Kampanj mot förintelsebluffen i Ulricehamn kommun

I Sjuhärad har det genomförts en upplysningskampanj gällande den så kallade förintelsen.

Kamrater samlades i Ulricehamn under regnigt förhållande. Tiden var inne att upplysa invånarna om historiens största bluff. Den så kallade ”Förintelsen”. För att läsa mer om just förintelsen – klicka här!

Runt omkring centrala Ulricehamn sattes det upp klistermärken med Adolf Hitler, den sista ledaren som slogs för det ariska folken. Ett annat klistermärken med länken www.forintelsen.nu sattes också upp.

Trots regn så sattes affischer som belyser sionismens roll i Mellanöstern upp.

Som avrundning sattes även hemmagjorda plakat upp som belyser judarnas makt i Sverige samt bristen på bevis när det kommer till ”förintelsen”. Detta fick, ”överlevaren” Wadek Slonawski att se rött och gråta ut i Ulricehamns Tidning.

Vi har en hälsning till invånarna i Ulricehamn: detta är bara starten för den nationalsocialistiska kampen i er ort! Varken lögnmedia, rödingar eller gråtande polacker kommer stanna vår framfart. Det är din plikt som nordbo att skicka in en ansökan och bidra till kampen mot den sionistiska världselit som förslavat den ariska människan! Vi syns kamrater!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments