Judisk organisation erkänner att folkutbytet är planlagt

USA. Sionistorganisationen SPLC erkände nyligen under ett föredrag att det demografiska folkutbytet av vita i USA har varit planerat sedan länge.

Det var under ett föredrag med den judiska organisationen Southern Powerty Law Center (SPLC) i Lexington i Virginia som en representant för organisationen öppet pratade om folkutbytet som är på gång att bli en verklighet i USA. Föredragshållaren berättar bland annat vita kommer att bli en minoritet i USA inom 20 år, att folkutbytet kommer att få katastrofala följder och att det varit planerat sedan länge.

De dolda inspelningarna gjordes av en provit aktivist och nu finns nu tillgänglig för allmänheten att se.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RichardFredrikaJan Hjelm*Db* Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Jaha.

Som vi vet sedan start.
Kroknäsans plan för att leda oss i fördärvet.
Att underminera och plantera sjukligheter hos de vita.

Det är bra att vi finns. NMR, som motpol och arbetar mot deras intressen.

Jan Hjelm
Medlem

I Sverige verkar den ökända Barbara Lerner Specter för samma sak.

Fredrika
Medlem

Inte bara USA. Europa också, som vi ser nu i Reinfeldts, Moderaternas och Eliassons Sverige. Dags att sluta vara trevliga. Det finns ingen anledning att behålla en god ton när vi är utsatta för folkmord.

Richard
Medlem

Tja, vi får se om bögen rent sakt har rätt, har en stark känsla för det motsatta. När vi väl sedan har befriat norden så är det inte direkt som vi kommer vänta på ett USA/NATO anfall där de ska återinföra (((demokratin))). Det enda sättet att kunna säkra Europas framtid är genom att styra upp USA…