Judisk maktgrupp vill göra ”förintelse”-indoktrinering obligatoriskt i USA

”FÖRINTELSEN”. World Jewish Congress, WJC, lobbar just nu för att göra förintelseutbildning obligatorisk i alla skolor i USA.

World Jewish Congress, WJC, har skapat en namninsamling som vill förmå kongressen i USA att göra indoktrinering av ”förintelse”-myten obligatorisk i alla skolor i USA.

Bakgrunden till namninsamlingen är en undersökning från förra året som visade att nästan hälften av ”millennials” – personer födda mellan 1982 och 2004 – inte kunde namnge ett enda av Tredje Rikets koncentrationsläger. Dessutom visade samma undersökning att 41 procent från samma åldersgrupp tror att det var två miljoner eller färre judar som dog.

Trots ett relativt stort medialt genomslag har endast 9900 personer skrivit på namninsamlingen för tillfället.

Delstaterna Kalifornien, Florida, Illinois, Indiana, Michigan, New Jersey, New York och Rhode Island har redan idag lagar som tvingar skolor att indoktrinera och skuldbelägga elever för judars påstådde öde under andra världskriget.

Rektor vill inte påtvinga barn tron på ”förintelsen”
Rektorn William Latson på Spanish River High School i Palm Beach, Florida, har under dagen fått massiv kritik för att han kallat ”förintelsen” för en tro och därför inte vill påtvinga någon elev att lära sig om den.

”Jag kan inte säga att förintelsen är en faktiskt historisk händelse eftersom jag inte är i en position att göra det som anställd i skoldistriktet”, skrev Latson i ett svar till en upprörd förälder.

Latson tog även upp att förintelsen fortfarande lärs ut under senare engelskakurser samt vissa kurser i historia men den upprörda föräldern var ändå inte nöjd.

Du kan läsa mer om ”förintelsen” HÄR.

Källor:
Jewish group calls on Congress to make Holocaust education mandatory in US schools
Spanish River High’s principal refused to call the Holocaust a fact

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Förintelselögnar är basis av Israel och Illuminati-judarnas européerfientliga mångkulturpolitiken. Judarnas lögnindoktrineringskampanjer är kriminella medan vetenskapliga rön inte publiceras eller är förbjuden och spridningen straffas med flera år fängelse som i det ockuperade Tyskland och i Wiesenthals Österrike. Det är normalt regeringarnas och FNs skyldighet att sprida sanningen och upplysa världens befolkningar. Men vi är fångna i Illuminati-judarnas lögnaktiga Talmud-systemet.