Judisk restaurangägare angripen av sina egna för rasblandning

USA. En judisk restaurangägare i New York hävdar att han blir utsatt för utpressning av lokala rabbiner för att hans fru inte är judisk.

Dimitry Berezovskiy, ägaren av kosher-restaurang i grannskapet i New York, har stämt judar i samhället som han menar försöker pressa honom ut ur restaurangbranschen. I stämningen hävdar Berezovskiy att husägaren Moses Marx, tillsammans med det lokala judiska rådet, ska ha spridit falska rykten om att han ska ha förlorat sin kosher-certifiering i ett försök att få honom att gå i konkurs. Vidare hävdar restaurangägaren att Marx med stöd av lokala rabbiner ska ha försökt kasta ut honom ur lokalen när de upptäckte att han var gift med en icke-judisk kvinna.

För att mat ska vara kosher måste den vara i linje med judiska matregler och för att vanliga matvaror som kunna kosher-certifieras krävs det godkännande av en rabbin. Kosher-certifieringen är en miljonindustri i USA och har flera gånger kritiserats för att vara bedrägerier och en judisk skatt på matvaror som huvudsakligen säljs till icke-judar.

Se en film om kosher-certifiering nedanför:

Källa:
Jødisk restauranteier angrepet av sine egne for raseblanding

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RokvikenKarlSigfridKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Efter jag har sett videon ”Jewish Kosher Tax Scam” måste jag konstatera att den vita rasen blev fördummad, svag och feg. Och varför? Det finns för mycket avund och svartsjuka bland dem. Judarna är de som tar hem spelet.

Karl-Путин A
Medlem

Det är snarare så att det finns allt för mycket ärlighet och godtrogenhet bland oss (vita) människor. Hade vi varit uppfostrade med modersmjölken att hata allt ickevitt och parasitera på dem, så hade vi behärskat världen. Men en sån värld vill vi (vita) människor inte ha och då går det som det går.

Sigfrid
Medlem

Judarna har alltid vetat hur man ska lura folk på pengar när ska gemene man inse det.

Karl-Путин A
Medlem

Juden får väl vara glad att han bara utsätts för utpressning av andra judar för sin rasblandning. Åker han ”hem” till Israel med sin shiksa kommer äktenskapet att ogiltigförklaras och han kommer att åka i fängelse.

Karl-Путин A
Medlem

Juden serverar kebab på sin sylta. Inte för att jag är någon expert på kebab, men det låter inte särskilt kosher i mina öron. Fast frågan är väl snarare vad det är för skillnad på kosher och halal.
comment image

Rokviken
Medlem

Interna problem. Oy vey!