Kamprapport Ronneby marknad

I helgen gick Ronnebys årliga marknad ”Tosia Bonnadan” av stapeln. Under söndags eftermiddagen fanns aktivister från Svenska motståndsrörelsen på plats för att sprida kampanjflygblad. Under lite mer än en timmes tid i strålande solsken delades hundratals blad ut och responsen var mycket god med flera positiva kommentarer från marknadsbesökarna. De egentligen enda negativa kommentarerna (eller det antas att de var negativa) var på arabiska. Marknadens låtsaspoliser var också på aktivisterna och försökte förgäves få dem att avsluta aktiviteten. Det lappades också ett par hundra bilar på parkeringen runt marknaden och sattes upp en del klistermärken innan denna aktiviteten var klar.  

Efter alla hade återsamlats så åkte aktivisterna gemensamt vidare till den ståtliga runstenen i Björkestorp, strax utanför Ronneby och insöp kraft från våra förfäders minnesplats. Dagen avslutades sedan med gruppmöte.  

 Bor du i Ronneby eller övriga Blekinge och vill vara frihetskampen behjälplig – tveka inte att höra av dig till Motståndsrörelsen!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om