Motståndsrörelsen på gatan i Sundsvall

SUNDSVALL. Aktivister från Motståndsrörelsen har precis avslutat ett möte i centrala Sundsvall.

sundsvall1

Ett tjugotal aktivister från Svenska motståndsrörelsen har precis avslutat ett möte i centrala Sundsvall. Mängder av flygblad delades ut och nästeschef Pär Sjögren höll ett tal som livestreamades på Nordfront.


Här kommer man att kunna följa Sjögrens tal när det börjar.

UPPDATERINGAR:

13:00 — Aktivister marscherar in till Stora torget i Sundsvall.

sundsvall3

13:02 — Redan efter två minuter anländer polisen och försöker anvisa aktivisterna från platsen samtidigt som de kallar på förstärkningar. På torget är det smockfullt med folk. Politiska partier, torghandlare och även Hemvärnet är på plats.

sundsvall5

sundsvall2

13:30 — Aktivisterna står uppställda med fanor och delar ut flygblad under tiden man inväntar talaren Pär Sjögren.

sundsvall4

sundsvall6

sundsvall7

14:00 — Pär Sjögren har börjat tala!

sundsvall8

14:05 — Pär Sjögren talar om hycklande politiker, massinvandringen och hur samtliga partier i riksdagen ställer sig bakom det mångkulturella samhället:

De enda partierna som inte vill öka invandringen till Sverige är i dagsläget, Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna. Sossarna tycker att nivån på invandringen till Sverige ligger på en lämplig nivå för tillfället. Sverigedemokraterna vill behålla dagens multietniska Sverige men minska mängden nya invandrare som Sverige tar in. Partiet förespråkar också en absurd ”öppen svenskhet”, där alla kan bli svenskar bara man börjar äta surströmming och dansa runt midsommarstången.

Ännu fler svenskar kommer bli lidande av den extrema massinvandring som dom etablerade partierna står bakom. Kommuner ska tvingas att ta emot flyktingar, svenska  barn ska tvångsintegreras, i princip alla resurser skall läggas på rasfrämlingar. Kvar i rännstenen ligger svenskarna, bortprioriterade i sitt eget land, av politiker som säger sig företräda dem samma.

sundsvall10

14:35 — En halvnaken, lönnfet vänsterpartist gör en rusning mot aktivisterna. Polisen tar hand om honom och avvisar honom från platsen.

Sundsvalls manlige Femen-aktivist.

Sundsvalls manlige Femen-aktivist.

sundsvall13

15:00 – Mötet är nu avslutat och aktivisterna har lämnat de centrala delarna av staden. Det har varit mycket folk i omlopp på grund av mycket verksamhet på torget. Reaktionerna till Motståndsrörelsens närvaro har varit både positiva som negativa där det enda handlingskraftiga motståndet från uttalade politiska fiender utgjordes av en lönnfet, halvnaken vänsterpartist. Många önskade aktivisterna lycka till och ifrågasatte polisens agerande när de började bråka med en aktivist. Aktivisterna fick ut många flygblad.

sundsvall14

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA FLYGBLADET SOM DELAS UT I SUNDSVALL

Film och bildartikel kommer förmodligen att publiceras på Nordfront under de närmaste dagarna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om