Kampsport och föredrag i Väst

Lördagen den 18 januari var det återigen dags för kampsportsseminarium och föredrag i Västsverige, något som har blivit ett återkommande tema runtom i landet. Under kampsporten fick deltagarna som kom från ett 10-tal orter i Väst, möjligheten att träna självförsvar med Nationell Ungdoms instruktörer som har mångårig träning bakom sig. Under detta seminarium gick instruktörerna igenom flera användbara slag, sparkar, grepp och kast. Efter drygt halva tiden så fick även deltagarna köra träningsmatcher mot varandra. Som avslutning på träningen körde instruktörerna slut på deltagarna, genom oerhört fysiskt ansträngande övningar.

När kampsporten var över åkte deltagarna till en hyrd lokal som låg i närheten av gymnastikhallen, där satt en väntande Pär Öberg från Svenska motståndsrörelsen i Stockholm. Han hade blivit bjuden ner till Väst för att hålla ett mycket intressant föredrag om Ekonomi, dess historia och hur våra fiender har använt detta som ett väldigt starkt vapen. Deltagarna slog sig ner och antecknade ner det mest relevanta, för att kunna ta till sig mer av informationen. Föredraget höll på i en timma och avslutades med en frågestund till Öberg, som snabbt kom in på den stundande EMU-debatten och hur det skulle påverka Sverige i framtiden.

Pär Öberg mitt under hans anförande.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments