Terrordåd i Stockholm – en misstänkt gärningsman gripen

STOCKHOLM. En stulen lastbil har kört på människor i centrala Stockholm i vad som ser ut att kunna vara ett terrordåd. Nordfront har bilder och uppdaterar om vad som händer. Uppdaterad 00:15

I detta nu pågår en polisinsats i Stockholm efter att en lastbil kört in i en folksamling på Drottninggatan. Vittnen uppger till Expressen att de sett minst tre döda personer men att de tror att fler har dött.

Mycket är just nu oklart kring vad som har hänt. Men med tanke på att det bland muslimer blivit en populär terrormetod att köra på människor med tunga fordon ser det ut som att Sverige kan ha fått sitt första muslimska terrordåd med dödsoffer. Det var också på Drottninggatan som ett misslyckat terrordåd genomfördes under julhandeln 2010.

Det är nu också bekräftat att lastbilen som användes i attacken stals tidigare idag, vilket visar att händelsen åtminstone inte var en vanlig olyckshändelse.

Uppgifter om skottlossning på flera platser i Stockholm har spridits i flera medier, varav något fall påstås ha bekräftats av polisen. Det har också spekulerats i om det skett en explosion på Centralstationen. Frågan är hur stor del av dessa uppgifter som stämmer och hur mycket som är falska rykten eller missförstånd som uppstått i den panikartade situation som råder just nu i Stockholm.

Liveuppdatering:

15:30 – Reportrar från Nordfront uppger att polisen försöker spärra av hela centrala Stockholm.

Poliser med tung skyddsutrustning.

15:31 – Bilder Nordfront tagit del av visar poliser med militärliknande utstyrsel.

15:40 – Telefon och internetkommunikation fungerar dåligt i centrala Stockholm. Nordfront försöker ringa en av våra reportrar utan framgång, när kontakt tas över Skype bryts samtalet.

15:47 – DN påstår att obekräftade uppgifter gör gällande att skottlossning har hörts på Fridhemsplan.

15:48 – Uppgifter på DN gör gällande att lastbilen som användes var en Spendrups-lastbil och att bilen stals i samband med en varuleverans. Alltså var det ingen ”olycka” och det som kvarstår är att utröna motivet.

15:50 – Nordfront talar med reportern på plats som rapporterar att avspärrningen hela tiden utvidgas och att polisen nu vill flytta avspärrningen bortanför Centralstationen. Polisen verkar ha panik och går med dragna vapen.

15:53 – All tågtrafik till och från Stockholm Centralstation har stoppats.

16:02 – Nordfronts reporter hörde en smäll utanför Centralstation och både polis och civilister sprang snabbt från platsen. Reportern säger att det måste ha hänt något då det är otänkbart att polisen på egen hand skulle kunna orsaka sådan panik. Polisen bekräftar för reportern att något måste ha hänt.

16:09 – Riksdagshuset ska ha spärrats av och ingen får lämna lokalen.

16:10 – DN uppger att tre personer är bekräftat döda och åtta skadade. Flera medier påstår att en person ska ha gripits.

16:19 – Ett vittne bekräftar för DN att det skedde en panikartad rusning ut från Centralstationen, men noterade inte heller exakt vad den berodde på annat än att polisen uppmanade folk att evakuera byggnaden.

16:24 – Nordfronts reporter uppger att nedgångar till tunnelbanan är avspärrad av säkerhetspersonal.

16:26 – Exakt vad som hänt med lastbilen verkar lite oklart. På bilder syns rök som att bilen exploderat eller åtminstone fattat eld eller på annat sätt orsakat eldsvåda. Nordfronts reporter rapporterade också tidigare om en otrevlig lukt i samband med att rök syntes.

16:34 – SVT nämner uppgifter om skottlossning vid Globen. Aftonbladet talar också om en explosion på Centralstationen, som skulle kunna vara samma smäll som Nordfronts reporter hörde.

16:43 – Den påstådda skottlossningen på Fridhemsplan verkar nu dementeras. Istället figurerar nu uppgifter om skottlossning på Hötorget och Åhlens.

17:00 – Polisen förnekar att någon person har gripits eller frihetsberövats. Men en filmsekvens visar hur polisen ligger över en person.

17:13 – Säpo och polisen ska hålla presskonferens snart.

17:35 – På pressträffen som snart ska hållas väntas bland annat rikspolischefen Dan Eliasson, Säpochefen Anders Tornberg och eventuellt någon från Stockholmspolisen. Pressträffen är försenad, oklart hur länge.

17:50 – Presskonferensen har inletts. Ännu vet man inte om det handlar om en enskild händelse utan man försöker skaffa sig en mer samlad bild. Bevakning sker på viktiga strategiska platser. Ännu har ingen person gripits. Polisen har släppt en bild på en misstänkt gärningsman.

Den misstänkte gärningsmannen.

17:55 – Säpo tar inte över utredningen, vanliga polisen får sköta utredningen med hjälp av Säpo och NOA.

Terrorhotsnivån är inte höjd än men Säpo utvärderar kontinuerligt om nivån ska höjas (den ligger redan sedan tidigare på förhöjd nivå).

Allmänheten uppmanas nu att inte åka in till Stockholms centrum. Inga gripna svarade polisen på rak fråga nu. Man vill inte gå ut med hur många som är avlidna och skadade ännu.

Presskonferensen har avslutats.

18:15 – All tågtrafik till och från Stockholm är inställd resten av dygnet och alla sjukhus i Stockholms län har gått upp i katastrofläge.

18:50 – Rysslands president Vladmir Putin skickar sina kondoleanser till kungen:

Ers majestät, var vänlig att ta emot våra djupaste kondoleanser för de tragiska konsekvenserna av terrorattacken i Stockholm. Folket i vårt land känner av egen erfarenhet till den internationella terrorismens förfärligheter. I den här svåra timman lider ryssarna tillsammans med det svenska folket.

19:00 – Två personer har tagits in av polisen till förhör men det råder dock oklarhet kring om det handlar om misstänkta gärningsmän.

Polisen har hävt avspärrningen kring riksdagshuset och man har evakuerat personerna som befann sig där inne.

Personer uppges nu ta sig hem till fots eftersom all lokaltrafik har stängts av och avspärrningar råder kring hela Stockholm.

19:10 – Under gårdagen övade Försvarsmakten och Säkerhetspolisen för att motverka just akuta terrorhot. Syftet var att öva samverkan mellan myndigheterna vid ett terroristattentat i Sverige.

Spekulationer går kring om detta har något samband med det inträffade dådet att göra.

19:20 – Ryska reportrar påstår att gärningsmannen är tadzjiker som på något vis har kontakt med rysktalande IS.

En tydligare bild på den misstänkte gärningsmannen.

Ett ”flyktingbarn” gör tummen upp vid TV4:s direktsändning.

19:30 – En stor polisinsats uppges pågå inne på Åhlens. Tungt beväpnad polis genomsöker varuhuset för tillfället. Ingen skottlossning har ännu rapporterats.

19:40 – Enligt ett vittne som uttalat sig till SVT kan det röra sig om ett stort antal dödsoffer:

— Lastbilen bara fortsatte att växla upp, körde sick-sack och mejade ner allt folk. Den körde mellan betongblomkrukorna och husen. Det gick bara snabbare och snabbare. Då förstod jag att det var allvarligt och att det var något sjukt på gång. När jag sprang såg jag tre döda personer som låg på vägen, säger vittnet Rasmus Myrvälder.

Ett filmklipp från en övervakningskamera visar hur folk hinner ta skydd i en butik i sista sekund:

19:45 – Rapporter kommer in om att Polisen har höjt beredskapen runt om i hela landet.

20:25 En person som stämmer in på signalementet uppges ha gripits i Märsta norr om Stockholm. Mannen uppges vara lindrigt skadad och ska ha sagt att han är skyldig till attentatet i Stockholm. Polisen har bekräftat att en person är gripen för någon form av inblandning i det hela.

