Judisk maktorganisation indoktrinerar fotbollslandslaget i rysshat

SIONISM. Judisk maktorganisationen ”Civil Right Defenders” har föreläst för Sveriges fotbollslandslag om hur dåligt de tycker att VM-värden Ryssland behandlar homosexuella.

Den yttrandefrihetsfientliga judisk maktorganisationen ”Civil Right Defenders” – som tidigare bland annat gjort sig kända för att hetsa mot Nordiska motståndsrörelsen – har föreläst för det svenska fotbollslandslaget om hur ”hemskt” Ryssland är. Landet står som värd för fotbolls-VM som drar igång om drygt två veckor och som Sverige kommer att delta i.

Efter ”utbildningen” fanns det flera företrädare för landslaget som var beredda att ge uttryck för antiryska uttalanden till media.

— Nu är det inte vi som driver utrikespolitik. Men vi kommer till ett land där de mänskliga rättigheterna inte har samma nivå som i Sverige. Framför allt handlar det om delar kring Tjetjenien. Den info den lämnade till oss kändes inte speciellt rolig att ta del av. Om man har en uppfattning ska man framföra den, tycker jag. Men idrottsmän måste ta ställning själva, det är upp till var och en, sa till exempel förbundskaptenen Janne Andersson.

Flera spelare uttalade sig också om sexuella minoriteters situation i landet och öppnade för en homovurmande ”protestaktion” under världsmästerskapet.

Källa:
Svenska spelarna tar ställning inför VM i Ryssland: ”Klart att vi står för lika rättigheter”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Karl AAxel Eriksson_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag måste instämma i att den ryska krigsmakten bombade Tjetjenien sönder och samman, vilket till skillnad från invändningen om respekten för sexuella minoriteter faktiskt är relevant. Men det var ju sådär 20 år sedan. En viss judestat genomförde en enorm slakt nere i Palestina för mindre än en månad sedan, borde de inte påminna mer om det om de är de människorättskämpar de säger sig vara?

Axel Eriksson
Redaktör

Jag är helt övertygad om att Civil Right Offenders nästa år kommer att föreläsa för det svenska Eurovision-bidraget om Israels alla brott.

Karl-Путин A
Medlem

Landslaget får väl bestämma sig om de vill spela fotboll eller ha analsex med varandra. Det sistnämnda behöver man ju inte åka till Ryssland för att utöva, inte är det särskilt klimatsmart heller.

Idrott och politik ska ju hållas isär och hade Fotbolls-VM utspelat sig i skurkstaten Israel hade det naturligtvis varit knäpptyst om alla de miljoner palestinier som utsatts för folkmord och etnisk rensning av den judiska staten, men när det gäller USraels fiender gäller tydligen helt andra måttstockar.