Judiskt maktövertagande i Vita huset orsaken till Trumps förvandling?

KOMMENTAR. Rapporter om att maktbalansen i Vita huset skiftat till judiska intressens fördel tros av många vara orsaken till Donald Trumps brutna vallöften. Nu verkar till och med den konservative nationalisten Steve Bannon vara på väg bort från Trump-administrationen.

Judarna Gary Cohn och Jared Kushner bakom Donald Trump.

Tidningen Fox Business rapporterade i veckan om hur maktbalansen i Vita huset på sistone förändrats till fördel för liberala judar på den nationalistiska falangens bekostnad.

Enligt anonyma källor ska en konflikt ha brutit ut mellan den invandringskritiska nättidningen Breitbarts före detta chefredaktör och Donald Trumps nationalistiske chefsstrateg Steve Bannon, och den tills alldeles nyligen liberala demokraten tillika juden Jared Kushner. Bannon ska bland annat ha kallat Kushner, som är gift med Donald Trumps dotter Ivanka Trump, för ”globalist” och ”cuck”.

Enligt källorna ska bråket ha givit resultatet att Trump bland annat petade Bannon från Nationella säkerhetsrådet och i stället gjorde Kushner till sin viktigaste rådgivare.

De allt mäktigare judarna i Vita huset

Kushner är inte den enda globalistiske jude som tilldelats allt större inflytande i Vita huset. Även presidentens främste ekonomiske rådgivare Gary Cohn, före detta Obama-supporter och styrelseordförande i Goldman Sachs, har anslutit sig till Kushners falang.

Enligt källorna ska dessa båda personifiera Trumps förvandling från att vara emot frihandelsavtal och amerikanska imperialistkrig i Mellanöstern till att mjuka upp retoriken gentemot NAFTA och handelskrig mot Kina samt att förklara krig mot Syrien.

Bannon har i sin tur profilerat sig tydligt gentemot amerikanska imperialistkrig och är en stark förespråkare av idén ”Amerika först”. Ytterligare en skiljelinje mellan den nationalistiska och judiska falangen är invandringen, där vare sig Cohn eller Kushner utmärkt sig som kritiker av denna medan däremot Bannon är en anhängare av den omtalade muren mot Mexiko.

Kushner och Bannon inringade.

Vita huset avfärdar konflikt

Vita huset menar i ett pressmeddelande att pratet om en konflikt är en falsk historia som drivs av människor som vill distrahera från Trump-administrationens framgångar.

Pressekreterare Sean Spicer erkänner dock att det existerar en konflikt men anser att den är ”överdriven”:

— Våra strider och politiska skiljaktigheter måste stanna bakom stängda dörrar, kommenterade Spicer.

Trump antyder att Bannon är på väg bort?

Några dagar efter att sprickan omnämnts i media kommenterade Trump i en intervju med CNN händelsen på följande sätt:

— Jag gillar Steve, men man måste komma ihåg att han inte var involverad i min kampanj tills väldigt nyligen. Jag hade redan besegrat alla senatorer och guvernörer och jag kände inte Steve. Jag är min egen strateg, och det var inte som så att jag skulle byta strategi för att jag mötte skurken Hillary, sa Trump.

Judaskyssen.

Presidentens något nedvärderande och nedtonade kommentarer tolkas av några, däribland Andrew Anglin från Daily Stormer, som att Bannon är på väg bort från administrationen. Ett påstående som styrker denna tes är att personer som känner Bannon sagt att han kan komma att avgå ifall hans roll i administrationen förminskas ytterligare. Ifall så sker hade det förmodligen inte funnits många kvar inom Vita huset att försvara Trumps vallöften om strikt invandringspolitik och icke-interventionistisk utrikespolitik.

Källor:
Steve Bannon Calls Jared Kushner a ‘Cuck’ and ‘Globalist’ Behind His Back
Trump’s Battle Royale: Inside Kushner, Cohn’s Growing Dominance Over Bannon, Priebus
Trump says ‘I like Steve’ Bannon; won’t definitively say he has confidence

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

76 Kommentarer till "Judiskt maktövertagande i Vita huset orsaken till Trumps förvandling?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Andersson
Gäst
Nybörjare

Helt klart är att sen Trump började bomba Syrien och Afghanistan så har alla hånfulla och Trumpkritiska artiklar så gott som försvunnit på (((MSM))).

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Det är förskräckligt. (((Internationalisterna))) vill ha anfall på alla länder i Mellanöstern, helt uppenbart.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Mellanbilden i Nordfronts artikel är tagen i Trumps ”situation room” på hans golfanläggning Mar-a-Lago under en briefing om attacken mot Syrien, och visar vilka personer som är inne i värmen och vilka som är ute i kylan. Juden Jared Kuchner sitter vid bordet på Trumps högra sida och på hans vänstra sida sitter Tillerson, Mc master och juden Gary Cohn, vd på Goldman Sachs, medan Steve Bannon får dela plats med dörrvakten i bakgrunden. Ordningen i Vita Huset är återställd. Och inte en enda artikel i MSM om hur många bögar som hotar ta livet av sig i protest mot… Läs mer »
Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa
http://www.hangthebankers.com/10-reasons-chemical-attack-syria-false-flag-operation/ ” At consortiumnews.com, journalist Robert Parry writes, “There is a dark mystery behind the White House-released photo showing President Trump and more than a dozen advisers meeting at his estate in Mar-a-Lago after his decision to strike Syria with Tomahawk missiles: Where are CIA Director Mike Pompeo and other top intelligence officials?” “Before the photo was released on Friday, a source told me that Pompeo had personally briefed Trump on April 6 about the CIA’s belief that Syrian President Bashar al-Assad was likely not responsible for the lethal poison-gas incident in northern Syria two days earlier — and thus… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Skjuta budbäraren som kommer med oönskade nyheter är ju ett väl beprövat knep.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon
Trump kan inte bli styrd av någon, det visade han under sin kampanj. Inte nog att halva USA’s befolkning var emot honom så tog många av republikanerna avstånd från honom, kändisar, media… Han vände nederlag och förnedring till framgång, han kämpade och vek sig aldrig det minsta. Trump har också en borderline störning, möjligtvis har han judisk börd: https://www.henrymakow.com/2015/12/Donald-Drumpf-Illuminati%20Jew.html Alla hans vuxna barn är gifta med judar och Tiffany date:ar en jude. Han har ljugit och förvrängt allt han stod för, före och under sin kampanj. Trump har inte blivit förvandlat, han är en con-artist som har blåst halva USA’s… Läs mer »
Sthlm
Gäst
Nybörjare
Sthlm

Här har jag gått och hoppats att måtte det inte vara så mörkt som ibland världen beskrivs på Nordfront, men någonstans tänkt den rationella tanken att man naturligtvis ingenting vet men stannat där då jag inte har velat plåga mig mer än så.

Jag räknade inte med att Trump skulle vara en frälsare som en del fåntrattar gjort, men att det verkar som att även han har sålt sig till dem ville jag inte tänka på.

Det jävliga är att hur lite jag än vill det så verkar det som att din teori stämmer.

Dräng.
Gäst
Nybörjare
Dräng.

Konstigt…. Merparten, om inte 90% av jews-folket dog under WW2, samtidigt som de är överallt.
Förutom Kina, kanske.
Hur går det ihop?

Alois
Gäst
Nybörjare
Alois

De är i allra högsta grad i Kina! Och har varit i väldigt många år och byggt upp dess armé. Deras armé de kommer använda till att sätta den sista dödsstöten i den vita rasen. Eller hela mänskligheten…

Ingvar
Gäst
Nybörjare
Ingvar

Nonsens

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Nej, det är en iakttagelse man ibland ser göras av personer, som inte är korkskallar som trodde att Trump var på den rätta sidan, ”lurar judarna” och liknande idioti. Det är därför åsikter som kommer från ett mer respektabelt håll. Jag lyssnar hellre till sådant än till det löjeväckande hyllandet av Trump, Putin och Orban.

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Synen att Kina kommer användas för att utrota vita människor är den respektabla iakttagelsen det vill säga.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

?
Glöm ”förintelsen”. Det var en förökelse. Det lär ha varit fler judar i Europa efter kriget än innan.

Alicia
Gäst
Nybörjare
Alicia
Officiellt finns det endast en handfull judar i Polen, eftersom flertalet skall ha förintats – och resten drivits utomlands av den polska antisemitismen. Underligt nog finns det kosherskolor för flickor, judiska kaféer och judiska organisationer i alla större städer i Polen, och förbudet mot ritualslakt blev hösten 2015 upphävt sedan Polens Konstitutionstribunal fann att ett sådant förbud strider mot landets konstitution.Mot bakgrund av att de flesta av de judar som de facto bor (och frodas) i Polen hade konverterat till kristendom samt till att judar sitter på topposter inom den katolska kyrkan, är det svårt att förstå varför slakt utan… Läs mer »
Dräng.
Gäst
Nybörjare
Dräng.

Det är nog inte så märkligt att judasfolket invaderat polska katolska kyrkan för Jesus var ju av samma korn.
Men däremot är frågan varför polacker går till en sån kontaminerad kyrka och tillber en gudom som inte var europé ens…..?

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

snarare
https://www.youtube.com/watch?v=nfX5QhqbCpM&feature=youtu.be
Deep State Isolating Trump from We the People

Anonym tyvärr
Gäst
Nybörjare
Anonym tyvärr

Det är inte klart än you now.Tärningen är inte kastad.

hymer300
Gäst
Nybörjare
hymer300

Spel för galleriet brukar det kallas, hade Trump utgjort ett äkta hot mot etablissemanget så hade han tota ignorerats av etablissemanget. Så förbannat att folk går på propagandan fortfarande.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa
Fuck?‍♂️Trump
Gäst
Nybörjare
Fuck?‍♂️Trump

Visste nånstans att idioten var för bra för att vara sann… Komigen nu Trump och starta ww3…

uXmen12
Gäst
Nybörjare
uXmen12

…när julgranarna försvann utanför VitaHuset och ersattes av ”menorahs” (judiska ljustakar)så var det en signal om judens maktövetagande i Usa,detta är flera år innan Trump….

Dräng.
Gäst
Nybörjare
Dräng.

Men det är väl ganska logiskt?
Clinton var ljude, Obama likväl.
Afrikan till pappa, men ljudisk mor.
Trump är en god kålsupare han med.
Putin firar Hanuka i Kreml och skickar gratulationer till folket p g a högtiden.

Bara att ta efter som Willy’s gjorde med sin arabvurmande kampanj.

Och apropå julskyltning mm — vem har sett nåt juligt i butikerna?
Hittade bara en stormarknad med stor tomte vid entrén, annars – ingenting.
Studerade utbudet av presentpapper – magert med jultomtar.
Könslösa julkort till på köpet.
Arabiska på apotek i köpcentret och evinnerligt strul på badhuset reagerar man inte längre på.
Ve och spe.

uXmen12
Gäst
Nybörjare
uXmen12

..Åhlens hade- julen som var- inga juldekorationer-likaså H&M…ett led i tiden att försöka få bort våra traditioner-mycket obehagligt,en medveten strategi.
Tidsfråga innan offentliga julgranar försvinner..

Anonym tyvärr
Gäst
Nybörjare
Anonym tyvärr

Alla vi som vet vad som gäller,vi vet.Hail H

Anonym tyvärr
Gäst
Nybörjare
Anonym tyvärr

Dom stora lögnarna.(((lögnens folk,eller är dom folk det vete fan))) Det enda som kan rädda dom är ett världskrig,det är det dom jobbar för.Tro inget annat!!!

Anonym tyvärr
Gäst
Nybörjare
Anonym tyvärr

Lite stavfel ha överseende……….

Anna krantz Moén ronja120125@hotmail.se
Gäst
Nybörjare
Anna krantz Moén ronja120125@hotmail.se

Men alltså vad är det här? Jag är en gammal sosse som trodde jag kanske hörde hemma här men vad är det frågan om? Vad är det för judehat som förekommer här? Skrämmande, ni är ju lika hatiska som högerextrema? Kommer jag att bli hotat nu för att jag tycker annorlunda?

Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla

Tror inte att du kommer att bli hotad ( möjligtvis glåpord), du kanske förväxlar oss som skriver här på Nordfront med vänstermuppar. Dom brukar vara fega och kan vara farliga mot ensamma meningsmotståndare, just på grund av sin feghet och låga moral. Sedan brukar dom bli rädda för nationalsocialister, och vågar inte göra ett skit så länge inte snuten finns i närheten. Nationalsocialister är rakryggade och ärliga och sysslar inte med fega angrepp som vänstermuppar/antirasister gör.

Martin - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Ganska muppigt av dig att använda ordet ”vänstermupp” när NMR faktiskt är vänster i vissa avseenden men konservativa i andra avseenden.

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Du kan ju se dessa dokumentärer innan du kommenterar vidare:

”The greatest story never told”

”Adolf Hitler vs the jew world order”

”Hellstorm”

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Börja läs https://www.nordfront.se/var-politik.smr
så du förstår Motståndsrörelsens politik.
sen kan du titta in här och se alla avsnitten i denna serie. http://thegreateststorynevertold.tv/
Här är länken till den andra Berserker talar om ” Adolf Hitler vs the jew World” orderhttps://www.dailymotion.com/video/x4rx7u9_adolf-hitler-vs-the-jew-world-order-new-documentary_shortfilms. ”Hellstorm” https://www.youtube.com/watch?v=FUt-yxJODxI

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det var inte länge sedan som han utnämnde CNN till fake news. Han har tydligen ändrat sig på den punkten också. Nu är det systemmedier som gäller.

Alois
Gäst
Nybörjare
Alois

Men snälla…Trump är och har alltid varit för team (((them))) och det ha varit oerhört patetiskt att se alla så kallade uppvaknade höjt detta ärke äckel till skyarna, inte nog med det utan skiten kommer fortsätta…. ursäkterna kommer hagla över kräket… även på denna sida.

Alois
Gäst
Nybörjare
Alois
Skånskt stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt stål

Trump kysste judarnas rövar långt innan han blev vald. Tror han var såld från början.

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker
Ja, givetvis. Jag skäms å människors vägnar när de påstår att det är ivankas eller svärsonens fel, pinsamt. Än mer pinsamt igår på radio nordfront när man i tid och otid nämner ”daily stormer” och Andrew Anglin. Man är uppenbarligen imponerad av att denna osympatiska Hollywood-nazist är ”stor på internet” Han är dock väldigt liten på jorden. Och då syftar jag inte på hans nästan dvärglika fysiska uppenbarelse, utan på hans uttalanden om att ”kvinnor enbart ska föda barn och stå i köket” att han skryter om att ha legat runt med rasfrämlingar i Asien, att han kommer med påståenden… Läs mer »
nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Samma media som han sagt högt och länge under sin kampanj att han ska anmäla hit och dit blev plötsligt betrodd när de skrev om den påstådda gasattacken.

Talet som Trump hade när han deklarerade att USA hade svarat med sina luftrobotar mot Assads flygbas var ytligt och trevande – inte övertygande alls.

Man vill ändå tro att han har blivit utsatt för utpressning eller nåt – i stil med att kärnvapen kommer att användas om han inte följer vissa direktiv osv…vem vet.

Martin - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Det kan visserligen vara så att Trump vilseletts av GB-CIA, för när man betraktar mannen i övrigt och attackerna mot honom har jag svårt att tro att hela föreställningen varit en bluff.

De försöker manipulera honom, säkert även via hans dotter. När/om han vaknar upp kan det gå hett till.

hymer300
Gäst
Nybörjare
hymer300

Trodde judarna fick makten i Vita Huset med Franklin Delano Roosevelt på 30-talet.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Och efter det har de avlöst varandra på posterna. De äger Vita Huset.

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Lucia 1911 röstade US Congress 300-1 att Amerika skulle säga upp all handel med Ryssland, alltså att Amerika skulle bojkotta Ryssland. ALLA judens krig börjar med bojkott, dvs att ekonomisk försvaga landet. Detta börjar åratal, om inte årtionden innan det första skottet skjuts på slagfältet. _________ Although William Taft had issued a presidential campaign promise of abrogation, he refused to honor his pledge once elected. During a February 1911 White House luncheon for Committee leaders, when Taft rendered his final refusal to abrogate, Schiff warned, “We had hoped you would see that justice be done us. You have decided otherwise.… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Feltänkt, judar får inte makt, judar TAR makt. Två helt olika tankevärldar. Får får får, juden tar.

Vem styr tror du: Vargen som tar eller fåret som springer och försöker gömma sig?

Vi har bara lite otur när vi tänker
Gäst
Nybörjare
Vi har bara lite otur när vi tänker
Sverige98AD
Gäst
Nybörjare
Sverige98AD

Det påstås på vissa youtube videos att Trump är kraftigt skuldsatt till Judiska banker osv.

Här är en video som Judar har gjort om Trump iaf:
https://www.youtube.com/watch?v=U2G9MR1n7Es

SturmGehwer
Gäst
Nybörjare
SturmGehwer

Sluta referea till den sjuke kvinnohataren och Manga älsklaren Andrew Angelin!
Det är ingen källa till fakta!
Bättre kan ni!

Sverre svensson
Gäst
Nybörjare
Sverre svensson
Detta var väl EN högst trolig utveckling. Trump tilläts komma till makten då man ville ha en svag president som lät sig knäckas. Presidenten i Usa har ju inte ALL makt. Usa är ju så uppenbart judestyrt, kanske inte till 100 % men mer eller mindre. Det så kallat demokratiska systemet i Usa har återigen fallerat. Tankarna går till sagan om ringen och den sjuke kung Theoden som är försvagad och mentalt förslavad av sin ”rådgivare” Grima Ormstunga. ”Under år 3014 började Théodens hälsa att svikta. Detta kan ha haft naturliga orsaker (då han var sextiosex år) eller så blev… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Tävling i TV för många år sedan.
Vad heter huvudstaden i USA? Svar: New York, Fel den heter Washington.
Göran Oredsson: (tittare) Också fel den heter Tell Aviv

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Också fel svar (skojar lite ordvits?) Rätt svar:

Tell A-Lie

Repatriera MENA packet punkt nu
Gäst
Nybörjare
Repatriera MENA packet punkt nu

Inflytande hit eller dit det är ju Trump som är president. Inte fan kan han gömma sig bakom nån rådgivare då. Karln var en bluff från början, tvättäkta kontrollerad opposition precis som Obama. En massa kritik innan valet och sen fortsätta samma politik. Dåligt av nordfront att ge trovärdighet till den demokratiska teatern.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

OT
Det går en intressant dokumentärserie i History Chanel som heter Hunting Hitler.
Säsong tre sänds nu. Jag har sett de två första säsongerna på denna sidan

http://www.dailymotion.com/video/x3grjqh_hunting-hitler-season-1-episode-1-s01e01-the-hunt-begins_school

Handlar om flykten efter wwII

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Thor Viking

Jag hoppas att du förhåller dig till History Channels ägare. Jag har inte sett programmet du hänvisar till med dessa sk ”Historie”- och ”Fakta”-program som distribueras av Judiska massmedier och statliga medier i väst brukar vara försåtligt vinklade, dramatiserade och innebära fria tolkningar av historiska skeenden samtidigt som viktiga skeenden utlämnas från beskrivningen.

Det är säkert både underhållande och spännande det som visas på ”History channel” och ”Kunskapskanalen” men det mesta bör tas med en stor nypa salt. Dessa kanaler sysslar ofta med propaganda förklädd till fakta.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Jag vet att det är judeproduktion och de letar efter ondskans män och nazi war crime. Trots det rekommenderar jag den för att den är intressant.
Men det gäller att köra med dubbla filter och kisa med ögonen och inte svälja allt med hull och hår.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Trump verkar nyckfull och svårförutsägbar endast med utgångspunkt ”America first”. Med utgångspunkt ”Israel and the jews first” följer han en tydlig linje. Trump kapade den väljargrupp som var trött på den globalistiska sionismen med alla dessa krig som undergräver ekonomin. Förhoppningsvis tar väljarna öppet avstånd till den sionistiska judelakejen Trump och demonstrerar att han inte är deras president. Stora regelbundna demonstrationer varje helg tills han flyttar hem till israel.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Trump blåste alla oss som trodde på fred och en positiv utveckling mot en balanserad och mångpolär värld efter den katastrofala Obama-ministären.

