Judisk mediekoncern ska stoppa Nya tiders deltagande på Bokmässan

JUDISK MAKT. Nyligen blev det klart att den oppositionella tidningen Nya tider kommer att ställa ut även på årets upplaga av Bokmässan i Göteborg. Den judiska Bonnierkoncernen har dock avslöjat att man gör sitt bästa för att hindra konkurrenten från att ställa ut i år.

Juden Carl-Johan Bonnier är styrelseordförande för Bonnierkoncernen som nu återigen försöker stoppa sin konkurrent Nya tider från att delta på Bokmässan i Göteborg.

I mars kunde Nordfront rapportera att det blev klart att den oppositionella och invandringskritiska tidningen Nya tider kommer att få ställa ut även under årets upplaga av Bokmässan i Göteborg. Från Bokmässans sida gav man slutgiltigt klartecken efter att Nya tider godkänts av en granskande panel med ”experter på högerextremism”.

— Deras granskning hittade inga direkta kopplingar till våld, eller något annat som är olagligt i Sverige. Eller att någon av tidningens ledande personer gjort sig skyldig till brott, som hets mot folkgrupp. Granskningen visade även att tidningen inte skrivit något som strider mot svensk lagstiftning, förklarade Bokmässans vd Maria Källsson.

Nu har dock Expressen avslöjat att deras ägare, den mäktiga Bonnierkoncernen, försöker sätta press på Bokmässan att ta tillbaka beslutet och porta konkurrenten Nya tider från mässan.

— Vi delar inte Bokmässans åsikt just nu, vi vill inte ha Nya Tider på plats, säger Håkan Rudels, Bonnierförlagens vd och fortsätter:

— Vi har ju pratat med mässan länge om det här, senast förra veckan hade vi ett flera timmar långt möte med dem om detta, och vi har haft mängder med telefonsamtal med dem efter avslöjandet.

”Avslöjandet” i fråga är Nya tider-medarbetaren Sanna Hills medverkan i Bechir Rabanis projekt Megafonerna, som nyligen publicerade en film där man gick hem till Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och Expressenjournalisten Diamant Salihu för att ställa frågor kring journalistisk etik.

Filmklippet i fråga har inom mainstreammedia i allmänhet och av Bonnier och Expressen i synnerhet utmålats som både ”antidemokratiskt” och hotfullt, trots att aktionen var ett svar på att Mattson strax innan beordrade Salihu att konfrontera Granskning Sverige-medarbetaren Fabian Fjälling på liknande sätt i hans hem.


Filmklippet där Bechir Rabani och Megafonerna försöker konfrontera Thomas Mattson och Diamant Salihu i deras hem.

Enligt Håkan Rudels finns i dagsläget inga planer på att Bonnier ska ställa in sin egen medverkan på Bokmässan, men poängterar att det inte är uteslutet beroende på ”hur saker och ting utvecklas här framöver”.

På fråga ifall det är problematiskt när en mäktig aktör som Bonnier använder sitt inflytande för att försöka stoppa en liten aktör och tillika konkurrent från att ställa ut på Bokmässan svarar Rudel:

— Den viktigaste slutsatsen som man kan dra av det här är att det är väldigt komplext. Som mässan ofta påpekar har Nya Tider å ena sidan yttrandefrihet. Men samtidigt måste vi se till vilken typ av verksamhet vi bedriver. På Bonnierförlagen bedriver vi ett publicistiskt arbete, och i och med det behöver man stå för någonting, det går inte bara att säga vad som är lagligt och inte lagligt. Och då får man på driva de frågor som man tror på, säger han.

Bonnierkoncernen grundades av juden Albert Bonnier 1837 och har sedan dess skaffat sig en allt starkare dominans inom det tryckta ordet i Sverige. Under de senaste åren har man expanderat och köpt upp flertalet lokaltidningar ute i landet och inom vissa områden i Sydsverige har man kommit att skaffa sig något som närmast kan liknas vid ett monopol vad gäller nyhetsrapportering. Än idag håller Bonnierfamiljen ett starkt grepp om koncernen och representeras av koncernens styrelseordförande Carl-Johan Bonnier.