15 personer uppges vara skadade varav nio är allvarligt skadade. Två av de skadade är barn varav en av dem är allvarligt skadad. Fyra personer har avlidit till följd av sina skador, tre avled på plats och en avled på sjukhus.

20:35 – Tunnelbanan uppges komma igång under kvällen. Men inga tåg kommer att stanna på T- Centralen och Hötorget där dådet ägde rum.

20:48 – Polisen kommer hålla en ny presskonferens klockan 21:00.

21:37 – Polisen bekräftade under presskonferensen att 4 personer är döda och 15 skadade. Ett antal personer har kontrollerats under kvällen och den gripne mannen i Märsta uppges vara den eftersökta mannen som man gick ut med bilder på. Mannen är identifierad men polisen vill inte gå ut med uppgifter om mannens etnicitet. Man har ännu inte häktat mannen.

Ännu har polisen inte uteslutit att det kan röra sig om flera inblandade gärningsmän. Polisen har inte heller bekräftat om det förekommit skottlossning.

Planer finns på att införa gränskontroller för att kontrollera personer som lämnar Sverige.

Den politiskt korrekta polisen var noga med att poängtera att vi inte ska låta oss skrämmas efter det inträffade eller låta oss påverkas av detta.

21:50 – Statsminister Stefan Löfven avslutade just en presskonferens i Rosenbad där han betonade vikten av ”demokratin” och att vi inte får låta ”hatet” ta överhand utan att vi istället fortsätter på den ”humanistiska” vägen.

22:30 – Nordfront har haft utsända reportrar på plats i Märsta där den misstänkte gärningsmannen greps. Mycket folk ska ha befunnit sig på plats på Steningeliden i Märsta där gripandet skedde och polisen hade spärrat av stora områden vilket hindrade boende att ta sig till sina hem.

Nordfronts utsända talade med en man som hade befunnit sig på plats i Stockholm som blev ögonvittne till dådet och som nu även blev ögonvittne till när polisen kunde gripa gärningsmannen för cirka två timmar sedan.

Polisen har nu hävt avspärrningarna i Märsta och den sista polisbilen har lämnat platsen.

Nordfront på plats i Märsta.

22:50 – Enligt Aftonbladet är den gripne en 39-årig man från Uzbekistan som ska ha jobbat inom byggbranschen. Han ska ha uttryckt sympati för Islamska staten och laddat upp propagandafilmer för IS på Facebook.

00:15 En Flashbackanvändare skriver:

Min syster jobbar på en akutmottagning i Stockholm.  De fick bekräftat via ett internt samlingslarm att det kom in personer med skottskador. Bland annat på Karolinska. En annan sak som ej nämnts i media var att sjukhusens kommunikationssystem slagits ut i någon form av sabotage mot flera sjukhus i Stockholm, det nämns endast kort i media som ”katastrofläge”

Samtidigt florerar rykten om att det ska ha funnits förhandsinformation om att ett terrordåd skulle ske i Stockholms tunnelbana denna vecka. Nyheter Idag skriver bland annat att de tidigare fick in ett sådant tips från en ”blåljuspersonal” som polisen och SÄPO varken vill bekräfta eller dementera. Nordfront kommer att återkomma i ämnet längre fram.

Nordfront avslutar liveuppdateringen.

2-3 säckar ligger på marken och verkar täcka människor som dödsförklarats av ambulanspersonal efter bilattacken.

Avspärrning.

Polisen spärrade av trafiken.

Film som visar hur polisen driver bort allmänheten.

Tungt beväpnad polis bevakar T-Centralen.

Varning för starka bilder!

En 11-årig flicka har bekräftats vara ett av dödsoffren.

Klicka på länken nedan för att se bilden, varning för mycket starka bilder!

Länk

En hund dödades också i attacken.

En allvarligt skadad kvinna förs iväg.

 

Klippet visar hur lastbilen kraschat in i en byggnad.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

674 Kommentarer till "Terrordåd i Stockholm – en misstänkt gärningsman gripen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Förbjud inte lastbilar, förbjud mulismska babbar.

Sarcasmus Sarcasmsson
Gäst
Nybörjare
Sarcasmus Sarcasmsson

Hur kan vi vara säkra att det var en muslim som gjorde denna dåd?
Det e omöjligt för religion of peace!!!
Värför heter det fredsreligionen? Det handlar endast on fred, frihet och andra härliga gulliga söta saker visst?

MvH Sarcasmus Sarcasmsson.

Skåne
Gäst
Nybörjare
Skåne

Upptrappning och upplösningen av samhället fortsätter sin paraboliska bana. Innan fullständig kollaps är det ytterst viktigt att du är organiserad för att överleva och framförallt deltaga i kampen för att bygga upp en ny frisk nation Norden.

Anslut er till Nordiska Motståndsrörelsen redan idag innan det är för sent.

Olga
Gäst
Nybörjare
Olga

Indirekt ansvariga för terrordådet är FREDRIK REINFELDT, STEFAN LÖFVEN och CARL BILDT. Som statsministrar har de importerat mer än 500.000 muslimer. Politiker, rättsväsendet och journalister har förbjudit all kritik mot invandringen och straffat/förföljt oss som varnat för massinvandringen. Nu vet vi vilka som hade rätt och var de GODA i detta sammanhang.
Vi nationalister ville förhindra muslimsk terror. Etablissemanget banade vägen för muslimsk terror.

Du svensk: antingen stöder du den muslimska terrorn/invandringen med etablissemanget eller så ansluter du dig till oss nationalister som vill rensa Sverige från muslimer.

Ungern har totalstopp för muslimer och inga terrordåd eller andra sharia-problem.

sven
Gäst
Nybörjare
sven

Nu till alla så Kallade Patrioter, Kom inte och säg OJ vad hände, Det vi nu ser är bara en försmak Utav islams mästerverk. ( Lagom till jesus uppståndelse)
Ni som jag Måste nå ut mer till vårat folk .
Har sätt tyvärr för många Bröder sitta ner och tittat på
Nu menar jag inte våld som många tror
bara när lagen kräver
Som lagen är nu måste vi hjälpas åt , mer en nånsin
Det nu som krävs är diplomatisk ta över alla områden. (Hur tror ni dom tog över media genom att slå folk)
Var nu smarta , Hjälp Mig Hjälp er

Adrean
Gäst
Nybörjare
Adrean

De var sluga ormar som nästlade sig in med mörka intentioner. Den taktiken är onekligen effektiv men inte så karaktäristiskt för vårt folk.

Sen är ju Muslimerna bara en rök-ridå, de som verkligen styr sitter bakom höga murar. Muslimerna ska tillbaka till sina länder…. Dock är ju problemet att många ställen är SÖNDERBOMBADE AV USA OCH ISRAEL.

Finns en bra slogan som går ”USA styr världens, men vem styr USA?” Innan vi kan bli av med muslimerna måste vi få bort den där osynliga handen. Den ska bort från skola, media och vit-politik.

svengums97
Gäst
Nybörjare
svengums97

Du har rätt , men du måste förstå rädslan (tro det eller ej jag e lite rädd jag har barn)
Världen just nu e inte stabil. muslimer får just nu skuld för allt . Hemska attacker från is , Erdogan hotar att släppa flödet etc etc

Enligt obekräftade uppgifter...
Gäst
Nybörjare
Enligt obekräftade uppgifter...
…så ska detta vara den 39-årige uzbekiske medborgare som under natten mot lördagen greps och nu är misstänkt för terrorbrott i Stockholm på fredagen, då fyra människor mejades ned och dödades inklusive en stackars oskyldig hund som lemlästades & dödades (vif) och ett flertal skadades. http://avpixlat.info/2017/04/08/detta-ar-den-misstankte-terroristen/ På fredagskvällen kunde Avpixlat avslöja att Rustam Akhmedov använt sig av dubbla identiteter, fått avslag på sin asylansökan i januari och dröjt sig kvar i Sverige som “papperslös” samt att polisen hittat attiraljer som man misstänkte var sprängmedel i lastbilen. Alltså kunde gårdagens terrorattentat ha blivit ännu blodigare. Enligt uppgifter på lördagen ska Akhmedov… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

”Terroristens” ID-kort ligger nog i lastbilen det brukar det göra vid alla ”terrordåd”.

