Justitieministern i öppen romans med AFA-apologeten Strandhäll

INRIKES. Förra hösten tog Annika Strandhälls (S) sambo livet av sig, varpå hon lämnade sin roll som socialminister i regeringen. Men nu visar den AFA-vurmande sossetoppen öppet sin romans med justitieminister Morgan Johansson (S).

Annika Strandhäll och Morgan Johansson aviserar sin romans på den S-märkta Aftonbladets löpsedel. Skärmbild: Aftonbladet.se.

Det var förra hösten som dåvarande socialminister Annika Strandhäll (S) avgick från regeringen efter att hennes sambo dött under mystiska omständigheter. Så småningom kom det fram att sambon tagit sitt liv, av oklara anledningar.

Men under onsdagen aviseras på Aftonbladet att hon nu är tillsammans med den ökände justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S).

Enligt Aftonbladet har sosseparet i dagarna setts gå ”hand i hand på Donners plats i Visby”.

— De såg allmänt glada och lyckliga ut. De var sommarklädda och gick hand i hand och tittade på varandra, säger en Visbybo till Aftonbladet.

Exakt hur länge den så kallade romansen har pågått framgår inte men enligt Aftonbladets källor i regeringskansliet har de varit ”vänner en längre tid”.

Justitieministerns nya flickvän rör sig i våldsbejakande kretsar
Som justitieminister har Morgan Johansson gjort sig känd för sin intolerans mot oliktänkande, vilket han beskriver som en kamp mot ”politisk extremism” eller ”våldsbejakande extremister”. Förutom att oppositionella svenskar brukar räknas in i dessa definitioner såsom ”högerextremister” ingår även, bland annat enligt Säkerhetspolisen, så kallade islamister men även vänsterextremister som stödjer och använder våld som politisk metod.

På Twitter har Annika Strandhäll vid flera tillfällen uttryckt stöd för Loan Sundman, en äldre kvinna med starka kopplingar till AFA som på Twitter beskriver sig som en ”lyckligt ogift manslukerska”. Sundman hyllar öppet AFA:s illegala aktioner och har dessutom länge varit involverad i Researchgruppen som är den våldsbejakande extremvänsterns underrättelseorganisation som dessutom har dokumenterade band till Säpo.

Skärmbild: Twitter.

Mycket tack vare sina utspel på sociala medier har Strandhäll kommit att bli en nästan lika hårt kritiserad sossetopp som Morgan Johansson och beklagade sig vid ett tillfälle över att hon inte ens kunde ”önska folket en trevlig helg” utan att få ”40 hatkommentarer” på Twitter.

Strandhäll har dessutom vid flera tillfällen anklagats för att driva vänsterextrema trollkonton på Twitter.

Huruvida det faktum att Strandhäll rör sig i och uttrycker stöd för samma kretsar som Johansson åtminstone på papperet ska bekämpa kommer att utgöra en slags jävsituation i justitieministerskapet enligt riksdagen återstår dock att se. Den kontroversielle Johansson har dock klarat sig undan tidigare försök från SD och M att avsätta honom genom misstroendeförklaring.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
1 månad sedan

Hon kanske inte sörjde maken så länge..eller alls.
Vilka kräk vi har att göra med, samvetslösa psykopater är perfekta nickedockor för den makt som förtrycker oss.

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 månad sedan

Fy fan! Två folkförrädare har fattat tycke för varandra men de kanske inte är helt överens om hur långt till vänster man ska stå.
Jag förstår att Annika Strandhälls sambo/man begick självmord. Bara hennes stirriga blick kan ju få en att hänga sig!

Harald
Nybörjare
Harald
1 månad sedan
Reply to  Slipsen

Det kan ha vart sjuke dvärgen Morgan Johanssons fel också. Tänk själv att som man hamna i skuggan av dom där två avskummen på samma gång. Om hon åtminstone hade brädat Stefan Löfvens fru. Men Morgan fy fan för i helvete. Jag hade kanske också tagit livet av mig.

Psykopater har en förmåga att göra så man inte kan se alternativ till vad dom vill få en till att göra. Inte för att det har nåt alls med Strandhäll-Johansson å göra men rent generellt alltså. Andra är sånna.

Harald
Nybörjare
Harald
1 månad sedan

Är inte Loan Sundman judinna?

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 månad sedan

Lika barn leka bäst.

Hanssi
Nybörjare
Hanssi
1 månad sedan

Heil!

Last edited 1 månad sedan by Hanssi
Hanssi
Nybörjare
Hanssi
29 dagar sedan

Inte konstigt att maken hängde sig.

Freke
Nybörjare
Freke
29 dagar sedan

Dessa två hönshjärnor passar nog bra för varandra. De förenas i inkompetens och brist på handlingskraft. Och båda är samhällsfariga