Juggar och araber häktade för gruppvåldtäkten i Turning torso

Av ,
Informationskriget.se
15

MÅNGKULTUREN. Fyra män med vad som verkar vara jugoslaviska och arabiska namn har häktats misstänkta för gruppvåldtäkten i byggnaden Turning torso i Malmö.

Bild från Facebook.

Under natten mellan valborgsmässoaftonen och den 1 maj misstänks en kvinna i 20-årsåldern ha blivit gruppvåldtagen av flera män i byggnaden Turning torso i Malmö. Fyra män sitter idag häktade på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt och en man släpptes på fri fot vid häktningsförhandlingen trots att fortfarande är misstänkt. Ytterligare en person är misstänkt för brott, men någon häktningsframställan har aldrig lämnats in för denne. Åklagaren utesluter inte att det kan tillkomma fler misstänkta gärningsmän i utredningen.

De fyra männen som har häktats heter Vojkan Ilic (19611013-2690), Daniél Johansson Petrovski (19830318-3936), Dejan Bakic (19830112-4932) och Farid Mosavi (19870411-7152). Mannen som släpptes på fri fot men kvarstår som misstänkt är Jorge Puelma Riquelme (19870312-6550). Samtliga av de misstänkta är tidigare dömda vid ett eller flera tillfällen för ekonomisk brottslighet, trafikförseelser och/eller narkotikabrott. Utöver dessa typer av brott så är Ilic tidigare även dömd för brott som köp av sexuella tjänster, Petrovski för stölder, olaga hot och grovt vapenbrott, Bakic för rån och grovt vapenbrott och Mosavi för misshandel.

Den äldste av de häktade, den 56-årige Illic, är även misstänkt för övergrepp i rättssak och olaga hot efter att den 4 maj ha hotat kvinnan för att få henne att inte gå till polisen.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källor:
Malmö TR B4213-18 Aktbil 8
Malmö TR B4213-18 Aktbil 9
Malmö TR B4213-18 Aktbil 20
Malmö TR B4213-18 Aktbil 21
Malmö TR B4213-18 Aktbil 22

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LefflanPålästKarl ATobias LindbergHenke Himmlär Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Serbisk Sverigevän
Medlem

Hoppas verkligen att det är zigenare det handlar om. Fick ett damputbrott när jag läste rubriken. Finns det bild på gärningsmännen?

Karl-Путин A
Medlem

Jag sätter en hundring på att det är zigenare, eller möjligen bosniaker – fast i många fall är det samma sak.

Karl
Medlem

Araber? Vilken chock!

Henke Himmlär
Medlem

Tydligen bara EN arab. Resten är såna som många tycker det är ok att ha i landet. 😉 (Av namnen att döma.)

Henke Himmlär
Medlem

I övrigt gillar jag rubriken. Så där kallade vi dem på 80-talet…dvs på den tiden vi INTE tyckte att de hörde hemma i Sverige.

Karl-Путин A
Medlem

Ja, det är lite märkligt hur svenskens rasism har utvecklats genom åren. På 70,80-talen fanns det en genuin rasism som riktade sig mot europeiska invandrare. T.o.m. tyskar som ville köpa sommarstugor i Småland väckte starka känslor hos svensken.

Dagens invandrare som till större delen kommer från tredje världen verkar svensken inte ha några större problem med, endast 13% röstade ju emot dem i det senaste valet, trots det enorma samhällsförfall som de skapat på bara 20 år och fått Sverige att framstå som en bananrepublik där det är livsfarligt att vistas utomhus både natt och dag.

Henke Himmlär
Medlem

Det visar väl bara hur lätt det är för folk att anpassa sig och vänja sig vid en allt sämre situation. Hade det skett på 365 dagar hade det blivit en avsevärt större reaktion.

Tänk på att ingen född efter 1990 överhuvudtaget har sett det svenska Sverige som du och jag hade förmånen att få växa upp i.

Karl-Путин A
Medlem

Ungdomen är hjärntvättad och vet inte hur ett normalt och tryggt samhälle kan se ut och pensionärerna har förrått sina egna barn och barnbarn och framtida generationer.

Inte för att verka uppgiven, men vi har ett enormt arbete framför oss.

Henke Himmlär
Medlem

Ja, jag väntade bara på det där. Hjärntvätt. 😉

Henke Himmlär
Medlem

”Inte för att verka uppgiven”, mmm det är lite lustigt hur rädda vi är för att vara REALISTISKA för att ingen ska kalla oss DEFAITISTISKA. Snacka om att den konstruktiva debatten har dött.

Karl-Путин A
Medlem

Om du förnekar att det förekommer hjärntvätt på en massa olika plan i Sverige, med början på dagis, så är du både blind och döv.

Att erkänna svårigheterna i kampen för ett rasrent vitt Norden är inte defaitism, det är realism.

Att uppmana svenskar att fly undan mångkulturen till andra länder är däremot defaitism.

Henke Himmlär
Medlem

Mmm.. Jag raderade just en längre kommentar. Jag insåg att den inte skulle tillföra någonting.

Trevlig helg! 😉

Lefflan
Medlem

Helt rätt. Att vara medveten och bekräfta den hårda vägen vi har framför oss är inte samma sak som att uppmana till flykt.

Påläst
Medlem

Borde vara en otacksam uppgift för antirasistiska lärare på dagens skolor. Kanske kan vissa av dem själva rent av vakna.