Vad är detta terrordåd en dimridå för, vad är det som skall döljas för allmänheten ?

Skall Löven mana till ”nationell samling” så att den parlamentariska judemakten inte stjälps i nästa val ?

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Sverige övade mot terrorism – igår.

comment image

(((Historierna upprepar sig...)))
Gäst
Nybörjare
(((Historierna upprepar sig...)))

Utøya+Aurora+Sandy Hook tragedies were preceded by drills
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/24768/Ut%C3%B8yaAuroraSandy-Hook-tragedies-were-preceded-by-drills
To be noted regarding all these three tragedies is that there happened to be some kind of a similar drill, such as a military and/or police exercise, conducted before all of these different three shootings:

Apropå att:
Polismyndigheten, Försvarsmakten och Säkerhetspolisen har, under två dagar, genomfört en gemensam övning…Syftet var att öva samverkan mellan myndigheterna vid ett terroristattentat i Sverige.
comment image

Just saying...
Gäst
Nybörjare
Just saying...
Enligt (((DN))) och (S)äpo tillhör den kapade lastbilen brygg-och ölföretaget => SPENDRUP. Noteras i sammanhanget skall att Jens SPENDRUP är en secret society medlem (bl.a. frimurare): ”Här hålls hemliga riter – bara för män Ockult sammansvärjning eller oskyldig gubbförening? Skandalerna på 1980- och 1990-talen tillsammans med vikande medlemssiffror har gjort att Frimurarorden ändrat strategi och vill bli mer öppna. Men ordens inre liv är fortfarande hemligt och avhoppare berättar om groteska uttryck”: http://www.dagen.se/dokument/har-halls-hemliga-riter-bara-for-man-1.102157 ”Kända svenska frimurare (nu levande): Jens SPENDRUP.” ”De slutna sällskapens män” […]”en borgerliga salongen har återuppstått, skrev Dagens Industri i ett reportage 1988 och berättade om Stockholmsklubben,… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Du menar att det är så svårt att få tag på en lastbil i dagens Sverige att självaste Jens Spendrup måste ställa upp med en – ja, det låter ju högst troligt :))

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Boston Marathon också hade en massiv övning just innan.

Infiltration överallt - tydligen
Gäst
Nybörjare
Infiltration överallt - tydligen

@Andersson

De brukar obekymrat lämna sina olika signum & symboler, in plain sight.
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/24929/#comment17163

Onop
Gäst
Nybörjare
Onop

Allt är naturligtvis inte false flag. Muslimer- och i synnerhet arabiska sådana, har all anledning att vara ursinniga på Västvärlden. Desperata. Så nu väntar vi bara på att IS ska ta på sig även detta dåd…
https://www.flashback.org/t2828385
Däremot så bör man undra lite över om al-Assad verkligen kan vara så korkad att han använder gas mot sin egen befolkning. Som att böna och be om att få världsopinionen emot sig.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Påminner också om att när Taimour Abdulwahab sprängde sig själv 2010 på Drottninggatan, så var det flera anställda inom försvaret som smsade och ringde anhöriga timmar (!) innan dådet och uppmanade dem att hålla sig borta från Drottninggatan. Metro, Aftonbladet och DN skrev bl.a. om detta.
https://www.flashback.org/sp54943514
Han var inte heller någon ”ensamvarg”, som man först försökte framställa honom som…

Vanliga polisen är väl inte lika naiva idag och just nu pågår flera tillslag, med bombhundar också. Men notera, att vore det inte för handlingskraftiga modiga vittnen som följde efter gärningsmannen, så hade kanske gärningsmannen varit på fortsatt fri fot.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Dessa iakttagelser, bör man också ta i beaktande…

Stockholm attacks and possible upcoming events | Ole Dammegard with Jim Fetzer
https://www.youtube.com/watch?v=BHFFA89wxlo
Publicerades den 7 apr. 2017
Professor Jim Fetzer of The Real Deal interviews Ole Dammegard on the recent attacks in Stockholm and discuss some of the potential upcoming events

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Det ligger definitivt något i vad du säger!, det är för många sammanträffanden mellan terror attacker och anti-terror övningar!

(((False flag)))
Gäst
Nybörjare
(((False flag)))

President Trump är uppenbarligen otäckt klärvojant.

”You look at what’s happening last night in Sweden. Sweden, who would believe this? Sweden.”

Han blev otroligt hånad över detta. Får se om samma personer dyker upp med sina lustigheter igen…

/Collateral damage, är alltid inkluderade i dessa återkommande false flag

Väntar på moderering/censuren
Gäst
Nybörjare
Väntar på moderering/censuren

J*st sa*ing… says: 2017-04-07 kl. 16:14
Din kommentar väntar på moderering.

Någonting ditåt…

(S)KUMT VÄRRE är händelsen i varje fall!

Har sannolikt samband med (((zionisternas))) välplanerade attack mot Syrien?

Stockholm är ju, förutom (((London))) en av dessa secret societies; dvs. The Deep (S)tate” högkvarter.

Litar INTE ett dugg längre på PK & MSM ”rapportering”

Tack, för alternativa mediers någorlunda aktuella rapporteringar dock.

F*lse fl*g & lite interna ”övningar” även i Stockholm, sålunda…?

Vila i frid, alla (riktigt: collateral damage) omkomna, dock :-(

len
Gäst
Nybörjare
len

OBS!!!! Var odnarie chauffören som lämmna över last bilen till teroristen också muslim? Arbets givaren får 75% avlönen betald av arbetsförmedlingen om dom anställer invandrare!!!!!!!!

Karma
Gäst
Nybörjare
Karma

Tjohoo alla schwedens!! Grattis till en terroristattack mot vår stat som ni alla röstat för!!??Fortsätt nu och rösta på våra 8 förrädarpartier som släpper in dessa babbar som terroriserar vårt folk!!??Glöm inte att rösta 2018 SCHWEEEEEEEEEDEEEEENS!!!??

Jonas Nydahl
Gäst
Nybörjare
Jonas Nydahl

De ”demokratiska” medlen är nog inte lösningen här. Inget parti stort nog att komma in i riksdagen är svaret. Det krävs en total ändring i hur landet sköts.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Äsch … det går bra för Sverige. I alla fall sa han Röfven det bara för några dagar sedan. Det nya Sverige, och gratis lastbilar åt alla. Bild:

http://bbs.dailystormer.com/t/happening-swedes-terrorized-by-moslem-assault-truck-driving-spree-shots-fired/97277/146?u=hoff

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Så när tyskarna röstade på NSDAP på 30-talet så var inte detta lösningen för dom menar du?!… Ööööööh joo det var det! (Sen att krigshetsarchurchillaset startade andra världskriget är en annan femma…)

Lisa & Walter Rehagel
Gäst
Nybörjare
Lisa & Walter Rehagel
Fredagen den 7 april har det islamistiska kriget brutit ut i synlig form också i Sverige. Kriget vet inte av någon moral utan skiljer endast segrarna från förlorarna. Därför ser jag otåligt fram mot den dagen då den vita besten, som, om än slumrande, måste finnas kvar i det ädla germanska blodet, äntligen ska vakna till liv igen. När besten vaknar – och min stora förhoppning är att den vaknar snart – gäller för oss inte längre den gamla talionsprincipen öga för öga. Då kommer ett svenskt öga ges värdet av 10 fiendeögon. Och ett dödat svenskt liv kommer att… Läs mer »
senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

De nya herrarna? Det är samma herrar som förr. Luktar counterjihadism här, där man i ett flåsande tonläge vill hetsa européerna i krig mot muslimerna…

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

ja det är judens drömscenario

NGAA
Gäst
Nybörjare
NGAA

Detta är det första vettiga reportage jag sett om det inträffade. Soldiers of Odin Ni har ett jobb att utföra

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Vi är inte Soldiers Of Odin, vi är Nordiska motståndsrörelsen.