Expressen är en av Bonnierkoncernens flaggskepp inom den nationella lögnpressen. Tidningen har karaktären av en politisk propaganda- och skvallertidning, ökänd för förföljelse och trakasserier av svenskar med oppositionella åsikter. Det andra flaggskeppet är Dagens Nyheter, som har en mer ”seriös” framtoning och som leds av juden och krigshöken Peter Wolodarski, vars inflytande över Sveriges medielandskap sträcker sig så långt som till public service och SVT. Detta visade sig inte minst i samband med att Wolodarski bereddes utrymme att läxa upp ansvarig utgivare för SVT:s nyhetsprogram Aktuellt i hans eget program och under direktsändning efter att han hade tillåtit Nya tiders chefredaktör Vavra Suk att på ett opartiskt sätt försvara sin rätt att delta på förra årets upplaga av Bokmässan.

Källa:
Bonnierförlagen: Vi vill inte ha Nya Tider på Bokmässan

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

19 Kommentarer till "Judisk mediekoncern ska stoppa Nya tiders deltagande på Bokmässan"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Timmermansordern
Gäst
Nybörjare
Timmermansordern
Finansmannen Mats Qviberg gick i februari in som ägare i Metro via investmentbolaget AB Custos. I en krönika i dagens SvD Näringsliv går krönikören Malin Ekman till frontalangrepp mot finansmannen (tillike en secret society medlem)Mats Qvibergs förvärv av tidningen Metro. Hon skriver att journalistiken tycks aldrig förr ha varit så sårbar: Runtom i världen söker politiker och populistiska krafter underminera dess legitimitet. Då är det viktigt att fråga sig: vilka vill äga medier och varför? https://anthropocene.live/2017/04/01/elefanten-i-main-stream-medias-finrum/ SvD:s krönikör ifrågasätter Qvibergs avsikter med köpet av Metro och frågar sig vilka hans incitament är? Hon menar att journalismens trovärdighet bygger på oberoende,… Läs mer »
lennart gustafsson
Gäst
Nybörjare
hej på er alla ,jag vill i detta nu rekommendera en mycket bra bok skriven av Nikola Majstrovic och den heter MAKTEN-PRESSEN-OCH DET FRIA ORDET den handlar om Bonnier och deras övertagande av media.Bonnier dessa självgoda …………..som med Sveriges självutnämnda representanter i våran riksdag har skapat en smygdiktatur och påstår att vi är världsmästare i demokrati,jag undrar hur i helvete Bonnier och riksdagen har rätt till våra ord och friheten att yttra oss.Vi har inte valt Bonnier att företräda det fria ordet ej heller packet i riksdagen har rätt att företräda oss.Det är endast kunskap från alternativmedia och enskilda författare… Läs mer »
En till vidrig skandal
Gäst
Nybörjare
En till vidrig skandal

Det är så sinnessjukt vidrigt att man kan få fängelse för att man har en annan åsikt än makten. Korrekt åsikt dessutom men oviktigt. Ännu sjukare att man kan få sitta i tio år och att folk på allvar tror att Tyskland är en ”demokrati”. Det finns så många smutsiga förbud i Tyskland att tom Sverige framstår som ett fritt paradis på jorden i jämförelse.
Hoppas att Iran, Ecuador eller annat Sydamerikanskt land tar emot honom och ger honom den värdiga ålderdom han förtjänar.

”To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticise”
https://www.flashback.org/t2832496p2

Punish Your Machine
Gäst
Nybörjare
Punish Your Machine

*kräks*

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Juden brukar lyckas med det mesta de företar sig. De har fått omkull Trump i Washington. De kontrollerar svenska folkets hjärnor. De har fyllt och förstört Europa med araber och negrer.

