Judisk maktorganisation klagar på Tyskland – vill förbjuda nationella demonstrationer

JUDISK MAKT. World Jewish Congress fortsätter sitt davidsstjärnetåg mot européer och vill nu hindra tyska nationellas rätt att demonstrera mot folkutbytet.

Ronald Lauder vill tysta kritiker av den nuvarande samhällsoordningen.

Ronald Lauder, president för judisk maktorganisationen World Jewish Congress, har nyligen hållit ett tal i Tel Aviv där han förebrådde Tyskland för att de tillåter tyskar att demonstrera mot massinvandringen och dess i vissa fall dödliga konsekvenser.

— När vi i egenskap av judar ser på de här demonstrationerna och hör de antisemitiska slagorden och ”heil Hitler”-ropen, så minns vi det som skedde under Kristallnatten 1938, sa Lauder.

— Allting hör ihop. Ifall Tyskland tillåter detta sänder det signaler till resten av världen om att Tyskland inte lever upp till sina förpliktelser.

Lauder kritiserade också Tyskland för att de inte återlämnat konst som han menar stals under Hitlertysklands regi.

World Jewish Congress har tidigare gjort sig ökända i Norden för att – helt frånkopplad någon som helst demokratisk eller folklig process – ha pressat justitie- och inrikesminister Morgan Johansson till att ändra flera lagtolkningar i syfte att försöka bromsa Nordiska motståndsrörelsens framfart.

Källa:
Jewish Leader Ron Lauder Charges Germany Doing ‘Too Little’ to Return Nazi-Looted Art

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Och judarna undrar varför de utlöst så många pogromer genom hela världshistorien… Helt uppenbart att varenda en av dem alltid har varit deras eget fel, för de har alltid gjort sitt bästa för att provocera fram konflikter med sina värdländer.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Smärtande (heartbreaking) att Tyskland med dess allierande länder förlorade mot den världsliga revolutionen. (den judiska kommunismen, som idag är förklädd till liberalism)

Hur de dikterar idag med sina små,små steg och ewiga provokationer – de är helt beroende av den riktiga mångfaldiga patriarkatet.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Judar vill inte acceptera att även det tyska folket har anspråk på folkrätt. Men Tyskland är ju fortfarande ockuperat och judiska ockupationslagr gäller som t.ex ”hets mot folkgrupp” (judarnas försiktighetsåtgärd i eget intresse) och så är det brottsligt att forska om förintelsen eftersom det sättas likt med tvivel om judarnas förintelseberättelser. Om detta är ”den västliga civilisationen” så unnar jag sägermakterna och Israel och Polen väldigt många muslimer och svarta afrikaner för att de avundsjuka antigermanska samhällen också går under. Det är inte bara judar som fruktar nationalsocialister som kämpar för sanningen.
Varför finns det överhuvudtaget judar i Tyskland?