Göteborgare
Gäst
Nybörjare
Göteborgare

Kriget har varit igång lågintensivt men detta dåd var droppen för mig. Dax att slå tillbaks. Judar o muslimer akta er!. R.i.p

Malcolm
Gäst
Nybörjare
Malcolm

Fruktansvärt att det här är din reaktion på det som hänt. Tror att dom som drabbats skulle be dig att istället hjälpa och visa kärlek inte fortsätta sprida hat.

Städa trapparn uppifrån - om ni vågar
Gäst
Nybörjare
Städa trapparn uppifrån - om ni vågar

@Förbjud inte lastbilar, förbjud muslismska babbar.

SPARKA ALLTID UPPÅT – FÖRST!

Förbjud – främst – de (((mäktigare))) så mycket rikare, mörkare krafter som ligger bakom denna ondska.

Tror ni/du verkligen att det – enbart eller främst – rör sig om dessa outbildade & 5 ggr dagligen bedjande mussarna?

Gör om TÄNK OM.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Förbjud inte bara halalslakt! Förbjud kosher slakt också!

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying
Enligt uppgifter på lördagen ska Rustam Akhmedov, en 39-år uzbekiske medborgare, ha varit internationellt efterlyst för terrorbrott i Ryssland dit ryska myndigheter också ska ha försökt få honom utlämnad, tyvärr verkar det som svenska myndigheter har föredragit att tänka på terroristens säkerhet i stället för det svenska folkets välbefinnande. D-e-n delen av trappan bör ställas ansvariga för detta terrordåd. VARFÖR UTVISADES HAN INTE TILL RYSSLAND, bör man fråga Löfvén & Co. Säpochefen/polisen och i synnerhet dårarna på Migrationsverket, där – dessutom – en tidigare Säpochef öppnade dörrarna på vid gavel, för allsköns bottenskrap, utan lagliga handlingar. Ni har idag blod… Läs mer »
Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying
Nordfront & Avpixlat rättar: ”Rustam Akhmedov beklagar sig över att han FELAKTIGT utpekats som skyldig till gårdagens terrordåd i Stockholm.” https://www.nordfront.se/nordfront-avslojar-utpekad-garningsman-ar-internationellt-efterlyst-terrorist.smr#comment-525032 MEN:Han är dock en internationellt efterlyst terrorist som öppet visar sympati för våldsamma muslimska organisationer.” ”Avpixlat lade under fredagen ut en bild på en man som de felaktigt påstod var den gripne gärningsmannen efter gårdagens terrordåd i Stockholm. Annan alternativmedia kopplade sedan bilden till en AKILOV RAHMAT, ett namn som nämnts som den 39-åring som polisen under fredagskvällen grep i Märsta. Mannen på bilden som publicerades heter egentligen Rustam Akhmedov och kunde tidigare idag via sin Facebook berätta att… Läs mer »
Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

MGM, han hade sökt uppehållstillstånd i Sverige, men fått avslag omkring juni 2016. Han skulle således utvisas (!)men försvann från den bostadsadress som han uppgivit (tydligen vanligt), så myndigheterna efterlyste honom 24 feb. 2017.

Polisen har gjort flera tillslag både söder och norr om Stockholm (bl.a. i Sollentuna idag)för att säkra bevis. Oklart om det tycks vara en ytterligare medjälpare häktad?

B. Holst
Gäst
Nybörjare

Stefan Löfven er personlig ansvarlig for terroren som rammet Stockholm idag. Säpo er medansvarlige siden de hötar nordiske patrioter som har advart mot slike hendelser i årevis. Måtte Löfen/säpo må få den samme skjebne som Ceaușescu.

Malcolm
Gäst
Nybörjare
Malcolm

Sorgligt att din reaktion är att hota och hata.

Eugenianna
Gäst
Nybörjare
Eugenianna
För att inte tala om DIN reaktion, som är ”älska, glömma och förlåta” – precis som man ska/förväntas reagera i Sverige även om man själv eller ens anhöriga så blivit våldtagen, rånad, dräpt, fått inbrott och allt vad det nu kan vara. Här är det bara vända andra kinden till, bita ihop och knyta nävarna i byxfickorna som är det enda rätta, allt annat är ju helt fel. Detta har ju redan diskuterats i en annan tråd på detta tema. För många, många år sedan blev dottern till en man, plus dotterns väninna, dödade av dotterns rasfrämmande pojkvän. Resultatet? Jo,… Läs mer »
anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Än judarna då?

R.H
Gäst
Nybörjare
R.H

UPPMANING TILL MITT KÄRA NMR:
På nyheterna, denna morgon, rapoterar dom om en meningsfränder som blir angripen när denna förföker förklara varför och hur detta kan ha hänt.
Jag vill uppmana nmr att samla kraft och passa på inför nationell och internationell media, med respekt, visa stöd för dom svenska offren och detta stackars barn, förklara att detta aldrig hade hänt med ett nordiskt motstånds styre.
Jag garanterar att ett nationellt mycket större stöd kommer att skina upp och nmr´s tillväxt kommer ta rejäl fart!

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Jag hatar lastbilar. Hatar, hatar, hatar!

mvh Zara Larsson

Zara Larsson
Gäst
Nybörjare
Zara Larsson

Det var vita medelåldersmän som konstruerade och byggde lastbilarna så vita män är de skyldiga. Muslimerna är oskyldiga offer utsatta för rasism och diskriminering. Detta terrorattentat är SD:s fel!
/Zara Larsson

Fakta!
Gäst
Nybörjare
Fakta!

Till Zara Larsson… Just nu är det, via bemaninsföretag, mer invandrare som monterar ”bygger” lasbilarna än ”vita män”. Läs gärna på lite innan du kommenterar något

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Desperat nu tydligen.
Jävla pack!

Olga
Gäst
Nybörjare
Olga

Nu var du rolig :):):)

Som känt är så finns det inte enchans att arabländerna skall kunna tillverka något sådant som kräver teknisk begåvning.

Så visst…..det är de vitas fel :):):):

B. Holst
Gäst
Nybörjare

NB: Husk at ikke alle lastebiler er ekstremister, bare et fåtall er det. De fleste lastebiler er faktisk snille:)

Olga
Gäst
Nybörjare
Olga

Jaaaaa!!!!!!!!!

Och de som kör dem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Omöjligt! Tillskillnad från Ryssland så gullar vi ju non-stop med muslimer.

Goyim King
Gäst
Nybörjare
Goyim King

Så länge Sverige inte officiellt är ett Islamskt land och lagboken ersatts med sharia-lagar kommer de alltid se Sverige som fiende oavsett hur mycket Sossarna gullar med dem.

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Självklart. Men vissa verkar inte fatta det. Dom tror att det på något sätt går att blidka dom eller (som vissa här i tråden tom) att de inte skulle attackera dom som gullar med dom.. De kommer attackera alla som inte ger dom det dom verkligen vill ha, islamskt styre. Såväl här som hemma i mellanöstern. Det finns två sätt att undvika islamsk terror: 1) Ha inga muslimer i landet. 2) Underkasta dig islam. Eftersom 2 inte är ett alternativ som går att acceptera, så återstår alternativ 1. Och eftersom problem vi dras med inte stannar vid islam (men merparten… Läs mer »
..just sayi'n
Gäst
Nybörjare
..just sayi'n

..och under sharia lag (i många muslimskt dominerade länder) så kan en icke muslim bli fängslad för att ens för något på tal om religion med en muslim.. ..jag tycker vi tar efter ..muslimer som diskuterar religion med en svensk ..in i finkan!