Vänstern och globalisterna tycks istället ha flyttat fram sina positioner i och med Trump.

Tragiskt för världen, och ännu steg djupare ned i slaveriet under judendomen och sionismen.

hhh
Gäst
Nybörjare
hhh

Ingen förståndig människa kunde någonsin tro att judarna helt plötsligt liksom av ingen som helst orsak skulle släppa makten över USA som dom har haft i 100 år, när dom inte ens kunde lämna Tyskland i fred under 30-talet. Det finns ju inge rim och reson alls i hur människor resonerar! Tror ni inte på ert eget förnuft eller på empiri?

jjkl
Gäst
Nybörjare
jjkl

Det stupida stödet för Trump som infekterade den nationalsocialistiska rörelsen och nästan splittrade den bevisar med all tydlighet att manga som bekänner sig till nationalsocialism uppvisar ytterst daligt omdöme och borde ta sig en rejäl titt i spegeln och fraga sig: hur kunde jag mot allt sunt förnuft och mot bättre vetande tro nagot sadant?

Och om ni kommer till samma svar som jag da har ni växt lite och är kanske visare nästa gang och svaret är följande:

JAG SATT SOM FÖRHÄXAD FRAMFÖR JUDEMEDIA OCH TRODDE ATT JAG KUNDE SE IGENOM SKITEN!!! Jag kan inte spotta ut tutten!

AK
Gäst
Nybörjare
AK

Det stupida stödet är inte borta. Det fokuseras bara kring Putin istället.

RL
Gäst
Nybörjare
RL

Med häxan Clinton visste man hur det skulle bli, med Trump fanns en viss osäkerhet.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Resonerade likadant. Men nu skall trollpacket, häxan och judelakejen brinna på samma bål!

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Är det RL från Exilen?

Walter Rehagel gjorde en kommentar på Nordfront häriveckan.

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl
Nu ska USA skicka trupper till Somalia med. För att bekämpa terrorismen tydligen. Trumps muslim Ban: Iran, Irak, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien och Yemen. GEN. WESLEY CLARK: Well, in a way. But, you know, history doesn’t repeat itself exactly twice. What I did warn about when I testified in front of Congress in 2002, I said if you want to worry about a state, it shouldn’t be Iraq, it should be Iran. But this government, our administration, wanted to worry about Iraq, not Iran. I knew why, because I had been through the Pentagon right after 9/11. About ten days… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Sök PNAC

Finns på svenska.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

(((USA))) valde att militärt gå in i Irak därför att Israel vill åt områdena söder om Eufrat, vilket innefattar del av Irak, för att bilda Stor-Israel på längre sikt.
Och de slog två flugor i en smäll, genom att samtidigt driva iväg många irakier upp till Europa och Sverige.

