Kamplov i Näste 1

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under höstlovet i Stockholm har ungdomarna i Näste 1 trappat upp aktivitetsnivån. Här kommer en rapport om det intensiva kamplovet.

När höstlovet börjar närma sig ser en stor del av Nordens degenererade ungdomar på det som ett tillfälle att kunna supa, punda och sova till 11:30 varje dag. Så var inte fallet för Nordiska motståndsrörelsens unga nationalsocialister. De yngre förmågorna i Näste 1 såg istället på det som en möjlighet att föra kampen om gatorna framåt, en möjlighet att kunna bedriva aktivism dygnet runt och nå ut till så många som möjligt medan Svensson fortsätter leva sitt vardagliga konsumentliv. På så sätt blev höstlovet som egentligen är tänkt för studenter att vila och sitta hemma på soffan en mer intensiv period än en valfri skolvecka skulle ha kunna varit med genomförda aktiviteter alla sju dagar i veckan.

Kamplovet började med en offentlig banderollaktion. Eftersom ungdomarna nu var lediga från skolan kunde de nå ut till fler människor än vanligt genom att genomföra aktionen mitt under rusningstiden. På väldigt kort tid nådde man därmed ut med sitt budskap till flera tusen trafikanter.

Därefter utgjorde basaktivism majoriteten av veckans aktivism med en malltillverkning, två sprayaktioner, två affischeringar och två flygbladsutdelningar genomförda av nästets ungdomar. Enligt vissa källor var även autonoma förmågor i farten under veckan och under Halloween kom det in rapporter om nazistiska pumpor i Stockholmsområdet.

Som resultat av detta kamplov har ett gäng idealistiska ungdomar under bara en veckas tid nått ut till ett femsiffrigt antal stockholmsbor. Genom gatuaktivismen har man inte bara upplyst folk om politiska frågor men även visat för de att Nordiska motståndsrörelsen är aktiv inom deras närområden och finns som ett sundare alternativ till det ruttna moderna samhället.

Vi uppmanar nordiska ungdomar som inte är nöjda med samhällsutvecklingen att ansluta sig till Motståndsrörelsen. Skaffa sunda kamrater och bli en del av kampen för en bättre morgondag.

/Ungdomarna i Näste 1

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SlipsenMalinMotståndsman i BoråsRokvikenHerman Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Otroligt bra initiativ och väldigt bra gjort av de unga kämparna.

Hell seger!

Herman
Medlem

Bra jobbat kamrater.
The virgin höstlov vs the chad kamplov!

Rokviken
Medlem

Fantastiskt! Vi behöver fler av er sort.

Motståndsman i Borås
Medlem

Ni är en förebild för hela den svenska ungdomen!

Malin
Gäst
Malin

Jag är HBT person och sympatiserar inte med NMR. Men faktum är att OM NMR förbjuds och faller, faller yttrandefriheten och därmed också demokratin. Att förbjuda NMR innebär att endast pro-islamistika och socialistiska värderingar tillåts vilket är det största hotet mot HBT personer.

Rokviken
Medlem

Så länge ni kan verka i detta liberala helvetet så kan -HBTQP- frodas.
Sharia ser inte mellan fingrarna.

Anders Jonsson
Medlem

Malin: Du har blivit hjärntvättad till att tro att det finns något som heter HBT personer.

Det finns inga HBT personer.

Däremot finns det sinnesförvirrade och könsförvirrade personer, och dom har ofta blivit det på grund av att detta JUDE-samhälle är så sjukt och perverst och uppmuntrar unga människor till att bli förvirrade.

Slipsen
Medlem

Mycket imponerande kamparbete!
Norden behöver fler ungdomar av eran kaliber som lever sunt och tänker sunt!