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Finns ingen tvekan om saken. Vi måste förbjuda lastbilar!

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker
Nationell akademiker
Gäst
Nybörjare
Nationell akademiker

Nu gäller det att gå ut på gatan och visa att det finns en stark kraft redo att bringa ordning

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Det är väl vad det hela syftar till. Dags att låsa ner samhället med övervakning och kontroll. Regeringen bringar ordning.

Karl Rove
Gäst
Nybörjare
Karl Rove

Dessa vita heterosexuella män alltså…

Robin A
Gäst
Nybörjare

Ut med dom jävla asen direkt. Dan svenska folket dags att vakna nu!

Goyim King
Gäst
Nybörjare
Goyim King

Muslimerna är det sekundära problemet. De är dagens politiker och massmedia som är primära problemet. Först måste landsförrädarna tas i tu med. Att terrorattentat skulle inträffa var bara en tidsfråga det kunde lika gärna skett i Stockholms tunnelbana för 10 år sen då terroristen kopplade sladdarna till bomben fel så bara han själv dog. Jag är bara förvånad att detta dröjde så länge som det gjort.

Olga
Gäst
Nybörjare
Olga

Neeeej!!!!!!!!!

Det är lastbilarna som är felet!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vem bryr sig. Det här har folk själva arbetat för i åravis! Dessutom äcklar Stockholmare mig!

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Men din troll-horunge, ta livet av dig.

petergragga
Gäst
Nybörjare
petergragga

Moget.

Leif
Gäst
Nybörjare
Leif

Ja, den där Mary har hittat hit och börjat skriva sin dynga här, hon har väl blivit avstängd från expo och alla andra mångkulturella forum hon normalt hör hemma på.

fredrik
Gäst
Nybörjare
fredrik

Du borde slås ihjäl på fläcken

Malcolm
Gäst
Nybörjare
Malcolm

Mordhot hör inte hemma vare sig på nätet eller någon annanstans. Men sorgligt att det är din reaktion på det som hänt

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Instämmer. I vanliga fall brukar ju redaktionen radera kommentarer av det slaget. Dock inte den här gången tydligen.

Men det kanske beror på vem hotelsen kommer ifrån samt vem hotet riktas mot? Kanske det är lättare att se genom fingrarna på det, om det riktas mot en enskild person än en hel grupp (judar, muslimer, svarta etc.)?

Brofist
Gäst
Nybörjare
Brofist

Mohummus och Schlomos dagar är räknade i de civiliserade samhällena. De måste återvända till sitt naturliga habitat den vindpinade asiatiska stäppen och den steniga halvöknen. Där kan Mohummus våldta sina barn och Schlomo skära i sitt könsorgan med vassa stenar. Deras naturliga ordning är då återställd.

Adrian
Gäst
Nybörjare
Adrian

Kom ihåg goyim, det har inget med islam att göra! Det var en helt isolerad händelse!

Simen
Gäst
Nybörjare

Är nog tyvärr bara en olyckshändelse.

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

¨huh?

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Uppges i media att den först körde långsamt och sedan började gasa och körde på folk, även uppgifter om skottlossning. Så det är rätt så tveksamt att det var en olycka..

Det brukar väl inte köra så mycket lastbilar på den där gatan heller? Känner inte stockholm så väl, men det ser inte direkt ut som en sådan gata.. mer likt ett shoppingstråk.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Drottninggatan är en gammal klassisk svensk jihadgata. Att den till stora delar är en gågata gör att jihadisterna kan skapa många spännande personliga möten med ultimat närkontakt. Vid det förra mötet som utfördes av en blatte filmades mötet av en blattes butikskamera och på filmen syntes bara blattar, dvs en helsvensk tillställning eftersom alla medverkande åkt T-bana tidigare.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag vill inte vara den store konspirationsgalningen här, men alla som har en kamera bör försöka dokumentera allt de kan!

Jag är övertygad om att lastbilsattacken i Nice, Frankrike, var en bluff, likaså bilattacken i Melbourne, Australien.

Medborgarjournalistik har ALDRIG varit viktigare än nu!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Tja, bortsett en del foliehattande i den här kommentaren, så är det i sig ingen dålig idé att folk som är i närheten åker dit och försöker dokumentera händelsen.

Är alltid bra om våra egna medier kan göra egna rapportage eller presentera egen information om händelser och inte förlita sig helt på ”gammelmedia”..

Corren
Gäst
Nybörjare
Corren

Det är sant. Gammelmedia sjunger sin svanesång för full hals – sannolikt utan att de vet om det.

Istället är så kallat ”alternativ media” framtidens melodi, och då i första hand nationell sådan.

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

Troligtvis mossad orkestrerat, som de andra

Johnny Balboa
Gäst
Nybörjare
Johnny Balboa

Islamismen har återigen tagit sig till vårt land, stoppa invasionen NU

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Dags att dra ihop en demonstration mot islamisk terrorism, inget jävla generellt svammel ”mot våld”

Dan Eliasson /G\
Gäst
Nybörjare
Dan Eliasson /G\

Ojojojj… Vad har nu terroristen gått igenom. Det är så synd om honom…

CJ
Gäst
Nybörjare
CJ

Dags att beväpna sig nu

Malcolm
Gäst
Nybörjare
Malcolm

Tror verkligen inte att det är lösningen. Tråkigt om det är vad folk nu tror dom ska göra. I usa är folk beväpnade, det här verkligen inte bidragit till ett tryggare samhälle.

David
Gäst
Nybörjare
David

Olyckshändelse eller False flag … Lägg märke till att ingen av de stora tidningarna ens är där och live sänder?

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Ultimatum för fan, alla muslimer som inte tar offentligt avstånd från terror i islams namn bör utvisas omgående

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Rasfrämlingar skall utvisas oavsett religion eller inställning till terror. Assimliering är SD-trams.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Vad spelar det för roll om de tar avstånd eller inte? Vad gör de här? Bara genom att vara i vårt land är fiender.

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Man får börja någonstans

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Du kan nog mycket väl komma att få som du vill, för det är nog mer eller mindre exakt vad makten siktar på. Att muslimer ska bli mindre muslimer är inte en början på något fördelaktigt för västerlandet och vita människor, det är en början på den sammansmältning som väntar, dvs vår undergång. Krav på anpassning, mer övervakning och allt som kan tänkas vara fördelaktigt för NWO blir följden av dessa ”terrordåd”, aldrig det enda rätta: Repatriering.

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

Ännu ett judedåd

RL
Gäst
Nybörjare
RL

I förlängningen är det ett judedåd. Det är juden som prackat på oss terrorristimporten.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Exakt! Skönt att läsa inlägg med en gnutta vett!

Jonas Nydahl
Gäst
Nybörjare
Jonas Nydahl

Precis, och det är judepåfunden kristendom och kommunism som gjort oss veka nog att ge bort vårt land till utlänningar.

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

Sad but true

David
Gäst
Nybörjare
David

Snart hittar dom passet … Gör rassia någonstans och griper någon som man haft koll på i 5 år … Sen glöms allt bort …

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Folkfränder har avlidit. Detta är en attack på våran nation. Varför sitter ni och skämtar och säger att ”vad var det vi sa”. Det är hög tid att visa på folkgemenskap i detta läge, för detta kommer få många att tänka om. Visa istället folket att det är hit de ska komma för förändring.

