Judisk politiker: Inga barnbidrag för finländare!

Den avgående viceordförande för Samlingspartiets ungdomsförbund i Finland, Saul Schubak, krävde nyligen att barnbidraget borde slopas eftersom det uppmuntrar ”svagare individer” att skaffa flera barn. I en Facebook-diskussion påstod han att det endast är narkotikamissbrukare och alkoholister som drar nytta av barnfamiljernas inkomstöverföring. I sin kommentar skrev han även att föräldrar som behöver stöd inte kan erbjuda ett bra liv åt sina barn. 

Schubaks Facebook-uttalanden skapade en stor skandal och negativa reaktioner i Finland. Två av samlingspartiets unga riksdagsledamöter krävde hans avgång på grund av kommentarerna om barnbidraget.

Schubak har gjort andra uttalanden som fått finnar att ifrågasätta om denne högljudde jude från Samlingspartiet verkligen tror själv att han arbetar för finska folkets väl med sin politik. På sin blogg kallar han expresslånen ”en av de mest lovande innovationerna i den finansiella sektorn”. Han jämförde även en genomsnittlig låntagare med ett företag som tar lån. Tydligen ser han inte så stor skillnad mellan en människa och ett företag.

På sin blogg citerar Schubak sin raslige broder och fadern till anarko-kapitalismen, Murray Rothbard. Kort sammanfattat borde staten, enligt Rothbard, lämna över makten till dem som har pengar att kontrollera sig själva och andra. Rothbard har till exempel sagt att ”kapitalism är det största uttrycket för anarkism, och anarkism är det största uttrycket för kapitalism”.

Idén om ”lika möjligheter”, som lite mer moderata medlemmar av Samlingspartiet stödjer, kallar Schubak för ”socialism light”. Även statsministern och Samlingspartiets ledare, Jyrki Katainen, är för vänster för Schubak som starkt motsätter sig nedskärningar av lön för företagsledare.

Saul Schubak är före detta assistent åt Kimmo Sasi i parlamentet. Kansallinen Vastarinta skrev om Sasi i januari när han deltog i ett möte som diskuterade grundandet av ett antirasistiskt Expo i Finland.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nationell says:

  Bättre om de finska myndigheterna istället drar in barnbidrag för judiska och andra kulturberikande familjer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +50 (av 52 röster)
 • Adolf says:

  Dessa Cabal folk bör på ren svensk ha en fot i arselet ,och skaffa sej ett gediget riktigt arbete, med det menar jag fysiskt arbete, som har byggt upp våra länder, än att blåsa folk med sina monopolpengar utan Värde ,skicka han på ett stenhuggarläger utan skyddsglas ögon i finska lappmarkerna .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 16 röster)
  • UngPå90talet says:

   Varför skulle man vilja att de arbetade här, ens med straffarbete? (Hur humoristiskt det än vore att se gapiga respektblattar, kat-tuggande somalier och gnälliga judiska Woody Allen-kopior i ett stenbrott.)

   Det enda ställe jag vill skicka dem(som även är det straff alla främlingar räds mest av allt)är hem till deras egna skitländer, utan något som helst stöd från det vita västerlandet.

   Mvh

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Min personliga misstanke är att denne helt enkelt drabbats av en kraftig hjärnskada. Inget är således nytt under solen här. Han bjöd i alla fall undertecknad på ett gott skratt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 13 röster)
 • stolt finsk nationalist says:

  Kanske man skulle ta och föreslå åt staten att dra bort bidragen till svartingarna som tycks finnas överallt här i södra finland! Man blir riktigt mörkrädd eftersom det blivit så svart på den senaste tiden!

  Halla-Aho till regeringen!!
  Vi skall nog snart se en ännu värre jytky än i förra valet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Veritas says:

  Jag envisas. Jag SKA innan jag dör hitta en jude vars aktiviteter och beteende sammanfaller med de europeiska folkens intressen. Det bara måste finnas åtminstone en någonstans i världen. Jakten fortsätter…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
 • Molly says:

  Svaga Finländare kunde ju vara alla invandrare, herr Schubak.

