Aktion vid högstadieskola i Umeå

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Medlemmar i Näste 6 genomförde under onsdagsförmiddagen en aktion vid Tegs Centralskola i Umeå som förtrycker oliktänkande elever och ljuger om Nordiska motståndsrörelsen.

Se aktionen nedanför:

Under måndagsförmiddagen genomförde Nordiska motståndsrörelsens Näste 6 en aktion utanför Tegs Centralskola i Umeå. Bakgrunden är att skolans rektorer, Charlotte Skarin och Helena Björnwall Åström, tidigare har meddelat att de kommer att göra allt för att Nordiska motståndsrörelsens propaganda inte ska kunna nå deras elever. Trots att JK meddelat att organisationens flygblad är helt lagliga tänker de göra en polisanmälan varje gång de dyker upp på skolan.

Elever på skolan har kontaktat Näste 6 och berättat att både rektorer och lärare ljuger om Motståndsrörelsen. De trakasserar också elever med oppositionella åsikter, försöker i vissa fall få elever som törs ifrågasätta exempelvis massinvandringen att byta skola och klagar på hur dessa elever klär sig eller vilka frisyrer de hör.

På en gymnasieskola i Umeå kontaktades nyligen också Säpo när några elever spred flygblad med information om massinvandringens konsekvenser.

Näste 6 ville med denna aktion tala om för skolans svenska ungdomar att de inte behöver lyssna på lärarnas lögner och att rätten att kämpa för sitt folks överlevnad är given av naturen, och på så sätt kan ingen – inte ens någon korrupt rektor – ta den ifrån dem.

Se en elev på Tegs centralskola ifrågasätta Jan Björklunds liberala folkmordspolitik:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KristofferAnnaRagnarFredrikaAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Suveränt bra aktion av Näste 6 mot det förtryckande folkfientliga utbildningssystemet.

Kör hårt!

Anders Jonsson
Medlem

Simon Holmqvists tal till eleverna var mycket bra.

Jag hoppas att ALLA lyssnar på det och tar till sig budskapet!

Fredrika
Medlem

Fantastiskt kamrater! Så underbart att det finns vuxna som tar ansvar för ungdomarna och deras integritet. :HJÄRTA:

Fredrika
Medlem

Det var lite konstigt ljud i min telefon: när polismannen skulle börja skriva anteckningar lät det som om han gjorde en mantelrörelse som i en Hollywoodfilm.

Ragnar
Medlem

Så jävla bra!

Anonym
Medlem
Anonym

Underbart! Men vilka sorgliga lärare …

Kristoffer
Medlem

Så in i bängen najs att se landsförrädare grina =)