David
Gäst
Nybörjare
David

Nja … Är det en false flag har med stor säkerhet ingen dött … Tiden får utvisa

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Hu vet du att det är folkfränder som avlidit, har du uppgifter om de drabbade? Tänk på den enorma andelen babbar i Sverige.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jag utgår självklart från det då vi fortfarande bor i Sverige. Oavsett så är detta en attack mot Norden och vi bor oavsett bruka folkgemenskap i en sådan här tid. Defaitister splittrar enbart folket.

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Vi behöver inga defaitister eller hittepåare utan endast realister.

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

”realister” är fegisar.

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Realist = Person som är för feg för att se hela bilden

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Så då NMR är ”fegisar” enligt då dig med andra ord?

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

SD:are, folkets demonstration och andra invandringskritiker som tar avstånd från ”extremism” och ”Nazism” brukar kalla sig för realister.

NMR ser hela bilden.

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

”vi är inte rasister, vi är realister.”

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Det får ju stå för dom, men en som ser hela bilden är givetvis en realist som ex NMR.

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Visst är det så. Men nu vet du varför jag blivit allergisk mot ordet.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Förutsättning för rasism är realism. Folk som ignorerar rasernas existens är inte realister.

Vojtek ögren
Gäst
Nybörjare
Vojtek ögren

Fy fan för blattar

Tiwaz
Gäst
Nybörjare
Tiwaz

Då vet vi vad den passifiserade svenskens svar på detta kommer bli kramkalas, tårar och en jävligt stor antirasistisk festival gissar jag på.

Om inget mer än så händer nu. Ja då är det kört då kommer dom aldrig vakna.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Lägg ner defaitismen och gör något för att väcka dom istället.. Kampen är slut när vi vunnit eller rasen har gått under. Inte en sekund innan dess.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Du har helt rätt i båda antagandena.

Dr Ford
Gäst
Nybörjare
Dr Ford

Visst är det härligt med mångkultur, det gör livet så spännande att leva! :)

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Om inte detta är ett uppvaknande för svenskar som inte har vaknat ännu, vad krävs då? Massinvandringen – en tickande bomb!

Till kamp!

Malcolm
Gäst
Nybörjare
Malcolm

Vet inte vad du menar med till kamp men hoppas verkligen inte det innebär att skada ännu fler personer. Inte vad vi behöver nu.

Nordvind
Gäst
Nybörjare
Nordvind

Hoppas inga nationella eller oskyldiga barn dog. Hoppas det var kulturmarxister och folkförrädare! Dom som släpper in terrorister får skylla sig själv!

Falken Bergström
Gäst
Nybörjare
Falken Bergström

Sveriges folk inte förtjänar detta

Leif Eriksson
Gäst
Nybörjare
Leif Eriksson

Det är hög tid för en slutgiltig lösning!

Conny
Gäst
Nybörjare
Conny

Och vad skall den bestå i då? Hur skall den ta sig uttryck?

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Conny:
Det vita ursprungsfolk skal ha sitt land tilbake.
Alla ursprungsfolk i varlden har rett att exsistere.
Om vi inte vinnar kampen mot mångkulturen måste vi som indianerne i Nordamerika kampe till sidste man.
Fatter du Conny!

Munken
Gäst
Nybörjare
Munken

”lyckolandet”

Rafner
Gäst
Nybörjare
Rafner

Tydligen skottlossning vid grand hotel och fridhemsplan.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Påståendena om skottlossning vid Fridhemsplan har dementerats av polisen.

Min gissning är att det här är en ensam gärningsman. Med den övervakning som finns idag är det svårt att koordinera sånt här utan att bli upptäckt.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Har man grillat halal-korvarna ännu?

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Ställ dig dessa frågor.

VARFÖR skulle ”muslimer” som får allt dom pekar på i Sverige göra ett terrordåd?

Har ”Mossad” som motto ”by way of deception thou shalt make war”?

Är inte folk JEW-WISE här inne?

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

Nä, detta här är en kontra jihadistisk karantänverksamhet, desvärre

VK
Gäst
Nybörjare
VK

”Nä, detta här är en kontra jihadistisk karantänverksamhet, desvärre”

Vad då för något – Nordfront? För om du (mot verkligen all fakta) nu känner så, bör du även känna dig högst välkommen att dra härifrån och skriva någonannanstans istället.

5Dtyrant
Gäst
Nybörjare
5Dtyrant

Oro dig inte, jag kommer inte vara här länge till, men jag har varit här mycket tidigare och vi har haft våra törner du och jag. Jag vet precis vad nordfront går för, det var därför jag var tvungen att lämna och du VK spelar rakt in i judens dialekt, det är därför du platsar så bra här.

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Bla bla bla.. men jag kan tänka mig att vi haft duster ja.. ”ni” (dvs du och kanske 1-2 till) byter ju nick hela tiden för att låtsas att ni är fler än ni är. Och nej du, du är judens nyttiga idiot – alltid beredd att ursäkta vad hans import ställer till med och att skjuta alla verkliga ”konspirationer” i sank genom att påstå saker som att jorden är platt, alla terrordåd fejkade osv osv. Ni jobbar verkligen hårt gör ni på att få folk att avfärda allt vi säger som galenskap. Litar ju heller inte på att du… Läs mer »
..polstjärnan!
Gäst
Nybörjare
..polstjärnan!

Btw.. ..att lära sig om Polstjärnans** relativa position/vinkel i förhållande till en observationsplats avstånd (platsen där du står) från ekvatorn SAMTIDIGT samma fakta som hur du på denna plats får en stav som pekar mot Polstjärnan** att bli till ett solur som kastar en likformigt passerande skugga på marken* motbevisar hur enkelt som helst platt-Nissarna!

(**eller Södra Korsets söder om ekvatorn)

*Polstjärnan håller alltid en specifik höjd relativt ekvatorn jämfört en plats närmare eller längre från ekvatorn.. ..pga av att vi befinner oss på ett KLOT!

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

””muslimer” som får allt dom pekar på i Sverige göra ett terrordåd?”

Till att börja med Muslimer tänker inte så! i deras ögon är ALLA otrogna!

Finns bara Islams hus och Krigets hus! fram tills alla är i Islams hus kommer kriget att pågå!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det spelar ingen roll hur många som är ateister. I deras ögon är vi alla kristna. Vi är alla korsfarare för muslimerna.

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Har muslimer och judar utvecklats mycket på 70 år?
-Nej.

Vilka varnade Adolf Hitler för av dom grupperna, och vilken av dom två grupperna slogs på 3:e rikets sida?

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Ingen av dom slogs på rikets sida. Ett antal bosnier, som förutom att dom är bosnier, också är muslimer – slogs på rikets sida.

Men den ”logiken” kan du än mer då hävda att kristna skulle vara nationalsocialismens eviga och naturgivna vänner, då ju merparten av dom som slogs för riket var just kristna.

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

detta är precis vad som behövs för att pressa den dumkn*llade almogen närmare kanten!
Kunde inte skett vid ett bättre tillfälle

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Terrordåd i Stockholms city och på Fridhemsplan – flera döda:
http://www.friatider.se/flera-d-da-i-terrord-d-i-stockholm

I samband med att lastbilen körde in i folkmassan sågs en man springa med ett vapen, enligt TT som citerar Aftonbladet.

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

En lastbil har kört in i en folkmassa under fredagsrusningen och rammat Åhlénsvaruhuset i Stockholm city

Skottlossning vid Fridhemsplan, rapporterar flera medier strax före 16.00

Uppgifter om man med vapen och skottlossning även i city

Minst tre personer är döda, troligen fler, enligt Ekots reporter i city

"Falsk flagg"
Gäst
Nybörjare
"Falsk flagg"

False flag (((dåd))) i Sthlm, nu också…

¨eme
Gäst
Nybörjare
¨eme

…det vi ser är ”statsterror” utövat av (((Globalisterna))) samma metodik som i Nice tex med lastbil
(som man av underlig anledning tycks gilla)
https://www.youtube.com/watch?v=SdqBee3M-Xc
och även Berlin har drabbats av lasbil…
https://www.youtube.com/watch?v=qWumUJ3t6jc
..att styra folket med fear är tricket…

Varför censurera
Gäst
Nybörjare
Varför censurera

J*st s*ying… says: 2017-04-07 kl. 16:18
Din kommentar väntar på moderering.

