Protestaktion i Bulgarien

BULGARIEN. I skrivande stund befinner sig en delegation från Motståndsrörelsen i Bulgarien för att delta på den årliga Lukov-marschen. Men marschen har förbjudits av de styrande i Sofia och därför genomförde nationella i Bulgarien under dagen en protestaktion utanför stadshuset. Nordfronts utrikeskorrespondent är på plats.

Protestaktion utanför stadshuset i Sofia.

På lördag är det tänkt att den årliga Lukov-marschen ska hållas i Bulgariens huvudstad Sofia. Marschen är ett samarbete mellan flera olika nationella grupperingar för att hedra generalen Christo Lukov som är en bulgarisk nationalhjälte som stred mot kommunisterna under andra världskriget.

Motståndsrörelsen har skickat en delegation till Sofia som ska delta på marschen och knyta närmare band med våra bulgariska kamrater. Det är dock inte första gången som Motståndsrörelsen har närvarat på Lukov-marschen, senaste gången var för två år sedan.

Nordfronts utrikeskorrespondent berättar att de styrande i Sofia nu har förbjudit marschen från att genomföras på lördag och vid middagstid hölls en protestaktion utanför stadshuset i Sofia där Motståndsrörelsen också närvarade.

Nordfront kommer att följa utvecklingen i Bulgarien och återkommer när mer information finns tillgänglig.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

12 Kommentarer till "Protestaktion i Bulgarien"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Jag trodde att Bulgarien var mer framåt än så. En analys av det politiska läget där skulle vara bra att få från er korre. I (((DN))) får man ju inte veta något i frågan som kan vara sant.

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Bra att Nordiska motståndsrörelsen har en delegation på plats men tråkigt och negativt att marschen har förbjudits. Vad har man angett för anledning till det?
Hoppas att jag hinner uppleva ett enat Europa mot kommunism innan jag dör men frimurarna har tydligen andra planer!

Knut
Gäst
Nybörjare
Knut

Ditt alias har hängt med många år här på nordfront. Samma användare under alla dessa år? 😃😃

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Ja men det är tydligen någon som använder mitt nick för att framställa mig i dålig dager. Jävla trollpajas som beter sig så!
Kul ändå att några lägger märke till att jag har skrivit här länge.

Ellen
Gäst
Nybörjare
Ellen

Mycket bra initiativ av Motståndsrörelsen att visa stöd för andra nationella i Europa. Jag har min käresta där nu. En eloge till er!

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Att bekämpa den judiskt uppfunna ideologin KOMMUNISMEN borde vara varje människas rätt – den rätten har sen länge varit förbjuden med tanke på att det blev trots allt VÄRLDSKRIG för att hålla den tillbaka.

LIBERALISM är de nya namnet, och det förtäckta versionen på dagens kommunism.

Man vill uppnå samma resultat fast tvunget med bredare metoder och med flera små steg hela tiden med tanke på dagens SANNA nyhetsflöde som kan nås över gränserna.

Förut kunde det ta 7-10 år innan omvärlden någelunda fick reda på att hela folkmord skett under folkmordsideologon KOMMUNISMEN.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

*Folkmordsideologin kommunismen.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

En öppen fråga.

Hur ser det ut med bulgariens unga rödingar.? jag har den uppfattningen att dom är äldre och är beväpnade.

Nino
Gäst
Nybörjare

Det finns inga rödingar i Bulgarien. ”Motdemonstranter” importeras från Tyskland.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

ok,som aliaset ovanför skrev så måste detta blivit känt nu.

Hur ball måste man va,jag förstår inte.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Ni har säkert koll på läget får man hoppas, jag känner för er mycket bara.

Kan förstå att det blir en ”boost” hos dom när ni närvarar absolut.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Era små råttor gå till hitlers värd o häng er med han i vardagsrummet hemmos era mammor era små fittungar hela bunten :) <3

wpDiscuz