Om invandringsmotståndet i Sverige når 48%, så står Juden ändå i vägen och utestänger den folkviljan.

Jag ser bara kaos framför mig. Och det motstånd som kan göras, får göras utanför systemet, i försök att slå sig fria och isolera sig från Judens makt, och helt på egen hand bygga upp ett nytt samhälle från grunden.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Ja, alltså den teknologiska och högkulturella europeiska grunden har vi redan. Men den måste friställas från de lager av Judisk dekadens som lagts över den de senaste två århundraden, och återupprättas helt på nytt.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Ljudarna accepterar ingen opposition. Allt och alla ska stoppas, förbjudas, fängslas. Det är när de visar upp sitt maktmissbruk som deras gränslösa förtryck blir tydligt.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Deras fräckhet och arrogans, den måste vi se realistiskt på och värja oss emot.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

SD-ledamoten Anna Hagwall kritiserades hårt. Men hon tycks haft rätt?

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Klart att hon har rätt i sin kritik.

Bojkotta all agenda-journalistik
Gäst
Nybörjare
Bojkotta all agenda-journalistik
Klart hon har rätt, det är därför hon fick ”sparken” av (judefinansierade?) ledningen. Vi är många nu som sett igenom deras maktmissbruk. ”Idag har globalisterna via ägande och infiltration skaffat sig kontrollen över ca. 90% av västvärldens MSM, vilket inkluderar även svenska medier såsom SVT, SR, DN, SvD m.fl. som okritiskt papegojar deras propaganda. På detta sätt har MSM tappat sin historiska roll som granskare av makten, för att istället bli dess främsta megafon, det vi idag kallar agendajournalistik. Globalisterna har dock fått problem med propagandaapparaten eftersom nätet öppnat för nya fria mediekanaler som ofta ifrågasätter globalisternas planer. MSM har… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Sionisterna / judarnas / skendemokratins viktigaste verktyg är informationsmonopolet och våldsmonopolet.

Dessa främmande element som har tagit makten över grundstrukturer i det svenska samhället kommer givetvis att kämpa för att dessa monopoliserade strukturer skall bestå och fortsätta att vara i deras våld.

Deras hela makt bygger på monopol, statliga och privata sida vid sida.

Bonniersfären är en nyckelspelare inom det faktiska informationsmonopolet i Sverige.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Tidigare hade länstidningar en egen layout och identitet med ortens emblem och för övrigt mycket mer LEVANDE – idag ser dom exakt likadana ut förutom ortens initialer högst upp till vänster.

Olga
Gäst
Nybörjare
Olga

Svenska folket har alltid varit kuschat. Först av enväldeskungar och sedan av politiken (socialdemokraterna) och nu på senaste åren, av alla andra politiska partier.

Svenskarna har inte fantasi nog att inse detta, därför är landet lätt att lura.

Caesar sade: Bröd och skådespel åt folket.

Sant, ge svenskarna SVT, DN, Aftonslaskan, Expressen samt ett otal bidragsberoende landsortstidningar så har man då fullföljt Ceasars råd.

F.ö. anser jag att USA skall rensas från judar, så att vi äntligen kan få frid på denna jord.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Tyskland och Österrike är i praktiken sken- demokratier sedan flera decennier och nu är även ”sverige” det. Det känns verkligen i hjärtat att yttrandefriheten är borttagen. När jag växte upp hade vi yttrandefrihet!

Vestermans Korv
Gäst
Nybörjare
Vestermans Korv

Juden myser.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Ulf Johansson blev sparkad från SVT efter att ha släppt fram Nya Tider.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

DN-upprop: Över 100 författare bojkottar Bokmässan p.g.a. ”högerextrema Nya Tider”
http://www.skd.se/2017/04/21/over-100-forfattare-bojkottar-bokmassan/

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Vi vill inte ha Bonnier på bokmässan, vart kan man ringa och gråta så det här stoppas?
Fy fan vilka äckel..

wpDiscuz