Judisk maktrörelsen rasande över invandringskritisk österrikisk regering

UTRIKES. Efter att det invandringskritiska partiet FPÖ bildat en koalitionsregering med ett borgerligt parti har judiska politiker och organisationer gått i taket.

I oktober vann det borgerligt konservativa ÖVP det österrikiska valet med 31,4 procent med det invandringskritiska Frihetspartiet (FPÖ) strax därefter på 27,4 procent. För några dagar sedan släpptes nyheten att partierna enats om att bilda en koalitionsregering.

FPÖ, som grundades 1956 av Waffen SS-veteranen Anton Reinthaller, har tidigare varit i en koalitionsregering med ÖVP. Detta efter att FPÖ chockade världen med att bli näst största parti i 1999 års val. EU valde då att införa omfattande diplomatiska sanktioner gentemot Österrike på grund av partiets historia samt den dåvarande karismatiske partiledaren Jörg Haiders antiglobalistiska politik.

De senaste åren har dock FPÖ:s nuvarande partiledare Heinz-Christian Strache intagit en tydligt projudisk och proisraelisk hållning. Strache stöder nämligen Israels illegala bosättningar på palestinskt land samt har sagt sig vilja ”göra en Trump”, det vill säga flytta Österrikes ambassad från Tel Aviv till Jerusalem. Han har dessutom visat sig underdånig inför ”förintelse”-monumentet Yad Vashem.

Trots detta går nu judisk maktrörelsen ut hårt mot den nya österrikiska regeringen. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har sagt att Israel kommer att bojkotta FPÖ-ministrar och endast arbeta tillsammans med tjänstemän med lägre befattningar.

World Jewish Congress, vars representanter nyligen rest till Sverige i syfte att motarbeta Nordiska motståndsrörelsen, uttalar sig också om att de hoppas att den österrikiska regeringen ”följer en demokratisk linje som inte förvandlas till farlig populism”.

Källa:
Global Jewry attacks Austria’s new “far-right” government

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SigfridFredrikaKarlHenke HimmlärSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

WJC hoppas på att regeringen i Österrike följer en (((demokratisk))) linje med ofarlig populism. Judarna har en balansgång att vandra där man dels låter trycket pysa ut med de invandringskritiska partierna men samtidigt måste se till så att massorna inte vandrar vidare och upptäcker de större strukturerna.

Anders Jonsson
Medlem

JUDAR: Är dom världshistoriens största misslyckande?

Patrik
Medlem

Det skulle jag nog säga att de är.

Grottbjörnen
Medlem

tyvärr så är dom ju duktiga på många saker, det är därför dom angriper oss vita europeer hela tiden, vi är deras enda riktiga konkurent, förutom vissa asiatiska folk

Klaus
Medlem

Yrkesjudar i Simon Wiesenthal Center (SWC) i Österrike och USA kämpar mot den vita rasen och påstår de kämpar för mäniskliga rättigheter (dvs för judarnas makt och världsherravälde).

Sverker
Medlem

Klassiskt slugt jude-tick. Skandera och uppvigla den dumma massan med slagord som ”Frihet & jämlikhet för ALLA”, men som bara syftade till att ”dom” skulle få fritt spelrum i Frankrike (1789), Ryssland(1895-1917), USA(1800-Nu) samt många länder därefter.
Grym hjärntvätt via deras äga medier och mut & hot-teknik via deras bankmaffia gör så att ej ännu alla hajat detta.
Men det är på G! :-)

Henke Himmlär
Medlem

Mmm jag kan hålla med om att många inte är särskilt politiskt insatta och inte heller har någon större koll på makthavare runt om i världen MEN.. ..det ursäktar inte för en sekund hur de röstar i våra allmänna val. Alla kan med egna ögon se hur skolor, arbetsplatser och landets gator och torg ser ut. Dessutom skriver massmedia relativt frekvent om gängkrig och gruppvåldtäkter. ALLA VET! Ändå röstar mer än 80% FÖR fortsatt invasion. Framtiden för Sverige är INTE ett ”nationellt uppvaknande”. Framtiden för Sverige är förhoppningsvis en total kollaps och DÄREFTER eventuellt en etnisk rensning. (Frågan är dock… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Missförstå mig inte nu!

Jag är inte emot ett ”nationellt uppvaknande”. Vad jag menar är bara att jag anser det vara helt orealistiskt. Bättre att förbereda sig på vad som istället TROLIGEN kommer att ske. :-)

Jag var ung och naiv 1991 och trodde på fullt allvar att vi snart skulle ha en nationell revolution i landet. Nu har det gått 26 år och Sverige har berikats med mer än 2 miljoner nya rasfrämlingar. Hehe, oj vad fel jag hade!

Henke Himmlär
Medlem

Ni som var nationalister runt 1991 minns stämningen i landet då och fattar vad jag menar.

Karl-Путин A
Medlem

Hjärntvätten sen 1975 har varit effektiv och sitter djupt i den svenska folksjälen. Det skulle inte förvåna mig om det i ett framtida inbördeskrig skulle bli så att svenskens värsta fiende skulle bli svensken.

Predikanten Jim Jones lyckades efter bara några års hjärntvätt av sina 900 följeslagare förmå dem att döda varandra och sen begå självmord. I Sverige har hjärntvätten pågått aktivt och målmedvetet i över 40 år.

Fredrika
Medlem

Jag var inte med då men jag har lyssnat på killar i Motståndsrörelsen som var med då, och på killarna på Logik Förlag som gästade Nordisk Alternativhögers radiopod. De senare sade att situationen var mycket hårdare då. Att man verkligen var helt utsatt. Afaiter fick ostraffat misshandla dem mm. Idag har vänsterbuset blivit tagna på sängen när Polisen inte längre ger dem fri lejd, utan faktiskt lagför dem (se tex efterspelen efter våra demonstrationer 12 november 2016 och 30e nu i Göteborg. Uppvaknandet för gemene man sker säkert 30 år senare än för dig. Jag är själv ett sånt litet… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Bra! Det var en intressant kommentar. Jag vet att du brukar skriva bra saker.

Ja jag försvinner inte. Däremot tror jag eventuellt att det är Visegradländerna som kommer utgöra framtidens das Reich! Om den här utvecklingen i Sverige inte tvärvänder extremt snart så är det bara att flytta söderut.

Klaus
Medlem

Låt dem rasa bort.

Sigfrid
Medlem

Judarna kan hålla sig till skurkstaten Israel och behöver inte bry sig vad andra länder har för regeringar.