Judiska DN vill inskränka på yttrandefriheten för att skydda hatade politiker

INRIKES. Den judiska tidningen Dagens Nyheter vill ytterligare inskränka på yttrandefriheten för att beskydda hatade politiker.

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.

Tidningen Dagens Nyheter, som ägs av den judiska Bonnier-klanen och vars chefredaktör är den globalistiske juden Peter Wolodarski, vill inskränka ytterligare på yttrandefriheten.

I en osignerad ledare ger tidningen flera exempel på hur av folket hatade politiker får utstå negativa – men inte olagliga – kommentarer på sociala medier och hur detta måste stoppas.

”[…] frågan är om vi inte redan har alla motmedel i våra händer och bara behöver bli bättre på att använda dem. Polis och åklagare måste bli effektivare i jakten på människor som gör sig skyldiga till förtal och olaga hot på nätet. När hoten riktar sig mot ledande politiker är de en form av terrorism” hävdar tidningen som verkar åberopa ett nytt eller utvidgat Näthatsgranskaren, vilket är en svenskfientlig angivarorganisation som leds av djurplågaren Thomas Åberg och som dömt hundratals svenskar för ”hets mot folkgrupp” efter att de använt sig av sin grundlagsskyddade yttrandefrihet.

DN menar vidare att sociala medier givit utrymme åt människor att framföra sina egna – till systemet diametrala – åsikter, något som ”gör det lättare för hatare att finna varandra och pumpa upp varandras ilska till bristningsgränsen” menar tidningen.

Trots att Bonnierkoncernen gör allt för att motarbeta, förtala, ljuga om och hetsa mot oppositionella Nordiska motståndsrörelsen, ondgör de sig över att fri debatt på sociala medier kan förhindra människor från att engagera sig politiskt ”om det innebär att vara ständig måltavla för trakasserier och rena dödshot även mot familjemedlemmar”.

Källa:
Dra av masken från näthatarna och trollen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
1 år sedan

En jude talar om att ”dra av masken” på sina kritiker? Vet inte denne jude att man redan på 30-talet drog masken av hans folk?

comment image

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  _DH_

”- Du hast dabei ein schönen Ball. Wie heist du denn?
”- Elsie Beckmann.”

”-Du har en fin liten boll där, vad heter du, lilla vän?”
”- Elsie Beckmann.”

comment image

I en tysk stad mördas småbarn brutalt. Vem är den skyldige?

comment image

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  _DH_

Juden László Löwenstein (Peter Lorre) i ”M – En stad söker en (judisk) mördare”

comment image

Sverker
Sverker
1 år sedan
Reply to  _DH_

Wunderbar! Den teckningen går till samlingen :-)