comment image

http://nojeveje.net/wp-content/uploads/2016/12/CsSWYUDW8AASTAh.jpg

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft
Det hela är ju inte klokt. Trump är väl ingen Jude? Vad har han egentligen för intresse av Judarnas sak? Var allt detta planerat från början som en falsk opposition? Eller fanns det faktiskt ett tag en genuin utmaning mot den Judiska eliten i Washington? Att Judarnas och (((internationella bankelitens))) grundvalar ett tag skakade lite osäkert? Men sedan tog de tillbaka makten? Hade Trump vissa idéer som faktiskt var genuina och sunda? Men som nu har blivit kompromissade? Skall han inte längre bygga muren mot Mexico, och skall han inte längre bromsa invandringen? (Visserligen, dessa två saker står egentligen inte… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare
Jag vet inte vad Trump är egentligen. Ingen blir vald till ”president” i US utan att ha blivit godkänd av AIPAC-judarna. Varje år sista helgen i Mars har AIPAC-judarna en tredagarskonferance i Washington DC, 200 meter från Vita Huset. Du kan söka video på AIPAC och vilken president wannabe som helst och du kommer att se att de alla kryper på knä inför AIPAC-juden. Givetvis var Trump också hos AIPAC-juden. Men han kröp inte på knäna, tvärtom var han -Ohh what the fuck am I doing here? Trump hade ett möte med storjudarna och det första Trump sa var: Jag… Läs mer »
AK
Gäst
Nybörjare
AK
Tror du på allvar att man själv måste vara jude för att verka för dem? Är det verkligen en sådan låg nivå av medvetande som vi befinner oss på? Är Löfvén kanske jude då? Reinfeldt? Palme? Merkel? Hollande? Theresa May? Brown? Blair? Obama? Bush? Clinton? Reagan? Någon enstaka kanske har något mindre judiskt påbrå, men nej de är generellt sett inte judar. Få av Västvärldens ledare är själva judar. Alla är däremot pro-judiska utan undantag. Trump är lika genuin som SD, det vill säga inte alls. Han var hela tiden en planerad kontrollerad opposition. Det enda som är lite förvånande… Läs mer »
Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Nej, men till skillnad från en vanlig goy (som Löfven t.ex.), så visade Trump en jäkla attityd och medvetenhet under valet som gick emot (((globalisterna))). Han verkar ju inte helt ointelligent. Han gav faktiskt tidigare uttryck för något bra, även om det inte var 100% fullt ut. Det verkar som han på något sätt tvingats åsidosätta den attityden nu.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Trumps far ska vara 100% jude

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Var har du fått det ifrån?

Nej, han var tysk.

Nordfront
Gäst
Nybörjare
Nordfront
GSB
Gäst
Nybörjare
GSB

Tror Trump hotats med utplåning av familjen. CIA har snart 70 års övning däri.Han och familjen är hela dagarna omgivna av säkerhetstjänsten – de potentiella mördarna…Endast det kan förklara en 180 graders omsvängning av politiken, som nu pekar mot WW3, som ju var det militärindustriella komplexets yttersta mål.
De kommer att få Trump avsatt och Mike Spence installerad. Pence är en globalist och NWO man.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Nu drar du väl ändå lite för höga växlar? Trump är ju följsam och gör som globalisterna vill, och är sannolikt själv globalist i de avgörande momenten. Samtidigt fungerar han som dold opposition för att lungna den missnöjda delen av USAs befolkning. Så för globalisterna är Trump ”win win”.

Arbetarbroder
Gäst
Nybörjare

Yinon Plan
Nord Korea är en smoke screen.

Olle
Gäst
Nybörjare
Olle
Jaha…så blev Trump omskuren i allafall. Juden skar nog djupt den här gången….frågan är om han lämnade kvar något. Trump är nu ”a puppet on a string” och så länge han sitter där. Israels statsminister (motsv.) sade då Mr Clinton var president: – Det här är den bästa presidenten som UZA har haft, han gör nästan allt som vi säger. Nu är ”bästa” passerat för länge sedan och kan ersättas med Trump. Det var det värsta nedköp som världen skådat. Gå ut med bra löften och nytändning för eländet i världen och sedan efter en tid slicka jude röv, pga.… Läs mer »
Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Trump: SPARKA Jared Kushner, Gary Cohn, och Dina Powell!!!
ÅTERGE Steve Bannon inflytande! Det var Det Du gick till val på!!!

Pjotr
Gäst
Nybörjare
Alla presidenter förändras efter installationen den 20 jan.Trump ville verkligen ta makten ifrån det judiska bank och politiska diktaturen men upptäcker väldigt snabbt att den makten är honom fullständigt övermäktig.Trump betalade själv sin valkampanj för att slippa skyldigheter till den judiska gruppen.Den som kan trycka 100 dollarsedlar(kostnad 50 öre ?) och sälja dem till staten för 110 dollar inkl. ränta (Federal Reserv) har den totala makten över alla politiska institutioner,tyvärr tyvärr.Woodrow Wilson utpressades av Samuel Untermeyer till att begå denna kriminalitet att sälja ut Federal reserv till de judiska Rothschild, Schiff och Warburg familjerna.Idag äger dess familjer 165 av alla… Läs mer »
wpDiscuz