Kampanj mot förintelsebluffen i Stockholm

Den 27 januari är det minnesdag för den välkänt falska bluffhistorien ”Förintelsen”. Detta ställde sig Näste 1 på tvären till. Så den 26 januari bedrevs en kampanj för att motarbeta denna lögnernas afton.

Veckan innan förbereddes det banderoller och sprejmallar (se separata kamprapporter). Parollen lydde ”Förintelsen är en bluff”. Ett flertal kampgrupper samarbetade för att pryda stora delar av Mälardalen (Näste 1) med budskapet.

Områden där det bedrevs aktivism är bland andra:

Flen, Malmköping, Almnäs-Mariefred (E:20), Södertälje syd, Östetälje, centrala Södertälje, Huddinge, Stuvsta, Hagsätra, Älvsjö, Årsta, Fredhällstunneln (banderoll), Karlberg, Solna, Mall of Scandinavia, Järvakrog, Nacka, Orminge och Värmdö.

Förutom att den sionistiska huliganfirman Polisen stannade några av de deltagande för ”rutinkontroll” har inga andra hinder meddelats.

hh2IMG_0762hh

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om