PRECIS!!!

I synnerhet när 3 st (so sick) av mina vaknare kommentarer just blev CENSURERADE, trots att inga länkar bifogades.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Lastbilsattacken på julmarknaden i Berlin var entydig fake, dåligt gjort teater.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Jävla muslimsvin.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Hur vet du att det är muslimer?

Bränn ned avgudatemplen
Gäst
Nybörjare
Bränn ned avgudatemplen

Han är antagligen inte lika dum som du. Är du själv ett muslimsvin? (Ledtråd: Är du gift med din kusin eller om du brukar suga din pappas K är du troligen ett muslimsvin)

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Därför att han till skillnad mot dig har ett huvud att tänka med, vilket han också gör.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Begriper inte Lövenregimen att gränserna MÅSTE STÄNGAS helt nu !!!! Då måste de avsättas!!!!
Dessa händelser inträffar i ALLA länder där islamister tillåts husera, när de uppnått en viss andel !!!!

Goyim King
Gäst
Nybörjare
Goyim King

Nä, Sossarna (och de övriga) ser att muslimer radikaliseras och begår våldtäkter och terrorattentat och tar över länder för att de är diskriminerade och utsatta för rasism. Då blir de ledsna och hämnas på de rasistiska landet. Sossarna är så mentalsjuka att de skyller sånt här på SD. Sossarna ser inte som att de själva begått något fel de är ju oklanderliga och perfekta.

David
Gäst
Nybörjare
David

Detta event följer samma mönster som alla tidigare false flags i Europa ….

Vilhelmina
Gäst
Nybörjare
Vilhelmina

Så det här betyder att Sverige inte har tagit hand om sin muslimska befolkning och förtjänar det här?
Svensk kvinnlig reporter som sa exakt så efter attacken i S:t Petersburg-ryssarna förtjänade det som hände, dom tar inte hand om sina muslimer.
Några dagar senare händer det här. Skulle vilja höra kärringens kommentarer nu.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Vi ska nog ta hand om dom snart, så att inga fler terrordåd kan inträffa på vårt territorium.

JagVetInte
Gäst
Nybörjare
JagVetInte

Är det bara jag som finner det lite mystiskt att SVT bara lyfter from rasfrämlingar att tala i sändningen?

fredrik toolanen
Gäst
Nybörjare
fredrik toolanen

Nu kommer grisnunan löfen hålla tal till nationen och uppmana oss att hålla ihop mot dom mörka krafterna inom högerflanken. Detta dåd ska inte få utnyttjas av do mörka krafterna vi måste hålla ihop som ett enat folk svenskar och muslimska terrorister. Zara Larsson blir inbjuden som talare och får spy galla över Svenska män och predika om nödvändigheten av feministisk polis i dessa terrortider.Allt avslutas med ett fackeltåg mor rasismen och sd får skulden för allt.

fredrik toolanen
Gäst
Nybörjare
fredrik toolanen

Detta är tacken för att vara humanitär stormakt,dom pissar oss rakt i ansiktet och vi kommer med all sannolikhet öka stödet till utanförskapsområdena och tillsätta en ny pajas på posten som nationel samordnare mot exteremism. död åt Tengil !

Döda alla terrorister!
Gäst
Nybörjare
Döda alla terrorister!

Spotta alla pedofetdyrkare i ansiktet så fort ni ser någon!

David
Gäst
Nybörjare
David

Alltså Lövfen har redan gått ut och sagt att ”Sverige blivit attackerat” Hur vet han det??? Definitivt false flag …

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Det är en standard formulering inget att fästa någon vikt vid!

Kulturkollaps
Gäst
Nybörjare
Kulturkollaps
Vad är det för specifikt märkvärdigt med gårdagens ”händelse” som får Löfven att påstå att hela landet har blivit attackerat? Attacken mot Sverige inleddes redan under hösten 2015 och som bl a resulterat i att dödskjutningar blivit vardagsmat i Malmö och Göteborg. En ”terrorattack” i Sverige var väntat att ske under våren. Det var liksom Sveriges tur att ta över ”stafettpinnen” efter den turnering runt i Europa där man avverkat attacker i Paris, Bryssel, Köpenhamn och Nice. Ska bli spännande att höra vad Löfven kommer att leverera för politisk åtgärd efter denna ”attack”. Fler övervakningskameror eller vad? Den bästa åtgärden… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Hur kommer det sig att det är terrordåd i Sverige? Och det är inte bara storskaliga, utan dagligen med hudingars brott mot svenskarna bl.a. alla våldtäkter. Jo:
https://www.nordfront.se/judarna-gav-oss-muslimerna.smr

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Precis. Det är det här som behöver bankas in.

Juden gav oss massinvandringen, därmed muslimerna, och juden och muslimer är allierade i västvärlden (inte tvärtom likt kontrajihadister påstår)..
http://www.worldjewishcongress.org/en/news/jewish-and-muslim-leaders-urge-european-union-heads-not-to-pander-to-extreme-right

Inte en massa om hur allting enbart beror på islam – eller om man än tycker så – att islam skulle bjudit in sig självt, ej heller en massa ”allting är alltid fejk” nonsens.

Idun
Gäst
Nybörjare
Idun

Bara början! Nu jävlar vänder seglet ett enat sverige måste komma nu!

UT MED PACKET

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Enade svenskar och enade skandinaver och enade europeer.

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Det är snart glömt av det sovande folket. Hörde förresten att det ingår i polisens arbete att krama kriminella nordafrikanska gatubarn. Inget förvånar mig längre i detta judeland.

Mot etniskt självmord
Gäst
Nybörjare
Mot etniskt självmord

Tack vänstern (där alliansen ingår)!!!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Svetsloppan ska hålla presskonferens och gråta krokodiltårar.
Det är ju han som har importerat fienden.

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Gäsp, vem bryr sig.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

De som bryr sig om sitt folk. Det kanske inte är du dock.

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Om man rycks med i allt som juden företar sig, så bryr man sig säkert väldigt mycket ja.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Ja fn.. jag är nog skyldig då till att anse att vad juden gör mot vårt folk är värt att bry sig om.

Så synd att jag inte kan vara en lika apatisk typ som du?

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Du bryr dig om saker och ting ungefär lika mycket som den genomsnittliga människan på gatan, en politisk idiot som sedan ska förfäras varenda gång någonting händer. Du är som en liten marionettdocka som juden kan dra åt vilket håll han vill. Om Löfvén gick ut och talade om ”krafttag mot jihadister inom Sverige” efter det här, så skulle du väl jubla.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Så bra att du känner mig? :D Men den skruven hittade visst sig färdiga gängor så jvla kränkt du just blev?

Och om Löfven gick ut och snacka om krafttag mot någonting annat än mot svenskar och våra intressen, så hade jag såklart inte trott honom…

nå, exakt varför skall vi inte bry oss om detta då? För att du påstår att det är fejk? (likt ni/du ändå gör om nästan allt?)

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Att bry sig om sådant här är att leva sitt liv efter judemedias sensationer, ett TV-tittarliv för idioter.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Mmm.. för att bry sig om vad som händer i verkligheten istället är ju att ”leva ett TV-tittarliv”.. väldigt logiskt.

Svenskar våldtas av främlingar? Äh, vem bryr sig.
Svenskar mördas av främlingar? Äh, vem bryr sig.

Vad bryr du dig om exakt då?

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Judemedia är din verklighet ja.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Nej, verkligheten är min verklighet, min väldigt patetiske ”vän” som inte klarar att skriva ett enda inlägg utan halmgubbe.

