Judiska skådespelerskan Frances Fisher uppmanar till raskrig

JUDISK RASISM. Den judiska skådespelerskan Frances Fisher gjorde ett inlägg på Twitter där hon uppmanade till raskrig. 

Foto: Twitter

”De vill ha ett raskrig. Vi kommer att ge dem ett raskrig. Jag är med #BlackLivesMatter. Vi kommer att vinna. Det är vår plikt att slåss för vår frihet. Det är vår plikt att vinna. Vi måste älska varandra och stötta varandra. Vi har ingenting att förlora utom våra bojor. – Assata Shakur

Så skrev den judiska skådespelerskan Frances Fisher på Twitter efter att afrikanen George Floyd dog i måndags. Fisher specificerar inte vilka det är hon kommer att starta ett raskrig mot, men allmänheten har tolkat inlägget som att det är vita människor hon åsyftar.

Hon uppger vidare att hon i raskriget kommer att ställa sig på den svarta befolkningens sida. Den senare delen av Fishers tweet är ett citat från den svarta kommunisten och mördaren Assata Shakur.

”Jag raderade min tweet från i tisdags för att jag insåg att jag hade fel och att jag lät min ilska ta över. Jag ber världen om ursäkt för detta”, skriver Fisher på torsdagskvällen för att ursäkta sitt tidigare utspel.

Många har reagerat starkt på judinnans uppmaning och kritiserar henne öppet på Twitter.

”Jag skrattar ihjäl mig åt alla er som säger ’vi förstår’. Hur förstående hade ni varit om någon hade uppmanat vita människor att starta ett raskrig? Ja, det var det jag tänkte”, svarar en användare på inlägget.

”Vi glömmer inte. Du är nästa” varnar en annan användare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Harald says:

    Den jäveln njuter nu när kaosafrikanerna raskrigar. Visar helt öppet att det är hennes jävla stam som är orsaken. Lika mycket som BLM är en terrororganisation skapad och finansierad av hennes folk.

    Tro fan inte vi ska slakta några afrikaner!. Vi vet exakt vilka som är våra fiender. Allas fiender. Minns vilket folk som köpte slavar av afrikanska slavägare i Afrika och ”importerade” dom stackars slavarna till Amerika!.

    Brinn brinn för alltid jävla avskum. Du och dina kumpaner. Fan va arg jag blir.


  • Lämna ett svar