Judiska tidningens skräck: ”Fascister äter ekologiskt”

LÖGNPRESSEN. ”Från Chicago till Sverige har bondemarknader blivit ett överraskande slagfält mellan extremhögern och deras motståndare”, skriver den judiska tidningen The Daily Beast. Man citerar även den svenska ”nazistexperten” Helene Lööw som bekräftar att svenska nationalsocialister föredrar ekologisk mat framför McDonalds och är ”trevliga och pratsamma”.

I ett stort uppslag i The Daily Beast – som ägs av det judiska holdingbolaget IAC – konstaterar man upprört att så kallade fascister föredrar att äta ekologisk mat. Artikeln inleds med att man hänger ut en familj som brukar sälja sina egna ägg och grönsaker på en bondemarknad i Bloomington, Indiana.

När det blev känt att paret tillhör den nationalistiska organisationen Identity Evropa startade vänsteraktörer på samma marknad en kampanj för att sparka ut dem därifrån, skriver den judiska tidningen.

”Duellen på bondemarknaden är inte den första av sitt slag”, konstaterar man vidare. ”Från Chicago till Sverige har bondemarknader blivit ett överraskande slagfält mellan extremhögern och deras motståndare. Extremhögerns förkärlek för dessa marknader spelar in i en större del av ett fascistiskt narrativ som idealiserar det lantliga livet och demoniserar den ’degenererade’ urbana livsstilen. Kontrasten försöker att framhäva vit supremacism som ett renare alternativ”.

För ändamålet citerar man den svenska så kallade nazistexperten Helene Lööw, som förra året i New York Times hade följande att säga om att nationalsocialister i Sverige föredrar hälsosam mat framför skräpmat:

— Jag har knappt träffat någon från dessa rörelser, varken de gamla eller de unga, som inte serverar mig organisk mat, och undervisar mig om farorna med skräpmat, farorna med McDonalds.

— När människor möter dem i verkliga livet lever de inte upp till mediabilden. Människor blir överraskade. De är trevliga, de är pratsamma, de erbjuder dig god mat, fortsätter hon.

Exakt hur många nationalsocialister som i verkligheten har serverat Helene Lööw ekologisk mat är dock oklart.

Källa:
In public they sell organic vegetables. In private they join white supremacist groups. Now activists are pushing back.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
nordboRokvikenLottaKlausDissident Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Dissident
Medlem

Giftig mat (dvs all mat man äter idag som inte är ekologisk), med dess ogräsmedel och insektsmedel osv, är ett av flera olika sätt som New World Order / Illuminati / det övre frimureriet (olika namn för samma sak = de globala storbanksfamiljerna, som utgörs av en grupp som man inte får nämna högt, därav brukar jag istället säga ”de Onämnbara”) gör oss sjuka (dvs långsamt dödar oss) på, och gör oss lägre intelligenta genom. Googla och läs valfria artiklar, t o m i vanlig mainstreammedia, om hur ”vanlig” (= giftig) mat sänker vår intelligens. Är det förresten inte det… Läs mer »

Dissident
Medlem

I länken som angavs här ovan, https://www.nordfront.se/youtube-i-ny-censurkampanj-stanger-ner-hat-och-konspirationsvideor.smr

…så vart det fel. Det är min kommentar under själva artikeln som åsyftas att ni ska läsa.

Här är direktlänken till kommentaren:

https://www.nordfront.se/youtube-i-ny-censurkampanj-stanger-ner-hat-och-konspirationsvideor.smr#comment-34638

Dissident
Medlem

”Googla och läs valfria artiklar, t o m i vanlig mainstreammedia, om hur ”vanlig” (= giftig) mat sänker vår intelligens.”

Direktsök-länk:

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pesticides+in+food+lowers+iq

Lotta
Medlem

Intressant!

Dissident
Medlem

”Till skillnad mot mångas bild av Valhalla och Midgård, så är det faktiskt så att Midgård beskrivs i urkunderna som att vara i världens mitt, och ordet Valhalla etymologiskt har att göra med underjorden osv.”

RÄTTELSE: jag råkade skriva ”Midgård” av misstag (två gånger också). ”Asgård” ska det ju givetvis stå.

Klaus
Medlem

Utan tvekan: Fascister är vettiga människor. Det bekräftar judar med kritiken. Illuminati-judarnas önskat befolkningen är dum, pervers, narkotikaberoende.

Rokviken
Medlem

Numera NWO-GMO-MacDonalds. Ett tips:
http://www.metabolhalsa.se/

Att börja odla som kryddväxter till mer avancerat som kålväxter. Potatis är bland det enklaste. Gör egna hamburgare av svenskt högrevskött.

nordbo
Medlem

Det har nog hänt de flesta att man greppat en ”cheese”
hos Mc donalds .. ok (även om det sker extremt sällan)
Detta globalistkök använder inte svenskt kött (0%) överhuvudtaget i sina hamburgare.

Rätta en om man har fel nu men jag skulle inte bli ett dugg förvånad om man blandar ut kötthalten med maskar för att uppehålla denna mängd som slängs hela tiden – är väl max 2 timmar en ”cheese” får ligga färdig innan den slängs osv .. brr .. urk