  Men tyvärr, så lyssnar inte många på dig i detta land.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Revolutionären says:

  Aha. Så juden vill om man talar klartext sänka nativiteten hos det finska folket, men samtidigt höja den hos rasfrämlingar som befinner sig i Finland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Ernst says:

  Men var tror ni pengarna till bidrag kommer ifrån? Statens ”gåvor”/”bidrag” kommer från indrivna skatter eller penningtryckeri (inflation), eller statslån (som är uppskjutna skatter eller uppskjuten inflation, plus ränta). Staten producerar ingenting.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -4 (av 4 röster)
  • Vi vill befria vårt folk från ränteslaveri. Det kommer inte hända så länge judarna kan kontrollera centralbanken, vilket de kan när den är privat. Du inser väl att Federal Reserve är privat, så varför skulle staten vara boven i dramat? Riksbanken i Weimarrepubliken var också privat, när hyperinflationen slog till. Penningvolymen måste vidare justeras efter produktionen i landet, det vill säga svenskarnas och de nordiska folkens arbetskapacitet.

   Varför skulle vi dessutom inte vilja ha barn-bidrag, för att de kommer från indrivna skatter? Det är ett medel för att höja nativiteten. Marknaden är irrelevant.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 12 röster)
   • Ernst says:

    Federal Reserve skulle såklart inte existerat om det inte var på mandat av den amerikanska staten. Så det är klart att staten är en bov i det dramat eftersom det är staten som möjliggör dessa kriminella element att bedriva sin kriminalitet? Det är stat och storkapital hand i hand för att plundra de produktiva krafterna genom att skapa dollars ur tomma intet och genom våld tvinga amerikaner att handla med dessa dollars samt genom våld tvinga dem att betala inkomstskatt som indirekt går till FED.

    Generellt angående välfärd:
    För medelklassen innebär ”välfärd” förenklat att dessa betalar in a; och får tillbaka a-x-y-z där x är vad statens byråkrati kostar; där y motsvarar den eventuella avkastning a skulle ha givit om familjen själv fick investera de beslagtagna pengarna som de önskade; och där z motsvarar det som ”omfördelas” till de lägre skikten och till vissa i samhällets överskikt.

    För de lägre skikten innebär ”välfärd” att de kan parasitera på andra människors arbete.

    Också för stora delar av de övre skikten innebär det möjligheten till parasiterande genom att vissa företag blir räddade och subventionerade av staten (”stimulanspaket”, ”rekonstruktioner”, ”bailouts” m.m.). Parasiterandet i överskiktet är förvisso värre än parasiterandet i de lägre skikten (både moraliskt och ekonomiskt). Men två fel blir inte ett rätt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -4 (av 8 röster)
    • Gunnar says:

     Jag får anarko-kapitalistiska vibbar av dig, Ernst.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +3 (av 5 röster)
     • Ernst says:

      Är det inte bättre att argumentera i sak istället för att jag då ska komma dragandes med Kommunistiska manifestet http://www.marxists.org/svenska/marx/1848/04-d037.htm och säga att jag får kommunistvibbar av välfärdstänket? (Välfärdsförespråkare förespråkar alltid åtminstone 4 av manifestets punkter: stor inkomstbeskattning, statligt transportväsende, statlig skola och en riksbank. Oftast också inskränkningar i arvsrätten och viss planekonomi, alltså ytterliga 2 punkter av totalt 10. Statlig sjukvård och omsorg finns inte ens med i KM för övrigt).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Vi födde fler barn innan barnbidraget infördes än efter. Barnbidraget är bara ytterligare ett påfund för att göra oss beroende av byråkrater och politiker, för att göra oss till klienter, för att kröka våra ryggar och göra oss till valboskap.

  Nu kan det vara att den allmänna pensionen och feminismen i förening som raserade det svenska barnafödandet. Men barnbidraget har inte löst problemet. Det är fel väg att gå.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Mattias says:

  Om barnbidraget ligger på likmnande nivåer i våra länder så är det summan knappast ett incitament för att skaffa fler barn än man tänkt. Är inte riktigt med på hur han tänker där.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Fredrik says:

  Kan vi inte bara abortera Saul Schubak?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Ernst says:

  Rothbard kallade sig ”racialist” och var polare med Duke.
  http://www.lewrockwell.com/rothbard/ir/Ch5.html
  http://holocaustcontroversies.blogspot.se/2010/07/murray-rothbard-lew-rockwell-and.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *