Känd danslärare från Ghana våldtog barn

INRIKES. En danslärare från Ghana som deltagit i Melodifestivalen döms till fyra års fängelse för flera våldtäkter mot unga flickor.

Den 26-årige Benjamin Tagoe (19920306-6056), ursprungligen från Ghana, döms av Solna tingsrätt till fyra års fängelse för flera våldtäkter mot unga flickor. Hans yngsta offer var bara 12 år gammal.

Benjamin Tagoe har verkat i Sverige som mycket populär danslärare, och har även medverkat i Melodifestivalen. Genom de danslektioner han höll i kom han i kontakt med många unga flickor.

Bild från Youtube.

Det hela uppdagades när en av flickornas mammor anmälde den populära dansläraren för våldtäkt mot hennes dotter.

Benjamin Tagoe döms för våldtäkt mot barn, sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och kränkande fotografering. Åklagaren yrkade inte på utvisning.

Sedan tidigare har Benjamin Tagoe flera narkotikarelaterade domar i sitt register.

Benjamin Tagoe har nästan tre tusen följare till sitt Instagram-konto, och på sociala medier har reaktionerna varit mycket starka.

Källa:
Solna TR B392-18 Dom 2018-06-15
Känd danslärare från Ghana våldtog barn

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments