”Judiska institutioner bör klassas som skyddsobjekt”

JUDISK MAKT. Efter attacken mot en synagoga i Pittsburgh i lördags kräver nu judiska centralrådet i Sverige att staten tar ett mycket större ansvar för att skydda judiska institutioner i landet.

Malmös synagoga.

I en artikel på DN Debatt skriver styrelsen för Judiska centralrådet i Sverige att det är statens ansvar att skapa trygghet för landets judiska befolkning. Utgångspunkten är lördagens attack mot en synagoga i Pittsburgh i USA där elva människor dödades.

Efter att ha beskrivit händelserna i Pittsburgh påstår Judiska centralrådet: ”Internationella undersökningar har visat att Sverige är ett högriskland för terrorattentat mot judiska institutioner”. Utan någon hänvisning till dessa påstådda ”internationella undersökningar” och utan att förklara vad begreppet ”högriskland” innebär ger man dock ett par exempel på den hotbild judar upplever:

Sverige har inte varit förskonat från allvarliga antisemitiska attacker … Tidigare i år nåddes vi av nyheten att den judiska föreningen i Umeå inte fortsätter sin verksamhet på grund av att medlemmarna inte känner sig trygga … Det var aktioner från nazister som ledde till stängningen av Judiska föreningen i Umeå.

Som Nordfront tidigare har rapporterat om bestod ”terrorattacken” mot synagogan i Umeå av ett par uppsatta klistermärken med för judar stötande innehåll. Judiska föreningen i Umeå påstod även att hakkors sprejats och att fönsterrutor slagits in, men varken föreningen själv, polisen eller journalisterna kunde visa några bildbevis på att detta verkligen hade inträffat.

Sedan övergår Judiska centralrådet i artikeln till att förklara att judar är särskilt diskriminerade av staten just här i Sverige. Här måste till exempel judiska församlingar lägga ut mellan 25 och 50 procent av sina medlemsavgifter på sin egen säkerhet. Utan att nämna att detta är ett självklart åtagande som alla föreningar och religiösa samfund har så framhåller man istället judarnas unika utsatthet:

Den judiska befolkningens säkerhetssituation liknar inte hoten som andra religiösa eller etniska grupper upplever. [Det] finns inte några andra minoriteter som är hotade av statsunderstödda internationella terroristorganisationer på samma sätt som den judiska befolkningen.

Inte heller här förklaras närmare vilka dessa ”internationella terroristorganisationer” skulle vara eller hur de har utgjort något reellt hot mot judar i Sverige. Såvida man nu inte menar att det var dessa som agerade i samband med branden för en tid sedan i ett radhus i Lund tillhörande en judisk fritidspolitiker eller som satte upp stötande klistermärken i Umeå.

Utan blygsel eller sinne för proportionalitet ställer artikelförfattarna sedan följande krav:

Den speciella situation som vi judar lever under anser Centralrådet bör innebära att staten hanterar denna situation i särskild ordning genom att se till så att det finns polisbeskydd.

Den kraftigt försvagade svenska polisen, som idag tvingas lämna stora delar av glesbygden och de mindre städernas stadskärnor helt utan polisbeskydd, förväntas alltså erbjuda en ”särskild ordning” med garanterat polisbeskydd för alla landets judar och judiska institutioner.

I avslutningen på artikeln skriver centralrådet att ”judiska institutioner bör klassas som skyddsobjekt”, vilket innebär att de bör få samma skyddsstatus som kungahuset och regeringen.

Källa:
”Staten måste ta ett större ansvar för att skydda judar”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PierreKlaus_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Helt uppenbart att dessa judar anser att de äger landet. Själv skulle jag vilja klassa dessa institutioner som rivningsobjekt istället, som bör sprängas i luften på kontrollerat manér så snart som möjligt.

För övrigt otroligt hur judarna kan beskriva sig själva som offer för diskriminering, när de är den grupp som har den absolut mest privilegierade ställningen i rättsväsendet. Vad det gäller t.ex. HMF så utdöms sällan fängelsestraff – så länge man inte talar om judar, för då tycks istället sex månaders minimistraff gälla som regel.

Klaus
Medlem

Först och främst måste svenska barn, svenska tjejer och det skattebetalande svenska folket skyddas av staten, dvs av svenska politiker, polis, militär, domare, mot invasorer och främlingar som judar.
Judar är själva skyldiga till antisemitism. Det är judarnas Talmud-politik, perversitet, världsherravälde, folkmord, lögnar, krig. Det är därför att den katolska kyrkan (när den var kristen) fördrev judar från Spanien. Reformatorn Martin Luther försvarade först judar men efter han hade själv läst Talmud blev han ”antisemit”, dvs han var strikt mot judar. Protestanter (och katoliker) är idag judarnas vänster marionetter.

Pierre
Medlem

Och kom ihåg gott folk, alla helgonförklarade barn är barn som blivit ritualmördade av judar.