Klarar du sen inte att svara på en enkel fråga?
Vad bryr du dig om exakt? Finns det något verkligt lidande för vårt folk eller är allt bara påhitt?

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Jag bryr mig om riktigt lidande och död, som inte är mediasensationer för idioter att förfäras över, sådant som med anledning av att det är sant mörkas snarare än upphöjs. Vitt folkmord, våldtäkter i Sverige, folkmordet i Sydafrika, sann historia, inte 9/11 eller Breivik.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Och du vet såklart att det är rent påhitt.. trots att du faktiskt inte vet ett sk-t om det.

Våldtäkter i Sverige sen? Säker på att dom inte är bluff med? Som jag skrev till er nollor i en annan tråd – ni verkar inte förneka att dom kan döda en eller två personer i icke-terrorrelaterade dåd, typ misshandla några till döds som är på väg hem från krogen.. men såfort de dödar av något ”terrorskäl” så MÅSTE det alltid vara fejk enligt er.

Helt jvla förvirrat.

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Nej, ganska uppenbart, men är man dum i huvudet som du så förstår man givetvis ingenting. Om media höjer upp någonting, så kan man vänta sig att det är någonting konstigt eller fel. Som Hitler sade, så talar juden endast sanning för att maskera en ännu större lögn. ”Muslimska terrordåd” riktar fokuset mot falska religionskonflikter, och avleder folk från rasfrågan och judefrågan. Det är nödvändigt för juden, i den situation vi befinner oss i, att ta till sådana avledningsmanövrar.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

För massinvandringsagendan, rasblandningsagendan osv.. gynnas såklart av direkt invandringsrelaterad terror och brottslighet.

Hur dumma är ni egentligen?

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Men visst.. muslimska terrordåd kommer säkert få folk långt mer positiva till invandring, precis som brottslighet och våldtäkter! Nej, aldrig att sådant i stor del driver motståndet bland massorna. Nej då, bara mer terror och mer brottslighet och mer hat mot invandrare.. och det mångrasliga blandsamhället kommer vara säkrat! Som sagt, det är fn IQ fiskmås. Att kunna slänga fram förvirrade ”teorier” om vad som ”verkligen ligger bakom” gör er inte intelligenta när dessa går emot all logik och fakta.. de visar bara att ni (men som sagt – nästan alla små virrpannor här är samma person alt. ett mycket… Läs mer »
AK
Gäst
Nybörjare
AK

Haha, du är en pinsam liten nolla. Utfördes 9/11 av judar eller muslimer, 7/7? Om du svarar det första, vilket ändå är den allmänna åsikten bland nationella, så skyllde judarna uppenbarligen på muslimer. Om du svarar det senare, så är du lika hjärntvättad som gemene man och SD skulle nog passa dig bättre.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Och ändå kan du inte svara på hur det gynnar en agenda av rasblandning och massinvandring likt du försökte påstå..

Nollan är du/ni. (som sagt, det är bara ett par av er med nya nick hela tiden..)

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Förövrigt borde väl SD, eller annat åttaklöverparti, passa en mupp som dig bättre – som ju bara sitter och ursäktar rasfrämlingar hela jvla tiden? Är ju faktiskt som ”erik” skrev nedan: ”Kulturmarxisterna säger att vita inte får reagera. För då har terroristerna vunnit. Nationalisterna skriker om false flag och judar som ställer folkgrupper mot varandra. Vi ska inte reagera. För då har juden vunnit.” Förutom då att ni inte är ritkiga nationalister.. men ni bara uppmanar till samma sak som dom andra judeslavarna: Sitt still i båten, bry er inte, gör ingenting, klaga lite på nätet på sin höjd om… Läs mer »
AK
Gäst
Nybörjare
AK
Jag har redan förklarat det för dig. Folk ser att det är problem med mångkultur och invandring. Detta är oundvikligt. Då använder man sig av religion som en avledning bort från de verkliga problemen, vilka är ras och judisk makt. Bevisligen fungerar det. Jag ser konstant nationella tala om jihadister och muslimer, när det skett någon våldtäkt eller något mord, trots att det rör sig om rasfrämlingar som inte är muslimer. I USA tror de att deras situation är bättre än Europas, fast landets vita förmodligen är i minoritet, bara för att de inte har en särskilt stor andel muslimer… Läs mer »
Ethny
Gäst
Nybörjare
Ethny
@VK Jag har tappat räkningen på hur många konton denna använder sig av (eventuellt han och hans kompisar i en liten grupp) som förmodligen använder Tor-browser / proxies för att få det att se ut som att flera håller med om deras idiotiska teorier. Ibland har deras kommentarer uppåt 10+ fler än genomsnittet på valfri nyhet och det är bara på sådana här ämnen som de samlar sig på. Dessa förstår inte hur idiotiskt det vore att iscensätta något sådant här, med tanke på hur mycket som kan gå fel. Men nädå, alla inblandade är teaterskådespelare och är med på… Läs mer »
VK
Gäst
Nybörjare
VK

Nej det har du inte. Bara upprepat dig. Faktum är ju att invandringsmotståndet drivs av invandrarnas egna beteende, vare sig det är terror, brott, våldtäkter osv… så tänker nämligen massan, och det är massan dom styr över och såklart önskar påverka i en viss rikting: Inte enstaka virrpannor som påstår sig nationella.

Att då mena att öka på detta, och som ni ibland också säger ”sprida skräck och motsättningar”, skulle göra folk mer positiva till invandring och blanding eller ”distrahera” dom ifrån det är totalt jvla flum utan logisk grund. Värsta sortens pseudointellektuallt dravel.

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Nationella tänker för mycket muslimer och religion. Massan tänker bara muslimer. Bevisligen fungerar distraktionen.

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Nej, de flesta tänker helt enkelt ”invandrare” vad gäller sådant som invandrare ligger bakom. Att en del dock tänker ”muslimer” istället är relativt nytt och beror på att kontrajihadister har fört framgångsrika kampanjer att förknippa precis allt som orsakas av invandrare till att specifikt bara handla om islam. Det är inte brottslighet och våldtäkter i sig som får folk att tänka så. På sin höjd terrorn, men det gör den inte fejk och den är ju verkligen bara toppen på isberget av berikarvåldet. Och kontrajihadisterna ju lär bara bli starkare för varje händelse så länge nationella föredrar att gräva ner… Läs mer »
AK
Gäst
Nybörjare
AK
Folk kommer inte avsky främlingar i allmänhet, särskilt inte så kallade skötsamma grupper som asiater. Det är mestadels muslimsk närvaro som kommer att avskys. Kriminella icke-muslimer klassificerar massan ofta som muslimer, vilket deras parti SD givetvis inte kan göra. Detta exkluderar väl säkerligen minst 2/3 av alla rasfrämlingar från någon slags åtgärd från SD:s sida (då endast en minoritet av rasfrämlingarna är muslimer), till deras väljares besvikelse. Sedan är det väl högst tveksamt att SD ens skulle vidta några åtgärder för att försöka repatriera några muslimer från Sverige. Synd då att massan hånar smartare nationella, som faktiskt vill repatriera alla… Läs mer »
A
Gäst
Nybörjare
A

Men varje gång muslimen företar sig något olämpligt, då är det bara att gäspa och slentrianmässigt skylla på judarna – som det brukar gå till alltså.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Det är säpo som ligger bakom.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Du glömde skriva att ditt inlägg är ironi.

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Det här är något som NMR måste utnyttja till sin fördel igenom propaganda, vi får inte förspilla det här tillfället!, detta kan vara det som slutligen får Svenne Tipsextra att vakna ur sin Törnrosa sömn, kom ihåg att Svenne hatar redan staten

En perfekt vinkling är att detta är regimens och EUs fel ”ni har blod på era händer” etc

Det enda vi nu behöver göra är att få jihadism bekräftat och sen slå på stora trumman!

wpDiscuz