkat i Sverige som mycket populär danslärare, och har även medverkat i Melodifestivalen. Genom de danslektioner han höll i kom han i kontakt med många unga flickor.

Bild från Youtube.

Det hela uppdagades när en av flickornas mammor anmälde den populära dansläraren för våldtäkt mot hennes dotter.

Benjamin Tagoe döms för våldtäkt mot barn, sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och kränkande fotografering. Åklagaren yrkade inte på utvisning.

Sedan tidigare har Benjamin Tagoe flera narkotikarelaterade domar i sitt register.

Benjamin Tagoe har nästan tre tusen följare till sitt Instagram-konto, och på sociala medier har reaktionerna varit mycket starka.

Källa:
Solna TR B392-18 Dom 2018-06-15
Känd danslärare från Ghana våldtog barn

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KarlKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Att en neger våldtar kvinnor (och småflickor) är lika givet som att solen går upp på morgonen. Frågan är bara varför vi ger dem tillträde till våra kvinnor, och än värre – våra småflickor?

Karl-Путин A
Medlem

Frågan är också vilket som betraktas som det svåraste brottet i det politiskt korrekta Sverige; om en neger våldtar småflickor eller om en flicka kallar honom neger?

Många svenska mammor vill ju inte anmäla att deras minderåriga döttrar och söner blivit våldtagna av rasfrämlingar, eftersom det skulle ”göda rasismen”.

Karl-Путин A
Medlem

Anmälda våldtäktsbrott ökade med 10% från 2016 till 2017 – men det beror naturligtvis på en ökande anmälningsbenägenhet.

Karl
Medlem

Varför gör inte politikerna ett skit för att skydda våra kvinnor och flickor?