Kamp för miljön i Borås – zigenarläger städades upp

Borås har haft stora problem med tiggare som kommit hit i omgångar. Juli 2019 bestämde sig kommunen för att riva ett tältläger för så kallade ”EU-migranter”. Alltså tiggare som rest hit för att lura äldre och tyvärr lättlurade svenskar på pengar. Efter att kommunen fasat iväg de som bodde i en skogsdunge vid Norrmalm så lämnande de massvis med skräp efter sig.

Motståndsrörelsen i Borås tyckte givetvis att detta var mycket bra men blev förvånade över att kommunen inte rensade upp skräpet. När en kamrat besökte platsen i oktober var det fullt med skräp kvar och ingen skillnad var det när han återkom i början av november. Så några kamrater samlades för att städa upp och soppåsarna dumpades sedan av utanför miljöförvaltningen vid Borås kommunhus.

Att först skända vår vackra natur med ett migrantläger och sen ge blanka fan i att städa upp det är en förrädisk handling gjorda av folkförrädare som saknar all koppling till det naturliga. Tack vare nationalsocialister så är platsen nu mycket vackrare och kan läka fortare!

Är du engagerad i miljöfrågor? Anser du att dagens etablerade partier och George Soros-finansierade marionettdockor gör alldeles för lite? Anslut och börja aktivt kämpa för en förändring!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LingonetSigfridLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lotta
Medlem

Bra gjort!!!

Sigfrid
Medlem

Bra jobbat kamrater.

Lingonet
Medlem

Bra initiativ, dessutom mycket väl valda ord i artikeln. Heder åt er kamrater!