Judiskt glassföretag hyllar att riksdagen låter 9 000 afghanska män stanna i Sverige – chefen är sambo med afghanernas företrädare

UTRIKES. På sin hemsida hyllar det judiska glassföretaget Ben & Jerry’s att 9 000 afghanska män får stanna i Sverige. Nu har information framkommit om att en av cheferna för Ben & Jerry’s i Sverige är sambo med afghanernas talesperson Fatemeh Khavari.

Judarna Ben Cohen och Jerry Greenfield, grundarna av Ben & Jerry’s.

Under torsdagen väntas Sveriges regering rösta igenom ett lagförslag som innebär att 9 000 afghanska män får stanna i landet. Detta hyllas av det judiska glassföretaget Ben & Jerry’s som skriver på sin hemsida att man kommer fira beslutet med ett ”kärlekståg genom Sverige”. I texten hyllas även batikhäxföreningen ”Vi står inte ut”. Bland annat skriver man:

Vi på Ben & Jerry´s tror på social rättvisa och på att vara medskapare av de samhällen vi vill skapa. Vi kommer att fortsätta att stödja den humanistiska folkrörelsen som river de murar som stänger ute människor och vara delaktiga i att skapa medmänskliga och interkulturella samhällen.

Den förändring våra vänner i Ung i Sverige och Vi skapar Medvind lyckats med hittills bidrar till ett medmänskligare samhälle för oss alla.

Nu firar vi tillsammans att kärleken segrat och att vi alla tagit ett viktigt steg mot en mer medmänsklig flyktingpolitik. Kom med du också!

– Vi är inget vanligt glassföretag. Ben and Jerry’s grundades av två aktivister, och vi har alltid tagit ställning i olika frågor. I det här fallet tycker vi att det är viktigt att stå upp för en mer human flyktingpolitik, eftersom vi anser att det är en av de avgörande frågorna för vår tid, säger Soledad Piñero Misa, en av cheferna för Ben & Jerry’s i Sverige, till Aftonbladet.

Den rutinerade antisvenska aktivisten och Ben & Jerrys-chefen Soledad Piñero Misa. Foto: Antonia85 (CC-BY-3-0).

Nu har det dock visat sig att Soledad Piñero Misa, en av cheferna för Ben & Jerry’s i Sverige, är sambo med talespersonen för afghanernas aktivistorganisation Ung i Sverige, Fatemeh Khavari. En fråga man skulle kunna ställa sig är om det är rimligt att judisk-amerikanska glassföretag ska tillåtas påverka opinionen i Sverige på detta uppenbara sätt.

Detta är långt ifrån första gången Ben & Jerry’s, som grundades av judarna Ben Cohen och Jerry Greenfield, gör politiskt korrekta och antivita ställningstaganden. Bland annat har man tagit ställning för afroamerikanen Barack Obama. De har även skänkt pengar till International Rescue Committee (IRC) och den antivita appen ”Welcome App”

Källor:
Ratsit
Aktivistiskt ledarskap gör att det omöjliga blir möjligt– 9 000 nya möjligheter! Hoppa på kärlekståget med oss!
Har politiker mutats? Ben & Jerry-chef är sambo med afghanledaren Fatemeh Khavari

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

Alltså, hur i helvete hamnade Fatemeh Khavari hemma hos chefen på Ben&Jerrys … Fatemeh framstår mer och mer som någon slags utsänd Agent och hela Afghan grejen extremt detaljplanerad… Soledad verkar vara en viktig skattemedels sugande spindel i kommunistnätet helt utan altruistisk spärr, så kanske inte särskilt förvånande. ”Soledad har goda referenser från uppdragsgivare som Scandia, Regeringskansliet, Unicef, Vattenfall, Fairtrade, Botkyrka kommun, Rättvisemärkt, Sida, Volvo, Lärarförbundet, Södertörns Högskola, Diskrimineringsombudsmannen, Konsthögskolan, Anna Lindhs minnesfond och RFSL.” ”2017 anlitades hon som Social Mission Manager hos Ben & Jerry’s.” Social Mission Manager :D http://www.mameluck.se/soledad-pinero-misa/ Skulle även gissa att hon ligger och drar in… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

”Kärleken” har segrat – svenne betalar: 90 000 000 000:-

Enligt beräkningar som både norska och svenska staten gjort kostar en ”svårintegrerad” invandrare från tredje världen 10 miljoner kronor under sin livstid i Norden. Snittkostnaden för samtliga ”flyktingar” som kom till Sverige 1983-2015 ligger på ”bara” 6 miljoner per skalle.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  Karl A

Utöver detta, har vi det mentala samt fysiska lidande Svenskarna dagligen får utså, och som aldrig kommer kunna mätas i shekels.

Lisa
Nybörjare
Lisa
2 år sedan

Här kommer omedelbart misstanken att globalistföretaget Unilever, som har kopplingar till Ben och Jerry, på något sätt påverkat politikerna om de 9000 afghanerna.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Nån som vet vad det finns för olika smaker på judeglassarna?

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl A

massa ihopklafsat skit, kakdeg jordnötssmör och annan amerikansk ”mat”

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Tvålsmak, cyklon-light sorbet i lampskärmar, en variant på den nazistiska 88:an som heter ”6 miljoner” eller ”Anne F; jag och min min Nogger black”.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Som jag har sagt hela tiden, den transsexuelle, transvestiten Fatemeh Khavari är, som alla med ögon kan se, en utklädd karl. Dessutom, vad gäller peddoflatan (hon är 41 och afghanen 17-18), både Piñero och Misa är vanliga sefardisk-judiska efternamn.

Jisses, de här två vinner ju massor av äckelpoäng!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Skulle aldrig köpa en glass av dessa judiska utsugare.Man måste till varje pris bojkotta judarnas företag då dessa generellt gynnat mångkulturen.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Alltfler ifrågasätter glassaktivisten Khavaris könsidentitet och ålder. Det rör sig enligt Flashback om en 25-årig androgyn man.