WEBBTV:
Direkt från valkampanjen i Ludvika

WEBBTV. Nordfront TV var på plats för att bevaka Motståndsrörelsens valkampanj i centrala Ludvika.

Enligt uppgift från Pär Öberg, chef över Motståndsrörelsens parlamentariska gren, så kommer det inte att ske något spektakulärt under dagen.

— Det är inte frågan om något torgmöte, utan vi har ett kaffebord där ludvikabor får ett exemplar av vår nytryckta lokala valtidning, som bland annat innehåller våra lokalpolitiska mål.

— Det är jätteroligt att stå och diskutera politik med medborgarna. Vi har även valsedlar som man kan hämta, kom gärna ner och växla några ord med oss under dagen, säger Öberg som är laddad inför kaffebordet.

Se NTV:s liveström i efterhand:

Filmen finns även på Nordfront TV:s arkiv på VK.com:

Observera att Youtube redan har börjat censurera liveströmmen, vilket bland annat innebär att de stäng av chatt-funktionen.

Ifall strömmen blockeras från att spela upp i Sverige kan man kringgå blockeringen via VPN-tunnel. Om man är inloggad på Youtube så kan man dessutom testa att byta land till något annat än Sverige, exempelvis Finland. Se bild nedan.

Inne på Youtubes hemsida så klickar man på ikonen längst upp till höger och sedan väljer man land en bit ner i listan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Stephen
Nybörjare
Stephen
2 år sedan

Bra jobbet. Kanskje dere kan strømme via Gab eller noe lignende så vel som JewTube i fremtiden. Kan bare se på strømmen i en begrenset tilstand, selv med en VPN.

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Länk till VK streamsidan? :J

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan
Reply to  Robin Palmblad

Tusen tack!

Kristoffer
Nybörjare
Kristoffer
2 år sedan

Fotograferar den röda AFA-häxan åt AFA?

Daniel
Nybörjare
Daniel
2 år sedan

Istället för att diskutera huruvida judar dött eller hur många så tycker jag Motståndsrörelsen skall slå an känsloargumentet: varför skall vad som hänt eller inte hänt (det kan vi diskutera länge) angå oss? Varför skall vi känna någon skuld och anklagas utifrån vad som varit eller inte varit? Antivita är för en kollektiv arvsynd där nyfödda vita människor skall förtryckas till att tro att vi inte har någon rätt att vara vita.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan
Reply to  Daniel

Håller med!